Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
Karkarosz
üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy foglalkoztál-e az 5 GHz-es kapcsolat hangolásával. Ne hagyd automatán a csatorna számot! Pl. sok eszköz csak alacsonyabb csatornákon hajlandó 5 GHz-en kommunikálni, ezért ajánlatos első körben - mondjuk - 36-os csatorna számot beállítani. Kísérletezni kell a csatorna szélességgel is.
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
Karkarosz
üzenetére
Nem vicces, akadnak ilyen helyzetek. Nekem sem tűnt hardveres problémának, de elsőre mindig kiszoktam zárni, hogy ne töltsek el napokat a windows rejtelmeivel. Nagyon nehéz megtalálni a "sérülést", ill. helyreállítani (rendszer-visszaállítás, talán egy rendszer javítás futtatása telepítőről), végső megoldása legtöbbször a reinstall.
Nézd meg esetleg a billentyűzet működését csökkentett módban, majd OS nélkül (DOS), esetleg live Linux, illetve mini XP felületről (Hiren's BootCD).
-
Dell XPS
veterán
válasz
Karkarosz
üzenetére
Amint látod nem említi a gyári specifikáció, az elkészült HWinfo teszt sem írja, szóval nincs sok esély, hogy lenne benne dGPU. Szétszedni nem egyszerű mutatvány egy dv6-ost, de ezért nem is kell. Lehet benne procit cserélni, és erősebbre is, de videokártyát a típusban nem, mert integrált az alaplapon (már amelyikben van diszkrét GPU) Nálad a processzorba integrált videókártya van jelen (HD 2000), és annak adatait, jellemzőit látod a tesztben. Egy AIDA64-el is tesztelheted, kimutat minden komponenst, és még elég sok információval is szolgál.
Driver gondokat nemigazán értem én sem (nem lehetne), ezért javasoltam volna egy teljes "gyalulást", és újratelepítést. Mivel volt recovery parítició, majd Win8, stb, így ezt látom biztosnak.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Karkarosz
üzenetére
Szerintem ez teljesen rendben van, a merevlemez hőmérséklete nincs 50° (ahogy jelezted), szóval korrekt. Ez azért lett volna aggasztó, mert ilyen hőfoknál már komolyabb értékek mérhetőek az alaplapon, mivel csak a passzív hűtés során tud így átmelegedni a hdd.
Nagyon jó lehetőség amit említesz, ragadd meg, és az új modullal is teszteld a gépet.

Továbbra is titkolod az ATI videokártyát...

-
Dell XPS
veterán
válasz
Karkarosz
üzenetére
Semmi gond, köszi!
Kellene egy másik teszt is (hőmérsékleti), itt egy másik opciót kell kijelőlni a HWINFO64 elindításakor. Nem látok "ATI kártyát" ??Nincs más útja sajnos, hogy megfejtsük a problémát, végig kell menni lépésről-lépésre. Ilyen hibákat általában memóriák okoznak, de lehet más is természetesen. Nekem a telepítés körül is lennének még észrevételeim.
-
-
thomeef
őstag
válasz
Karkarosz
üzenetére
Porszívónál 100x hatékonyabb a sűrített levegős spray, hatványozottan igaz ez notebookok esetén.
(#13097) Rivaul Én sem, de jó lenne valamit kitalálni mert így elég katasztrofális a wifi/ethernet közti váltás...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Karkarosz
üzenetére
Nem egyszerű...
- Mikor volt tisztítva, portalanítva, esetleg pasztázva a gép? (hdd igen meleg..)
- Merevlemez, memória ellenőrzést tudsz végezni ? (HD Sentinel, memtest)
- Milyen op.rendszert használsz? (frissítéssekkel integrált, egyéb verzió..)
- Minden frissítés lejött már az install óta sikeresen? ( CCC-hez kell )
- Windows update nem ajánlott fel illesztőket, az nem próbáltad telepíteni? (IGP-Intel)
- dGPU (ATI) illesztő is a HP support odaláról van?Well, these are my ideas so far..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nyaralás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

SSD -vel jobb lesz általános használatra.

Pyttawrx