- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
TheBomberman #42594 üzenetére
Compaq EVO Wireless W200 802.11b MultiPort Module
-
Dell XPS
veterán
válasz
TheBomberman #42594 üzenetére
Pill....
-
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #42581 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
TheBomberman #42554 üzenetére
IDE csatoló HDD-t...
-
csusza`
senior tag
válasz
TheBomberman #39363 üzenetére
eBay... Pár dollár, csak félek, hogy nem túl jó minőségűek.
-
csusza`
senior tag
válasz
TheBomberman #39341 üzenetére
Nekem is ez a rendszer, Dell E4310-ben SSD, az ODD helyén HDD egy keretben, amit az eBayről vettem kb. 2000 Ft-ért...
Az írómat én is külsőként szeretném használni, de még nem nagyon találtam USB-s ODD beépítésre alkalmas keretet.SSD-ből én speciel Samsung-ot ajánlok, annak ellenére, hogy most egy OCZ Vertex-em van.
-
RobinHD
tag
válasz
Hello
ha az optikai meghajtót akarod cserélni SSD-re akk egy ilyen optibay-re is szükséged lesz, érdeklődj a srácnál, h a tiedbe pontosan milyen való, bármilyet be tud szerezni neked
én azt ajánlom h a HDD helyére menjen az SSD, és az ODD helyére a HDD
ha nem bízol a vaterában, akk csak annyi h én is a sráctól rendeltem, és nem volt gond -
zka67
őstag
válasz
-
vilmaboy
őstag
válasz
TheBomberman #38798 üzenetére
Laptopban nem fér el csak egy hdd. azt szokták csinálni, hogy a hdd-t az optikai drive helyére teszik egy beépítő keretbe, a hdd eredeti helyére pedig az ssd-t. a pech az, hogy nem marad ez esetben optikai drive-od. Vagy a hdd-t teszed ki rack-be, vagy az optikait.
-
válasz
TheBomberman #38775 üzenetére
1., Igen. Sebességet nagyon megdobja, valamint az üzemidő is javul kb. fél órával
És elvileg hűvösebb is lesz
2., Erre nem tudom a választ, de egy laptophűtő alátét biztosan segítene rajta, plusz pucold ki, sok por lehet benne.
-
Tauren45
aktív tag
válasz
TheBomberman #37902 üzenetére
Üdv.
Ez engem is érdekelne, csak én elosztóval csináltam DisplayPort-ból HDMI-re. És nekem azt mondták, hogy az átalakító rossz. De nem ebben a topikban. Legalább most már tudom, hogy nem az átalakító a ludas. Amúgy nem tudom mi lehet a gond én is próbáltam temérdek beállítást és nálam 1-2cm hiányzik.
-
Z86
őstag
válasz
TheBomberman #35955 üzenetére
Nem, nincs benne más VGA-nak hely kialakítva.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest