-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beraktam az új SSD-t és Minitool Partition Wizarddal klónoztam a régi tartalmát. Látszólag minden oké, a boot menüben bármelyiket is választom indul, bár azt nem tudom eldönteni, hogy éppen a C vagy az F meghajtóról fut-e a rendszer. És itt kérnék egy kis tanácsot.
Azt szeretném, hogy a gépben lévő két SSD-n két egymástól teljesen külön álló rendszer fusson. A két user megoldás is szóba jöhet, de végső soron amit szeretnék, az az, hogy:
- az 500 GB-s SSD-n legyen egy személyes Windowsom, ahova szabadon telepíthetek bármit
- a 250 GB-s régi SSD-n legyen egy különálló rendszer, amire a céges dolgok mennek. Ő ne lásson rá az 500 gigás tartalmára.Ti hogy oldanátok meg ezt? Másik user és azt beállítgatni (nem tudom, hogy be lehet-e) a fentieknek megfelelően, vagy két külön windows telepítés?
-
Igen ez eddig jó:
Ha a boot sequence-et úgy állítom be, hogy első az SSD és csak második az USB, telepítés után újraindításkor is az USB-t indítja és kezdené a telepítést, NA itt ilyenkor mikor bejön az usb bt nyomj egy esc-t, és indulni a kell ssd-ről, esetlega telepítés erejéig vedd ki a toshiba ssd-t -
Szia. a pendrive-ot nem húzzuk ki a telepítés végéig...
Majd akkor húzod ki, amikor már látod a betöltött windows-t.
Amikor újra indul, már az SSD-ről kell h bootoljon, ha pedig a telepítő jön be, akkor rnyomsz egy ESC-t, vagy a biosba állítasz boot sorrendet. (Windows boot maneger).Nincs köze hozzás, mait most írok, de célszerű net nélkül telepíteni.
Klónozás nem jöhet szóba? vagy mindenképp clean install-t szeretnél? -
-
-
-
-
-
HoaryFox
őstag
Elméletileg működne, csináld meg és meglátod. Max. egy format, aztán ugyanúgy használható MP3 lejátszónak.
(#21961) Aldo Novares Hát integráltat húzni nem lehet és nem is érdemes, mindenféleképp jobban jársz egy dedikált kártyával.
"vagy lehet e bele venni kulon egy dedikaltat ?" Mibe? A prociba? A mikróba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged