- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
Dell XPS #23180 üzenetére
biztosan az eltávolítás gubancolt össze dolgokat, de akkor is rém fura.
leszedtem mindent Programok eltávolításából, de maradt 2 Nvidia dolog, amit nem tud eltávolítani a listából.. a HD Graphics drivert is uninstalláltam, de ennek ellenére reboot után fent volt a progi, asztal jobb klikkel be lehetett hozni. most sem tudom feltenni az új Nvidia drivert, nem talál hardvert hozzá. az új HD Graphics drivert azért feltettem.
nem értem a dolgot... -
-
-
-
Lixon1
csendes tag
válasz
Dell XPS #21087 üzenetére
Megnéztem, kivettem a HDD meg az aksit de csak annyit változott a HDD után hogy kéri hogy változtassak a bootlistán vagy tegyek be egy bootolható eszközt és nyomjak egy gombot. De a bootlistát nem érem el sehogy. Akámit nyomok csak gombnyomásnak értelmezi, probáltam megint a del-esc kombót de csak egy örök spirálba került hogy még a power gombra se reagált pedig vagy félpercig nyomva tartottam. Találtam benne két apró műanyag darabot melyet kiráztam belőle. Nem tudom honnan való. Lehet a monitor tartó részről. Memóriát nem tudom megcsinálni mert csak beépített memória van benne.
-
akoska23
aktív tag
válasz
Dell XPS #21059 üzenetére
Most én használtam egy darabig valóban nem programhiba. Sajnos windows RT van rajta ez erősen beszűkíti nullára csökkenti a diagnosztikai programok számát de már én is GPU hibára gyanakszom.Ma már kiírta hogy a képernyő nem válaszol az nVidia illesztőprogram leállt
. A szervízt nem tudom még kideríteni a Lenovo élőszavas ügyfélszolgálata megszűnt helyette a szervíz autómatája van de csak azt mondja töltsek ki egy hibabejelentőt a neten majd jönnek a gépért. Én viszont arra lennék kiváncsi hogy mivel a gép olaszországban lett véve ott csak egy blokkot adtak meg a dobozát (természetesen megvan) érvényes e rá itthon is a garancia
-
frankie!
őstag
válasz
Dell XPS #13773 üzenetére
Sziasztok!
Ezt a megállapítást honnan sikerült leszűrni? Típushiba? Mert nekem egy ugyanilyen HP 4525s laptopom van, és eleinte kifagyogatott kékhalállal, VGA hibára hivatkozva, de most már egyáltalán el sem indul! Mit tudok ilyenkor csinálni?
Ezt a hibaüzit dobta ki újraindításkor amikor még sikerült újraindítani:
(I)(I)Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA80063BD4E0
BCP2: FFFFF8800408E848
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\020615-12760-01.dmp
C:\Users\Ferko\AppData\Local\Temp\WER-81994-0.sysdata.xml(/I)(/I) -
törölt tag
válasz
Dell XPS #20022 üzenetére
Köszönöm, számomra egyértelmű lett az utóbbi hsz-edből - amiben eddig bizonytalan voltam -, hogy gyári új vagy eredeti. Közben kedves nejem - az ő gépéről van szó -, kimondta a verdiktet, hogy akkor neki inkább a gyári új kell. (A használt cuccoktól én is, de ő különösen ódzkodik.)
Úgyhogy megelégedéssel és köszönettel kívánok számodra békés, boldog új évet, de a többi fórumtársnak is, aki e sorokat olvassa!
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #19968 üzenetére
BIOS-t alaphelyzetbe állítottam
Fedelet mozgattam
Everest szerint nincs túlmelegedve a gép
A VGA portra sajnos rákötni nem tudok semmit mert nincs monitorom,de HDMI kábellel a TV-re rákötöttem,és csak a 2. eszközön jelenítettem meg a képet azaz a TV-n volt csak kép a laptopom elsötétült,de így is ugyan az a probléma ,vibrál a kép,és van mikor elsötétül 4-5 másodpercig is a kép.Lehet,hogy az alaplapon lévő videó kártya?
Válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is!
-
oncsi
őstag
válasz
Dell XPS #19399 üzenetére
Szia!
D630-ba tudnál javasolni OD helyére tehető HDD keretet?
Mekkora kell bele, hány mm magas? Bocsi nem tudom most megnézni, jobban útánna járni, mert nem vagyok otthon, de még az idén vennék bele.
Volt már benne csak odaadtam egy barátomnak, az meg elhagyta.
Köszi.Ja. És második aksi is érdekelne, ha valaki tudja, hogy hól lehet beszerezni, kérem jelezze.
Köszönöm. -
samgar
őstag
válasz
Dell XPS #19686 üzenetére
Biztos, hogy nem OS hiba, én személy szerint már a driver hibát is kizárnám, hardveres problémára gyanakszom. (leszedtem most több variációt is az ati oldaláról, de mindhiába) ha meg mondjuk a kártya lenne fizikailag hibás, annál azért több probléma is mutatkozna, mint csak az alvó módból való kékhalál.
Mert minden más rendesen működik. -
baboss
őstag
válasz
Dell XPS #19399 üzenetére
Köszi a linket,már keresgéltem én is a hardver aprón.
Valószínű,hogy 120 GB-os hasznát SSD lesz (már15000ft-ért lehet jót kapni),mivel a 60 GB és a 120 GB között csak 5000ft a különbség,ezért a nagyobbat jobban megéri megvenni.
Majd a gyerek eldönti,hogy melyik megoldás jó neki pénzügyileg.
Marad a WIN 7,mivel nem asztali gép és így igazad van driver ügyileg.
Köszönöm a segítséget.
További szép estét. -
baboss
őstag
válasz
Dell XPS #19397 üzenetére
Köszönöm.
60 vagy 120 GB ?
WIN 7 vagy WIN 8.1.et érdemes felrakni rá ?
CPU: Sandy Bridge, Intel Core i3-2310m 4x2.1Ghz
Memória: 2x2 GB DDR3 1333Mhz
Videókártya: Intel HD 3000
A gép a gyereké,netezésre és filmnézésre használja.
Most 250GB HDD van benne és a WIN 7 meg a szükséges programok + egyebek 29.8 GB-ot foglal el. -
-
-
-
-
tomic
addikt
válasz
Dell XPS #19262 üzenetére
Sokat nem szeretnénk rá áldozni egyenlőre,ezért megveszem a procit amit mondtál és megnézem milyen változást hoz. Bios-t megnéztem. 1.04 van rajta és 1.06 a legújabb.Le is töltöttem. Egy zip fájl.
Ezt hogyan kell pontosan felrakni? Pendrivról feltudom?
A ramot is megnéztem. 2gb van benne. Akkor ez mellé vegyek még 1gb-ot,jól értem amit írsz? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest