Aktív témák
-
Rick4
félisten
eleve töltött állapotban van az akksi, a li-ion akksik mind ilyenek, ez gyártástechnológiából adódik, nem kell semmire ügyelned, ha otthon vagy, töltsd mindig, az akksiban van egy elektronika, ami szabályoz mindent, maga a noti semit sem csinál az akksival, csak a töltő bemenetétől megy egy vezeték az akksihoz, nagy vonalakban ennyi kb....töltsd fel, hagyd rajta, majd ha úgy alakul, merítsd le addig amíg gondolod, kell neki 10-12 töltési ciklus, mire eléri a teljes kapacitását (az elektronika nem engedi fullra lemerülni a cellákat, ill. méri a cellák feszültségét, ezáltal szabályozza a töltőáramot is. kb olyannak képzeld el a használatot, hogy akkor csinálsz vele azt, amikor akarsz. ha gondolod, hónapokig töltőn tarthatod, ha kell, minden nap 3X lemerítheted....
-
Dr. Akula
félisten
Ez csak a te véleményed
Itt minden hsz "csak" valakinek a véleménye. Ha nem véleményeket akarsz látni, akkor minek kérdezel?Én is azt hittem jó lesz az Acer játékgép nekem - amig meg nem vettem. Aztán beláttam miért akartak a hozzáértők lebeszélni róla. Te még nem jutottál el idáig, ezért tanácsoltam neked a tanulópénz kihagyását. De ha nem akarod, hát nyugodtan szórd el arra amire akarod, de ne várd hogy más legyen a véleményem. Ha csak a saját előre elhatározásodat akarod megerősittetni, abban én nem tudok neked segiteni, de felesleges is. Ha eldöntötted, utána már kár kérdezni.
-
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
Szted érdekel vkit a "Toshiba Assist" vagy a "Windows billentyűk : 2", hogy bekopipészteled ezeket a lényegtelen dolgokat? 2 noti összehasonlitása 3.5 képernyő lett nálad az ilyen töltelék miatt - ez már spam. Tök idegesitő ilyenek miatt oldalakat végiggörgetni. Mert még ha vmi értelmes dolog lenne, azt mondom oké, de ez... Ha arra nem veszed a fáradtságot hogy kiszűrd a lényeget, akkor miért várod el más majd megtegye? Ha az önéletrajzod is ilyen kilóméteres, akkor be se hivnak felvételire, egyből megy a kukába.
Nyilván azért nem válaszolt senki mert vagy nem tudott, vagy már 20x meg lett válaszolva 1-2 sorral / oldallal lejjebb. Ha belekonstruálod mégegyszer az arcukba (főleg ilyen terjedelemben), akkor se fognak. Sokkal hasznosabb egy "Tud vki segitséget a #435435-esre?" figyelemfelkeltésre, főleg ha a hsz-t linkeled is hogy minél egyszerűbb legyen elolvasni. Ha sokat kell valamivel tökölni, azt inkább átugorja az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest