- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
SZIGMA #28820 üzenetére
Érdekes amit mondasz de azon van a Windows. A furcsa az volt hogy amikor az az SSHDD-t beraktam egy külső USB rack be akkor ott is kilőtte egyszer magát. Lehet hogy akkor mégis a HDD a ludas? Az asztali gépemnek van felül SATA dokkolója ha abba bekötöm talán esetleg kitesztelhető valami progival ami kitudja húzni teljes tekerésre a HDD-t?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SZIGMA #28629 üzenetére
nem tudom az e a gond, de most úgy néz ki működik rendesen, mert a win telepítette fel a drivert az adapternek, most ezt letöröltem és felraktam azt ami az acer oldalán volt, na meglátjuk...
amúgy gyakorlatilag mi ez a UEFI telepítés? van gyakorlati értelme azon felül hogy ha 2 terrás vinyóm lenne?
az a baj a 32 bites rendszerekhez nincs acer honlapján driver, csak 64 bit
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SZIGMA #28627 üzenetére
E5-473-P6RR
wifi adapter elvileg ez: Qualcomm Atheros QCNFA435
legújabb ami az acer oldalán elérhető
Win 10 64 bit
másikon is rossz
többi cuccom hibátlanul megy az enyémen
ez lényegtelen, mert 2 helyen lett kipróbálvafelhívtam az acer supoportot, azt mondták hogy UEFI-be kéne telepíteni a rendszert, mert legacy-ba telepítettem, de ezzel még sose volt gondom sehol se, vagy ez lehet a gond?
-
wolfman
veterán
válasz
SZIGMA #28608 üzenetére
Na most az a helyzet, hogy képet ad külső monitorral, de az is csíkoz, pixeles. Valahogy így kell elképzelni!
Én VGA problémára tippelek, nem is LCD-re.
Hát gondoltam, én nem is b@szakodnék vele, de a tulaja az kifejezetten ragaszkodik hozzá. Megkeresem a szokásos lapos szerelő embert itt PH-en, megkérdezem mennyi lesz a javítás, felvázolom az embernek, aztán azt kezd a ténnyel amit akar.
-
persil
nagyúr
válasz
SZIGMA #28348 üzenetére
"Asztalra meg nem rakunk mappát,csak parancsikont hozzá, azt törölheti az egységsugarú user."
Nekem is ez ugrott be eloszor, hogy egyaltalan miert van az asztalon egy teli mappa, plane fontos irodai iratokkal
A lomtar meg nem viccbol lett megalmodva. No mindegy, legalabb sikerult visszaallitaniuk
-
buresz8
tag
válasz
SZIGMA #28102 üzenetére
Örök hála sikerült
HD Sentilellel maxra tettem a teljesítményét a HDD-nek és így már jó, igaz 2-3 fokkal melegebb, de ez mit sem számít. A lényeg hogy most már normálisan megy. KösziÚj:
Már csak egy problémám lenne. Időnként érzéketlenné váli a touchpad-om, de ahogy néztem, ez az ASUS és a win10 nézeteltérése. Elvileg van rá egy megoldás. A gondom az, hogy ezt nem tudom megcsinálni, mert kellene lennie egy ELAN fülnek az egér beállításoknál. Nos ez nekem nincs ott, pedig próbáltam már ezerféle driver-t, különböző ELAN-os cuccokat is, de egyiknél se jött elő az a plusz fül a beállításoknál. Remélem nagyjából érthető a probléma, esetleg erre tud vki vmit? -
buresz8
tag
válasz
SZIGMA #28100 üzenetére
Oké megpróbálok mindent leírni. Szóval ebben a notiban alapból nincs optikai meghajtó, nem is lehet. Alap konfoggal van benne egy HDD, illetve egy M.2 foglalat, ide tettem SSD-t. Szóval a HDD "hagyományos" módon (lehet nem ez a legjobb kifejezés rá, de nincs caddy, se nem külső és usb-n keresztül) van benne. Igen, a rendszer SSD-n van, míg játék/film a HDD-n. És időnként a HDD leáll.
-
adika4444
addikt
válasz
SZIGMA #27309 üzenetére
Üdv mindenkinek!
erősen vegyesek a vélemények a DRP-ről. De tudok olyan helyet ahol hozzáértők nagymennyiségben ezzel drivereznek fel gépet. Úgyhogy annyira nem lehet rossz
Mondjuk ha negatív tapasztalat van akkor én is utána előítéletes vagyok az adott dologgal szemben
Bár azt itt és most leszögezem, hogy DVGA-s gépem még soha nem volt, tehát annak a driverezéséről fogalmam sincs, lehet hogy azzal már tényleg nem küzd meg a DRP.
De HP2570P, Acer TM B115, Asus X54H (amiben nincs DVGA), Fujitsu A544 meg ismerősök/rokonok/barátok jópár gépén se hallottam még gondot róla. Az USB3.0-át Intel esetén valamiért nem telepíti fel, és a BT modullal is szokott szenvedni. De még mindig felrakok kézzel 2 driver-t, mint 5-10 darabot...
(#27310) buresz8:
Nem lenne hátrányos ha tudnánk az SSD pontos típusát, de nagyságrendileg 250GB beszereléssel megéri annyiért.
Más kérdés hogy én Intel 530 párti vagyok
(#27311) Brandynew:
Ha megvan vagy visszavihető a memória akkor próbáld bele, de ha még meg se vetted és nem visszavihető akkor olyat érdemes vadászni amilyen gyárilag van benne. A gépet nem ismerem, de a laptopok nagyon finnyásak a ram témára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged