-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Killerlaca #30082 üzenetére
Ahogyan leírták, nem tud hűteni, a dedikált kártya alig erősebb az integráltnál, ráadásul a Lenovo nem Thinkpad szériájának nem túl jó hírű most a garanciája. Youtube videóknak ne higgy, kamu a legtöbb.
Ennyi pénzért nem fogsz semmilyen normális gépet kapni még nem érintősben sem, amin normálisan lehetne játszani, pláne nem GTA5-öt.
Amúgy van milyen notebookot vegyek topik, oda valók ezek a kérdések, ott tegyétek fel, miután kitöltöttétek az összefoglaló kérdéseit. -
fonseca
tag
válasz
Killerlaca #30090 üzenetére
Természetesen az hogy érintős nem zárja ki hogy minőségi hardverek legyenek benne,max az ára ami elgondolkoztató.
Úgy gondolom hogy például ez már megfelelne az elképzeléseidnek,de jóval 200k fölött van.
Használtan meg nem szívesen ajánlgatok,ott sokkal több mindenre kell figyelni.
Talán valaki más majd itt tud segíteni. -
fonseca
tag
válasz
Killerlaca #30088 üzenetére
Világos,megértettem .Nincs túl sok tapasztalatom az érintős notikban,de egy picit úgy érzem túl sok az elvárás. Masszív erős gép 200k-ért,ami ráadásul érintős is...
-
fonseca
tag
válasz
Killerlaca #30086 üzenetére
Ahogyan írtam is nem a hardverekkel van a gond (kivéve a HDD-t nem értem miért nincs mellette,vagy helyette SSD,illetve a kijelző felbontása és mérete szerintem nevetséges),hanem hogy laptop. A felépítéséből adandóan sajnos szeretnek melegedni,illetve meghibásodás esetén nehézkesebb drágább a javítása,és a hardverek cseréje.
Stream-re,filmnézésre, nem csúcs játékokra simán alkalmas de ahhoz meg nem kell 200 ezres laptop. -
fonseca
tag
válasz
Killerlaca #30082 üzenetére
Szerintem Kbali nagyjából azt mondta, hogy ha játszani szeretnél akkor ne laptopot keress,pláne ne ebben az árkategóriában.
Szerény véleményem szerint kicsi a kijelző mind méretben,mind felbontás tekintetében. Illetve ennyi pénzért már egy ssd a minimum kritérium.
Bár a kérdésed relatív,mert azt nem írtad hogy mivel szeretnél játszani. -
Kbali
nagyúr
válasz
Killerlaca #30079 üzenetére
Röviden: semmilyet, ezt meg pláne nem.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Killerlaca #12259 üzenetére
Hááááát....nekem volt egy HP-m régebben, ami ugyanígy ment, nem ment....az GPU hibásnak bizonyult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest