Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni, mert én már kifogytam az ötletekből.
Adott egy Albacomp M66SE (valami Clevo) notebook, amibe bármilyen procit rakok, 800MHz-en megy. Megnéztem több tesztprogival is, mindegyik 800MHz-nek írja, és a tesztek eredményei is ennek megfelelően eléggé szerények.
Végigpróbáltam az összes energiagazdálkodási lehetőséget, telepítetem XP-t, Win7-et, frissítettem BIOS-t, cseréltem adaptert, de mindig ugyanaz a helyzet. Már a szűz Windows, driverek nélkül is 800MHz-en járatja.
Csökkentett módban teljes órajelűnek látom a procit, de az eredmények ugyanúgy gyengék, mint normál módban.Én nem tudom, hogy létezik-e még valami, amit nem próbáltam volna, de ha ti tudtok ilyenről, légyszi osszátok meg velem, mert ez katasztrófa! A noti egyébként stabil, nem fagy, nem indul újra.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest