- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
icerock77
csendes tag
sziasztok remélem valaki tud nekem segiteni van egy msi gx701x-289hu laptopom 9600m gt vga val szerelve windows 7 build 7100 van fent rajta és akármilyen drivert próbálok felrakni a vga-hoz hibaüzenetet kapok"Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverral.A telepítő most kilép"(csak a cd-jén lévő driverrel működik)
-
brutaka
tag
BIOS függő, a legtöbb noti BIOS-a egy sz*r. Valószínűleg nem tudod húzni a procidat, kivéve ha külön támogatás van rá!
A ram-ból "táplálkozó" videokártyák legnagyobb hátránya, hogy nemtudod állítgatni, hogy mennyit "ehet" a memóbólSzóval szerintem ezt sem tudod beállítani! Ez afféle önműködő dolog!
-
brutaka
tag
Hát ez biztos, de ha hiszel nekem, egyedül a hűtéstől függ
Amiben kínai hűtés van az alapból 55 fokon megy, amibe pedig beletesznek egy zalmann notihűtőt, az pedig 40
Rézszálas alapon működik az elmélete ezeknek, ami nem mindig a legjobb!MSI EX600-asban a VGA és a Proci szintén ugyanazon a szálon van hűtve. Most tettem bele nagyobb procit, T5550-t, ami Core 2 Duo 1.83 Ghz, és alapból 15 fokkal magasabb üzemi hőmérséklet..
így 55 fok, ha játszok akár 80 is
-
netmesterke
aktív tag
Igen, én is gondoltam már rá, majd ki kell választani. Nem akarok annyira sokat költeni rá, lévén most lettem munkanélküli
Csabee. :
Hiába rakok alá valamit, 1-2 cm-es megemelés hatására 1 vagy 2 fok minuszba...de 60-70 fokos hdd hőmérséklet az irtó sok! 40-45 lehet max!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest