- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Telitalálat
Megérkezett az ODD kapcsolóval. Betettem, kapcsolón nem is kellett állítani és megoldódott a problémám. A System (ntoskrnl.exe) processzor terhelése visszaállt 0 - 0,1 %-ra a 21-23 % helyett.
Csak azért írtam, ha vki belefutna hasonló problémába. -
Még annyit hozzátennék, persze ehhez a letiltáshoz. Nálam ez azt okozta hogy nem töltött be előre jó pár programot a Windows, vagyis bizonyos programok használatát el kellett utólag indítani ha használni akartam, és még pár negatív észrevétel, viszont a lehetőség a visszaállításhoz meglett...win gomb + X gomb együttes lenyomásával, mert nélküle sehogy, olyan hogy dos ablak fel nem jött.
Szóval igen mindennek van negatív vonzata, csak vissza is lehessen csinálni adott esetben rendszer újratétele nélkül.
-
Ez a semmin nagyon dolgozik a proci engem is kínzott nem rég és miután én is megnéztem a feladatkezelőt megtaláltam a ludast.([link])
Nálam más gép van és más fájl okozta, de a lényeg miután utána kerestem a neten és letiltottam ez megoldódott. Hogy nálad ezt bios okozza az érdekes, jó tudni hogy olyan is van, főleg ha csak azzal orvosolható a probléma. De szerintem próbáld meg valahogy letiltani azt a fájlt mint ahogy én is tettem.Mindegy, segíteni nem tudok, ezt csak érdekesség képen osztottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest