- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Utólag legfeljebb bontásból (T410, T510, T420, W510, W520, X220 billentyűzete biztosan jó hozzá, azt hiszem, a T410s, T420s modelleké is).
EU kiosztásúból (pl. német) új is beszerezhető, lehet matricázni, ha nagyon kell, hogy lásd a magyar ékezetes betűket.
-
Dell XPS
veterán
Igazából akkor változna lényegesen a helyzet, de ráérsz dönteni ez ügyben, nézd meg elsőre processzor csere után. Ha ilyen felállásban vannak akkor viszont kellene egy 2GB -os modul a laptopba, márkáját és órajelét figyelembe véve jó lenne egyezőt választani, természetesen ez nem egyszerű feladat. Különböző márkájú és órajele modulok is működnek egymás mellett hibátlanul, de lehet inkompatibilitás (van is!), ezért érdemes belepróbálni előtte.
szerk: igen, 2.5"-ös kell a notiba, és amit kinéztél az is jó elvileg (van jobb is
).
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
Én lehet, hogy átgondolnám a bővítést a noti esetében, mert eléggé sok probléma volt/van a típussal. Nyilván ez meglehetősen szubjektív kérdés, és valóban kellene még egy 1GB-os memória modul is a meglévő mellé. 2GB -os teljesen felesleges, észre sem veszed a különbséget, legfeljebb jobban eladható vele a laptop. T7500 -as mellett döntenék, illetve ha találnál olcsóbban ebből a sorozatból akkor az mellett voksolnék. Szóval próbáld meg a legkevesebből kihozni, mert nem nagyon szokott megtérülni az upgrade sajnos. Valószínüleg szükséges lesz egy Bios frissítés, hogy felismerje, és megfelelően működjön a processzor.
-
szabonagyur
félisten
Ja jó, nem néztem hol vagy
Amit linkeltem én ott is írtak talán T8300-at is, csak ugye a kérdés az, hogy ez a kimondott laptop BIOS milyen korlátozzásal rendelkezik. Ezért is írtam hátha betéved ide valaki olyan aki nagyobb szakértője. Pl. nekem is a gépemben olyan proci van amit hivatalosan nem támogat, FSB-re sem lenne képes de mégis megy benne.
-
szabonagyur
félisten
Húúúú leírás szerinte Intel GL40 van benne...
Itt van egy lista amit tutira támogat: [link] de lehet, hogy támogat mást is, erősebbet is, ebben talán DellXPS kolléga eléggé szakértő, várd meg őt is hátha tud biztosra erősebb procit.
Ebay? minek itt HA-n nézd meg, max 5e ft-ot ér egy proci bele.
És amúgy elsősorban most azért vársz, mivel 1 mag 1 szál dolgozik és vár és vár... SSD is jöhet majd bele de csak CPU után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest