Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Sziasztok.
Problem solved.
Szétkaptam,összeraktam,régebbi win 10 verzió simán felment. -
ricsi99
addikt
válasz
Rathrol
üzenetére
Valószínű driver probléma..
A.) kikapcsolsz a biosban mindenféle sata gyorsító funkciót.
B.) Letöltöd a gyártói honlapról az öszes létező drivert a notidhoz ,felmásolod a pen-drive ra ,majd amikor telpítésnél megáll ,hogy nincs ssd- akkor megmutatod neki azt a mappát ahova felmásoltad a drivereket... onnét felszedi a megfelelő drivert és megjelenik az ssd -
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy az újonnan vásárolt Asus Vivoobok pro 16 windows 10 telepítésnél nem látja az ssd-t! Mi lehet a probléma? -
SZIGMA
aktív tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Kompatibilis, csak pár régebbi laptoppal jártunk már úgy, hogy az új SSD nem akart SATA1-ben üzemelni, egy régi SSD-vel meg, ami csak SATA2/SATA1-es volt, azzal igen. Viszonylag ritka és hardverkombinációja válogatja, de előfordulhat. (Arra viszont nem emlékszem, hogy a hiba már telepítés előtt vagy csak utána jelentkezett, szóval nem biztos, hogy ebben az esetben ez releváns.)
-
venndi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy dell wd19 es dokkolót a HP 470 G9-es laptopomhoz. Tudja valaki, hogy esetleg mi lehet a gond, miért nem működik? Összekötöttem két monitorral a dokkolót DP kábelekkel, utána a USB-C kábellel összekötöttem a laptopot, de valamiért nem működik a dolog. Párszor ad valami hangot amikor rákapcsolom a laptopra a dokkolót, de ennyi, a képernyőn semmi nem jelenik meg. Elvileg kompatibilis kell legyen a HP laptopokkal... vagy mégsem? Igazából használtan vettem a WD19-es, de nem hinném, hogy a hibás lenne. Ha mégse kompatibilis, tudna valaki olyan dokkolót mondani, ami megfelel a HP 470 G9-nek? -
ricsi99
addikt
válasz
SZIGMA
üzenetére
3,25-ős sata visszafelé kompatibilis.... az ahci ami gondot okozhat telepítéskor... persze egy futó/feltelepített rendszeren már nem ,de win nem minden vezérő-t ismer... ugyan úgy az usb-vel is szoktak gondjai akadni... annó amikor ezek bejöttek ,iszonyat szívás volt néha telepíteni... nem egy mai gép is simán elhasal ha a win-t usb-3 ról akarsz telepíteni vagy ha valami csoda ssd vezérlő van a notiban
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy túl régi az alaplap és csak SATA 1-et tud, amivel az új SSD nem kompatibilis? -
ricsi99
addikt
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Próbáld meg a noti ssd vezérlőjét legacy ,vagy a legbutább beállításra tenni??--- ha van ufei miegyébb az kapcsold ki...
-
Próbált már valaki külső videokártya házat? Usb type-c csatlakozóval? Amit eddig láttam, pl razer és asus megoldása, azok árából egy komplett új laptopot veszek... Olyan érdekelne ami kb 100 ezer alatt megúszható (vga nélkül értve).
Csak eljátszottam a gondolattal, érdekelne a dolog.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni.
Adva van egy Toshiba Satellite A200-1n7 (2008) as laptop.
Amibe vettem egy SSD-t(PNY 120GB), ezt a meglévő hdd helyére tettem.
USB(MBR partis) -ről felraktam volna egy windows 10-et. el is indul a telepítő ,- formázom az ssd-t , -elindul a fájlok másolása . -lefut minden - ujraindul a gép , - amikor az ssd-ről töltene be a windows , váratlan hiba üzi és ennyi , se előre se hátra. Mi lehet a hiba?
Köszönöm. -
Dinomano
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Héten érkezik hozzám egy HP üzleti notebook. 8 GB RAM-al, viszont még egy szabad memória slot van. Dual chanel miatt tennék bele még egy RAM-ot. A kérdésem: Mindenképpen ugyanúgy 8 gigás RAM-ot kell beletennem, vagy elég egy 4 gigás is? Ugyanolyan típusúnak/márkájúnak is kell lennie? Órajelnek gondolom mindenképpen egyeznie kell... -
-
ricsi99
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"Csavarokat senki nem néz, max. azt hogy legyen benne mindegyik."
Ezt azért szervíze válogatja... az én álltalam ismert nagykerek többsége nagy ívben visszahajít bármit ha kókányolásra utaló jelek vannak rajta...a ledarált csavarok meg erre utalnak...
Az lehet ,hogy az álltalad ismert "boltok" ezzel nem foglalkoznak ,de azért nem kell álltalánosítani...
Nálam is garanciában mindig az épp sértetlen termék játszik... ha valaki meg okos és barkácsol akkor meg ha jobban ért hozzá akkor oldja meg.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szerintem ezt neked kell tudni, h mi a fontos, akksi vagy teljesítmény, vagy kijelző… stb. Ezt mi nem tudjuk megmondani, hisz mindenkinek más a fontos.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
melyik topicban próbálkozzam a kérdésemmel?
-
BenQhunria
aktív tag
Sziasztok!
Miért sípol a laptop, ha a töltőadaptert csatlakoztatom, egy elég hangos 1mp sípoló hang?
Esetleg valami probléma van? Kilehet kapcsolni? -
-
-
-
-
bajnokpityu
félisten
Lehetőségem lenne egy pavilion ryzen 5 5500U 8gb, 256 SSD gépet lecserélni egy VivoBook Pro 16X N7600PC-re. i7 11370H 16GB 512 4k Oled-re.
Nyilván picit drágább az asus, de nem birok dönteni.
HP mellett van a fémház, asus meg sajnos textil. dupla akku se nagyon fontos..
úgy láttam, az én alkalmazásaimhoz jobb az i7.
a saját kijelzőt 30%ban használom, inkább TVre van kötve. asusnak csak 1.4 a hdmije, de ott a thunderbolt, amin keresztül van ugyanúgy 2.0 HDMI.
azért a belső kijelzőben gondolom sokkal jobb az oled, amikor pl vonaton filmezek.16GB ram is meg a 512es SSD viszont nagyon jól jönne, és ha bőviteném a HPt, árban kb ugyanott lennék...
-
ricsi99
addikt
válasz
Gerasz
üzenetére
Elméletileg bontatlan gépre él a garancia.
Ha már csináltál ilyet itt egy video ,hogyan kell a hátlapját levenni.
Lényeg ,hogy jó csavarhúzót használj és minden csavart ugyan oda tegyél vissza... van hogy 1-2 rövidebb /hosszabb... ha felcseréled könnyen okozhat sérülést a fedlapon és akkor tuti buktad a garit..
Ebben már valószínű mvme ssd van... ahhoz van felszerelésed?
Hibafelderítésben max odáig menj el ,hogy:
Kihúzott töltő mellett vedd le a hátlapot. Ezután ha megy óvatos mozdulattal próbáld meg lehúzni az akku belső csatlakozóját... ha nem megy ne erőltesd ,csak tudd hogy áram alatt marad a készülék ,lehetőleg zárlatot ne csinálj.
Ez után vedd ki mind2 memória modult /ssd-t majd próbáld bekapcsolni.
Ha az akkut lekötötted akkor tőltőröl, ha nem akkuról.
Ha marad a hibatünet akkor tedd vissza a ramot , és adatmentés után az ssd-t (ha gondolod töröld a személyes cuccod) és rakd össze... user szinten nem érdemes mással próbálkozni.
Ha esetleg elindul a gép (persze képernyőn semmit sem látsz mert nincs ram) akkor a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával leállíthatod. Ekkor 1 db memória modul visszahelyezésével próbáld meg újra... ha van kép oké ha nem kapcsold ki majd próbáld meg a másik modullal.
A gyártói garancia ... ott nem érdekli őket ,hogy hol és mennyit porosodott... attól számít tőlük mikor ment ki a kapun.
Emag-nál meg véletlen se ejsd ki ,hogy megbontottad a gépet mert éllből lerázak. -
Mans20
addikt
Sziasztok!
Van egy Huawei matebook 14, amire vezetékes netet akarunk kötni. LAN port nincs rajta, ezért pl ez az usb-s átalakító mennyire ajánlott? [link] vagy melyik márkát érdemes venni?
Egy ilyen átalakító nem lassítja a net sebességét?
-
kisskd
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez jó lenne, ha nem vinném haza esténként. Csak hát a táskában elég furán mutat nyitva
#46562 Joker88: nekem foltmentességben a OázisComputer sajátmárkás kotyvaléka + minőségi mikroszálas kendője vált be. Biztos nincs benne nagy csoda, de ezer féle ablaktisztító, trükk stb. kipróbálása után nekem ilyen ár/fogyasztás mellett nincs kedvem többet próbálkozni.
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Hp Omen laptopom (15-ek0000nh), mely pár napja teljesen meghalt. Azóta annyira magához tért, hogy a töltésvisszajelző led már világít hálózatra dugva, illetve a bekapcsológomb lenyomásra felvillan, majd kialszik. Ventik nem pörögnek, kijelző sötét.
Nem Magyarországon élek, de a garancia otthoni. A HP oldalán 1 év global garanciát ír, de ez lejárt szeptemberben (holott a laptopot novemberben vettem az emagtól). További két év "bundled warranty, country coverage" garanciát ír.
A kérdéseim is ehhez kapcsolódnak: Mi lehet a hiba oka, létezhet otthon kivitelezhető megoldás? Az SSD-t kivehetem a garancia elvesztése nélkül adatmentésre? Érvényesíthetem a garanciát külföldön arra hivatkozva, hogy én csak novemberben vettem a gépet?
Köszönöm szépen
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Ez az óriási árkülönbség mivel magyarázható ennél a Acer Aspire A515 gépnél?
-
-
Joker88
őstag
A notebook képernyőjét ti mivel és hogyan tisztítsátok? mivel nem szoktam lehajtani a képernyőt, merthogy asztalon van,nincsen mozgatva (amolyan asztali PC helyett van használva,csak ugye ebben minden megvan ami kell és kisebb,takarékosabb ) így rá szokott ülni a por napközben mikor nincsen használva..
-
válasz
dzsampi
üzenetére
Nagy reggelizőtálca...
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik a topicba, de hátha tudtok segíteni.
17,3-as laptophoz keresek olyan térdre rakható tartót, amin elfér a laptop és az egér is.
Tudtok ajánlani valamit?Köszönöm!
-
válasz
Bigmasterl
üzenetére
igen, nekem 4TB-os SSD van a HDD helyén, minden sokkal gyorsabb
-
Bigmasterl
tag
Üdv!
Lenovo 330 am van amiben a rendszernek használok egy 240 es ssdt illetve egy 1 TB os HDDt filmeknek adatoknak. Szerintetek van értelme a HDDt lecserélni azonos méretű ssd re? Jelenthet akkora sebességkülönbséget? Köszi előre is . -
-
kisskd
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Arra gondolsz, hogy a billentyűzet kereten keresztül szeretne számottevő hőt leadni, és ezt "szigeteli" a kijelző? Azt gondolnám ennek nem kéne számottevőnek lennie, cserébe macerás, és nem túl zsanérbarát nyitogatni (meg van ahol nem is fér olyan jól), de megfontolom a javaslatot. Jól érzékelhető melegedést (a sima dokk nélküli, nyitott, asztali használathoz viszonyítva) eddig nem vettünk észre, minden régi gép is így ment.
-
alpihun
senior tag
Sziasztok,
idáig sikerült dongle-mentesen élnem, de most új monitor miatt szükségem lett egy USB-C (male) - DisplayPort (female) adapterre.
Gondoltam egyúttal bedobnék még 1-2 USB-A-t mellé, de valamiért az összes ilyen USB-C hub nagyon prémium, 8 másik porttal és vagy 100 euróért. Ilyen mezei 30-40 eurós hubokon csak HDMI-t találok.
Rosszul keresem, vagy ahhoz, hogy egy USB-C hub egyszerre tudjon DisplayPortot és egyebet is, kell bele valami fancy logika amitől mindenképp drágák lesznek?pontosítás: DP port 4K@60-at kellene vigyen, az extra USB-A portok lehetnek USB2-esek, az USB-C portom pedig nem ThunderBolt
-
-
kisskd
tag
"Kicsithasznált" üzleti laptopot szeretnék beszerezni (HP Elitebook 840 G7/G8, Thinkpad T14 Gen1-2, Latitude 7410-7420 magasságában).
Ahol elakadtam, és ide illik: van valakinek tapasztalata Thunderbolt dokkolóknak, melyik márka használható stabilan? (2-3 monitorral, laptop lecsukva kerül "dokkolásra", a dokkoló gombjával szeretném alvásból ébreszteni is) -
oxalisz
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Általában egyetértek, de a samuknál a használatba vétel után szinte azonnal 1-2%-t csökken a kondíció; aztán stabilan tartja évekig az értéket. Ez is ilyen, most 4 éves. Egyébként tényleg bármikor bedögölhet, hiszen a vezérlés is megtréfálhatja az embert.Serényen mentek.
A háttértár csere előtt az akksit kiemeltem.... Majd újra vissza került az ssd. Most "pöccre" indul a gép, nincs hibaüzenet. (Az akksiban 54 ciklus van.) Újabb talány.
Köszönöm a rám szánt időt -
masta_dry
tag
Keresni szeretnék olyan oldalt, ahol a laptop paramétereinek megadása után valamilyen élményindex vagy applikációkkal való kompatibilitási lista érhető el - a cél az lenne, hogy pl. ha SSD kerül a régi laptopomba, akkor azzal video nézés, akadásmentes géphasználat elérhető-e? A HDD bad sectoros-ra cache-elte magát…azt cserélném SSD-re, ha van értelme. Nem játszani kell; alap dolgokra, de kiégett az agyam, hogy állandóan kerregett a vincsi, 8Gb ram mellett. OS: Win 10
Nem akarok úgy járni, hogy SSD beruházása után is kevés legyen a konfig. Létezik ilyen oldal vagy segédlet, vagy ez tapasztalati úton jön? :) -
-
válasz
Fabolous4
üzenetére
Szia.
"Jobbik" eset, hogy megvan a leszorító műanyag.
szóval amikor a helyén lenne, csak nem tudod leszorítani, akkor egy maszkoló (festék) szalaggal ragaszd oda, hogy fogjon. Én legutóübb így csináltam. szoros legyen
Vagy amikor nem volt meg, akkor dugtam a csati, és a kábel közé azt hiszem telekomom sim kártyából vágott műanyag darab.
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok egy kis problémába ütköztem adott egy Asus K53T laptop régi vas de gondoltam egy ssd + memória bővítéssel böngészés és filmnézésre használhatóvá tehetem, ssd csere megvolt ég és föld lett a gyorsasága még várom a + 4gb memóriát, de eléggé melegedett a proci és gondoltam újra hőelvezető pasztázom mivel ez azóta nem volt mióta meglett vásárolva 10+ éve. A laptopot teljesen rommá kellet szednem ahhoz hogy újra tudjam pasztázni, összerakásnál azzal szembesültem hogy a képen csatolt billentyűzet szalagkábel csatlakozó kis darabkát nem tudom visszarakni, hosszas próbálkozás után ebből a darabkából sikerült ki törni két részletet is és most nem tudom semmivel sem visszadugni a szalagkábelt, tudna esetleg valaki valami tippet tanácsot adni amivel orvosolni tudnám a problémát nagyon megköszönném. Szép napot mindenkinek!
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy közép-átkategóriás, NEM-TB dokkolót, amit kipróbáltatok és bevált?
Két notebookot felváltva használnék, jelenleg mind a kettő DELL (precision + inspiron), de csak az precision TB-s. Egy éven belül cserére kerülnek (nem DELL lesz), a márkahűség nem szempont, és a brand sem, de simán lehet, hogy az egyik új notebook szintén nem tud majd TB-t.Kellene nekem 4 USB-A port és legalább 1 USB-C. Képernyő max 2 db, elég, ha az egyik 4K/60 Hz, úgyis 1 db lesz szerintem használva. Elvárnám, hogy töltse a notebookot (65W az inspiron adaptere, ez a szint elég lenne). Audio, Ethernet és más portok nem lényegesek.
Hazai, hivatalos, számlás kellene. Tudom, hogy ezek nem 10.20 K körül vannak, de ha lehet bőven 100 K alatt szeretnék maradni.
Előre is köszi!
-
oxalisz
tag

Egyenlőre tanácstalan vagyok, mert az alaplapi elem jó régi, és szívem szerint cserélném, de ezt a gépet annyira nem szedtem még szét, hogy a cserét meg lehessen ejteni...
Az megint elgondolkodtat, hogy hhd-ről simán indult. Hiába a 98%-s ssd kondíció, ha a vezérlés döglődik. Minden esetre sűrűn menteni kell az adatokat. Egyébként ennek a gépnek igen fapados bios-a van. Egyenlőre ennyi. -
válasz
oxalisz
üzenetére
Nálam az a jelenség, hogyha teljesen lemerül a notebook akkuja, akkor a BIOS-ban minden átáll alapbeállításra, ezzel a boot-olás is UEFI-be.
Ilyenkor jön a "No bootable device" üzenet. Ha bootoláskor belépek a BIOS-ba és átállítom "Legacy"-ra bootolást, akkor elindul a Win10.
Valószínűleg az én laptopomnál "Legacy" boot módban volt Win10 telepítéskor és ezért UEFI-ben nem hajlandó elindulni.
Valószínűleg ahhoz van igazából köze, hogy a benne lévő adathordozó, amin az OS van az GPT, vagy MBR. -
oxalisz
tag
A gépet hdd-vel árulták, és amikor eluntam a tempót, ssd-re váltottam. Először egy Intel 120 GB méretű 535-re, majd a jelenlegi 250 GB-s 860 EVO-ra. Az eredeti telepítésre nem emlékszem, a többi klónozás volt. A 860 EVO négy és féléve dolgozik, a hiba a 22H2 frissítés óta jelentkezik, bár lehet, hogy ahhoz semmi köze. A kérdésedre nem tudok válaszolni, de érdekelne ,hogy miért fontos a különbség?
-
oxalisz
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az ssd helyére rakott hhd-ről rendben bootolt. Egyébként a helyzet nyugaton változatlan. Most a visszarakott ssd-vel használom, de nem vagyok nyugodt.
-
oxalisz
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Másik ssd-m nincs, de az eredeti HDD megvan, azzal kipróbálom...
-
-
válasz
oxalisz
üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy teljesen lemerül az akkuja és az alaplapi elem pedig már meghalt?
Amikor kiírja ezt a hibaüzenetet, akkor nézd meg a BIOS-ban a rendszeridőt. Ha visszaállt az alapra, akkor az elem kuka és a Win10 UEFI módban lett telepítve.
Nem biztos, hogy ez a gond, de én ugyanilyen jelenséggel szívok egy Acer laptoppal. Abban ráadásul spéci forrasztott elem van, nem sima CR2032-es...
-
oxalisz
tag
Vélemény, illetve segítség kellene.
Adott Fujitsu E554 gép. Ma már a második alakalommal fogadott a következő figyelmeztetés a gép indításakor: "Bootable device was not found". Továbblépés után felkínálja az op. rendszert tartalmazó ssd-t, és be is "boot-ol"; és teszi a dolgát, mint eddig.
Win10 home 22H2 változata fut egy Samsung 860 EVO ssd-ről. Az ssd 98%-s, és bőven van rajta üres hely.
Mi lehet az ok? Mit lehetne tenni, hogy ez a figyelmeztetés megszűnjön? Esetleg törődjek bele, és sűrűn mentsek? -
-
venndi
csendes tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Illetve igen, hosszan tartva a gombot bekapcsolja az mst-t, de ez sem segített. Most nézem a kábel amit vettem, usb-c DP 1.2, "support mst" stb, ettől függetlenül, lehet hogy egy usb-c DP 1.4 megoldaná a dolgot?
-
venndi
csendes tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
A beállításoknál csak a bementet tudom változtatni, hdmi, DP, mDP. Amíg nem kap jelet addig az MST sem tudom bekapcsolni.
-
törölt tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Miért van az, hogy amikor a Laptop töltőn van akkor meg van az elvárt Fps szám, de amikor kihúzom a töltőt akkor nagyon kevés az Fps szám. Köszönöm előre a válaszokat!
-
venndi
csendes tag
Sziasztok!
Munkahelyemen egy HP 470 G9-es laptoppal dolgozom, egy dokkolóegységgel még kettő monitor van csatlakoztatva, természetesen USB-C porton keresztül.
Mivel otthonról is dolgozom, kellene otthonra is egy megoldás, amivel 2-3 monitort is tudok használni. A dokkolóegység nyilván megoldás, de elméletileg van egy egyszerűbb megoldás is, méghozzá az, hogy egy USB-C - Displayport kábellel összekötöm a az első minitort, és onnan a többit, mivel a monitoroknak van be- és kimeneti displayport, és "daisy chain" metódusal kellene hogy működjön, viszont ennek semmi jele. Két dell 2518d és egy 2515h monitor van, és egyik se érzékeli, amikor összekötöm a laptopppal (usb-c (laptop) - displayport (monitor)). Mi lehet a gond? Esetleg egy usb-c - hdmi kábellel lehet működne? -
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen bővítési lehetőség van az ASUS X540L-nek?
Ami benne van azt megtartva. HD Sentinel szerinte egy SanDisk SD8SNAT-128G SSD van benne. -
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van egy Acer E5 572G típusú notebookja, ami ha lemerül teljesen az akksija "No Bootable Device" hibaüzenetet produkál.
BIOS-ban a boot-ot "UEFI"-ről "Legacy-ra" állítva elindul a Windows10, azonban az ismerősöm egy mezei felhasználó, nem fog a BIOS-ban minden ilyen esetben turkálni.
Arra már rájöttem, hogy valószínűleg az alaplapi elem elfáradt, mert amikor a jelenség bekövetkezik, akkor a BIOS dátum 2013/01/01-re áll át.
Próbáltam szétszedni az eszközt videó alapján, de nem jártam sikerrel, mert a videón ahol simán lejött a burkolat, ott nekem mintha valami fogná még (minden csavart kiszedtem, ami a videóban volt).
Windows-ban át lehet valamit állítani, hogy UEFI bootolás esetén is találjon meghajtót a gép, vagy van valami más egyszerű szoftveres megoldás?
Ha nincs, akkor tudnátok valakit ajánlani Kerepes, Gödöllő környékén, aki el tudná végezni az elemcserét?
Illetve a tápcsatlakozó aljazatot is célszerű lenne cserélni, mert elég könnyen kijön a töltő az aljzatból.Előre is köszönöm a segítséget
. -
akerbis
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszi szépen!
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell notebookom, 1366x768 kijelzővel. Azt szeretném megtudni hogy ha HDMI-vel rákötök egy nagyobb felbontású monitort, akkor annak a felbontása hogy alakul? Lehet azt a saját felbontásán használni? Konkrétan szimulátorozni szeretnék igy a rákötött moncsin.
szerk: Win10 és egy 16:10-es monitort szeretnék használni.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"A kijelző nem befolyásolja a kimenő tartalmat, nem korlátozza."
Érdekes, de korlátozza. Bár nem tudom, hogy HBO Maxnál hogy van, de HBO Go-n nem lehetett második kijelzőn nézni a filmet. Sima "megkettőzéssel", ill. "csak a második képernyő" opcióval ment, de "kiterjesztés" módban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régóta tapasztalatom, hogy a HP nem problémázik ilyeneken.