- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
krups8 #46789 üzenetére
Nekem egy Server Edition fut, és az látja, illetve látott eddig minden pendrive-ot mindegy, hogy FAT32-re vagy NTFS-re volt formázva, illetve a virtuális CD/DVD meghajtókon kívül mindegyiket látja.
Nem az a gond, a pendrive-ot Linuxos fájlformátumra kellene formázni? Nem tudom. Ettől még a CD/DVD íródat látnia kellene.
A kérdés feltevésed óta töltögetek, ha lesz eredmény, lesz PM is. De a SkyDrive-ra iszonyat lassú tőlem a feltöltés, és nem tudom mikorra ér föl, ha egyáltalen felér a 161MB. -
ravail
senior tag
válasz
krups8 #46785 üzenetére
Szia!
Sajnos én biztosan elkövettem azt a hibát, hogy azt írtam az Easeus Partition Master Home kapcsán, hogy a Tools-ra kattintva létrehozható egy az Easeus Partition Master-t tartalmazó boot CD, vagy USB pendrv. De ez sajnos nem igaz! Az ingyenes Home Edition ezt a funkciót nem tartalmazza. Ez jól látszik a verziókat összehasonlító táblázatból. Ez a funkció csak a fizetős verziókban érhető el!Elnézést kérek mindenkitől a félre tájékoztatásért!
A Home Edition csak a táblázatban található funkciókkal rendelkezik. Így egy működő operációs rendszerre telepítve használható, boot eszközre telepített op.rendszer nélkül futtatható változat ezzel nem hozható létre!
Tévedésemért ismételten elnézést kérek! -
ravail
senior tag
válasz
krups8 #45472 üzenetére
Szia!
Bocs hogy bele vau-vau, de igen. Letöltöd -ahogy Fire/SOUL/CD javasolta- pl. az EaseUS Partition Mastert, a free Home Edition-t, telepíted, majd az elindítás után a "Tool" menüből a "Create WinPE bootable disk"-el boot-olható pendriveot vagy CD-t is csinálhatsz. -
válasz
krups8 #45470 üzenetére
"BIOS-ból kell megoldani a telepítést"
Hát, hogy mit érthet az ismerős rajta az csak sejthető, de ha azt, aminek hallatszik, akkor gondolom Mekk Elek volt a mentora.Na viccet félretéve: Linux-al előtelepített meghajtókról mindig le kell takarítani minden partíciót, mert a Windows és annak lemezkezelője erre nem alkalmas. Ehhez használhatsz Linux Live CD-t vagy ha esetleg a Linux-al nem vagy "jóban", akkor egyéb windows-os partíció kezelő alkalmazásokat (pl Easeus Partition Master Home, AOMEI Partiton Assistant stb) Ezek tudnak boot-os eszközöket létrehozni, amiről bebootolva letakaríthatod a HDD-t Windows telepítése előtt. Utána már a megszokott módon mehet a Windows telepítése.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest