- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RootRulez #39710 üzenetére
Érdekes. Max ha tudod vedd ki a billentyűzetet, óvatosan takarítsd meg a csatit és a kábeljét majd tedd vissza. Jártam már így, hogy hiába nem látszik az hogy el lenne mozdulva, mégis volt kontakthiba, azóta is megy. Még az újratelepítés előtt próbáld meg, ha live linux esetén sem megy.
-
válasz
RootRulez #39380 üzenetére
Most van itt nálam egy lenovo Z50, bekapcsoltam és 1-2 mp mulva ki is kapcsolt azonnal. Akksit lehuztam, meg a ramot kiszedtem, majd csak az egyik rammal próbáltam, és elindult. További tesztek során ki is derült, hogy ebben az esetben az egyxik ram modul okozta ezt. esetleg ez nálad is megér egy próbát
-
Papooo
senior tag
válasz
RootRulez #39380 üzenetére
A töltésjelző led világít a notin?
Az akksi, ha jól sejtem nem teljesen kuka, így arról indulnia kéne, ha van benne egy pici áram.
Vedd ki a ramokat, és ellenőrízd, hogy csipog-e, a ram hiánya miatt.
Érdemes megjátszani egy bios resetet (töltő, akksi, gombelem eltávolít, power gomb egy percig nyom), hátha segít.
Ha nem jelzi hogy áram alatt van, én szétkapnám a gépet, és csekkolnám a töltő bemenetet, hátha az nyekkent meg.Ezeket érdemes végigjátszani, bár én arra tippelek, hogy az alaplap szállt el.
Ha valami E-s vagy N-es procis csoda, akkor a javításra gondolni se érdemes, mert 30-ért már komplett működő gépet dobnak utánad.
-
ricsi99
addikt
válasz
RootRulez #37209 üzenetére
Videokártya energia szabályzását "High Perfonance" modba tenni? Tettél fel valami monitorozó progit ,hogy tényleg rendesen használja e? (x3ap amihez nekem is győzkődni kellett a gpu-t hogy ne 2d módban fusson 30 fps-el hanem 3d modban 60fps-el ,dx9 es játék még annó)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest