- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
idegen lény #34064 üzenetére
(tapasztalataim szerint)
Minek?!
Tegyél alá valamit, ezek a hűtőpadok csak annyit segítenek, hogy biztosítják a szellőzőnyílások "nem eltakarását". A venti szerintem csak dísznek van.
-
garga01
őstag
válasz
idegen lény #28570 üzenetére
Valószínű az megoldja a gondot, de azóta nem bírtam visszahozni a képet a belső képernyőre...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
idegen lény #28541 üzenetére
10-el még nem próbáltam...
de lehet meg fogom próbálni, most tesztelgetem, ami azért érdekes mert meghajtottam IBT-vel is meg 3Dmark-al és lefutott minden, pedig ha gond lenne akkor ilyen teszteknél el kellene jönnie, nem?
viszont sima hálózatban ment róla egy film, a tv-men és egyszer csak újra indult...
tehát nem is terhelés közben, hanem "alapjáraton"embe: írtam privit, ha nem baj
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #28545 üzenetére
-
Pyrandus
tag
válasz
idegen lény #28532 üzenetére
Nem trollfóbiásvagyok, hanem síktudatlan. Mivel régi Thinkpad x61s gépem bekapcs. után 15 perccel már erősen melegszik (alul, a csuklótámaszon és uott alatta) fel akartam tenni egy Everest-et, hogy mérjem.
1). tudatlan meglepetésem: Everest-et akartam, de rákattintva a Reimage települt fel. gyorsan mindenfélét kimutat, köztük a hőmérsékletet,de túl gyorsan átsiet rajta, és vírusfigyelésbe kezd. 2).van külön Avast vírusfigyelőm, engem csak a hőmérséklet érdekel. De a hőmérsékleten gyorsan átszalad, nem tudom megállítani, hogy lassan és nyugodtan megnézzem. - Engem most semmi más,csak a hőmérséklet érdekel!
Kösz a megoldást. -
embe
nagyúr
válasz
idegen lény #28527 üzenetére
Hirtelen ezt találtam.
-
embe
nagyúr
válasz
idegen lény #28525 üzenetére
Használd megelégedéssel!
De az összehasonlítás nem volt fer.
Egy i7-es 12,5"-os gépet hasonlítottál egy 15,6"-os i3-as géphez.
Nem egy kategória.Belefutottam webshopba, csak nem tudom melyikbe
, ahol gombokat lehetett akár egyenként is venni. Érdemes ilyen irányba keresgélned.
-
embe
nagyúr
válasz
idegen lény #28521 üzenetére
Milyen procival vetted?
Mert itt az i5-ös variánsnak nem írják azt. Az amit ott mértek az valóban magas érték, valszeg emiatt is hangos a ventije. Szerintem ott már valami gáz van, az abnormális. -
embe
nagyúr
válasz
idegen lény #28506 üzenetére
" A HP modellről viszont azt olvastam, hogy elég hangos tud lenni a ventilátora, ami mindig forog, és maximális terhelés mellett 94 fokos processzort mértek nála."
Milyen HP modellről olvastad ezt?
Az állandó ventire nem az lehet a megoldás, hogy a bisoban ki kell kapcsolni azt az opciót, hogy ne menjen állandóan ha töltőn van? -
Kbali
nagyúr
válasz
idegen lény #28506 üzenetére
Legyen hozzá szerencséd - mert kell majd. SZVSZ a HP sokkal jobban jártál volna...
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
idegen lény #28499 üzenetére
A Lenovo újkorában is egy büntetés, ez viszont egy rom.Az ellenségemnek nem kívánok ilyet.
A HP meg a 12"-os kijelzővel nem hiszem,hogy játékgép lehetne.Amit te szeretnél,az nem ez az árkategória, nagyon nem. -
Kbali
nagyúr
válasz
Egyik sem erőgép, de a 2560p-hez képest a másikkal sírni fogsz. Ezt ott olvastad a leírásban: "Hibák: 5gomb hiányzik de működik!, kijelző keret jobb sarkán levö műanyag lepattant lásd az utolsó képen , bár észrevehetetten
Fejhallgató bemenet nem működik"??? Ez egy konzumer vacak, ami régebbi, mint a HP, ami egy munkagép volt. -
AeSDé Team
őstag
válasz
Az elsőben van egy dedikált videokari ami jól hangzik, de nem tudom mire képes egy 310M... 16 cuda maggal nem sokra. A másikban integrált HD3000, na azzal meg semmiképpen se akarj játszani
Max olyasmit ami legalább 8-10 éves, azt elviszi.
Az első mellett nagy érv hogy van benne egy egész jó SSD
A HP mellett szól hogy nem írják hogy egy roncs lenne az akkuja, és biztosan egy jobban összerakott darabot kapsz.Ha laptopot akarsz akkor a HP, ha meg játékgépet akkor én néznék egy asztalit.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
idegen lény #28497 üzenetére
Így van, nincs mozgó alkatrész, a chipek is el vannak osztva a panelen, jobb a hőelosztás.A HDD-hez képest kifejezetten hűvösek az SSD-k.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
idegen lény #28493 üzenetére
Tudnak, de valószínűleg csak egyszer. Azt hiszem,ha tartósan 55C felett üzemel a vinyó,akkor már jelez a rendszer, hogy gáz lehet.Valami mágneses tulajdonságot befolyásol a magasabb hőmérséklet és ez adatvesztéshez vezethet, bár láttam már olyan vinyót is üzemelni,amit kézzel nem tudtam megfogni, olyan forró volt.(viszont ez már néha nem indult el,rendszer nem indult, menet közben megfagyott a rendszer,stb...szóval a végét járta, de még kitartott...)
-
HdRew
őstag
válasz
idegen lény #28491 üzenetére
Nekem nem.. :/
Valamit elrontottam volna?
-
Kbali
nagyúr
válasz
idegen lény #28314 üzenetére
A figyelmeztetés részt is elolvastad? Kb alap böngészésre, filmnézésre jó lehet, inkább tv okosító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest