- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #8898 üzenetére
Amikor összedugod beindul a töltés?
Próbáld meg, hogy elindítod az eszközközpontot, majd a kikapcsolt készüléket csatizd a notira és kapcsold be, jelezd a történést.
[URL=http://keptarhely.eu/view.php?file=20200414v00sxx4o6.jpeg][IMG]http://keptarhely.eu/thumbs/2020/04/14/v00/20200414v00sxx4o6.jpg[/IMG][/URL] -
nemcso
őstag
válasz
BLUE TORNADO #8896 üzenetére
És egy másik usb kábellel ?
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
wihar123
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #8894 üzenetére
OK, most már értem. Az említett notival kötötted össze? Volt OP.rendszer csere, vagy frissítés? Van bennene SD, vagy működtetsz is róla valamit? Összekapcsoláskor ad valamilyen hangot, vagy hibaüzenetet, pl. nem találja a drivert, vagy ....??
-
wihar123
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #8889 üzenetére
Sziasztok!
A noti esetében a használati leírását kell elolvasnod, hogy az USB-t felkészítették-e a feladatra. Ha az eszköz Windows rendszerű, akkor kizárólag PC-s navi futtatható flash-ból. Ha Droid, akkor is hasonló a helyzet, de ebben az esetben ki lehet tenni külső tárhelyre a térkép fájlokat.
A navon nincs felkészítve arra, hogy vezetékről a flashba lehessen jutni, egy kivétel van, hogy ha a PC rendelkezik ActiveSync - Eszközkezelő programmal és tud kapcsolódni a külső eszközzel, akkor láthatóvá teszi a Flash-t.
A Wayteq azért tudja a dolgokat, mert azt gyárilag felkészítették.Mi a kérdés, mit szeretnél a Navonnal kapcsolatban?
-
válasz
BLUE TORNADO #8891 üzenetére
Amikor összekötöd géppel eszközkezelőben az usb eszközöknél nincs felkiáltó jel?
-
válasz
BLUE TORNADO #8889 üzenetére
Szia.
- Próbáld azzal a kábellel, mint a wayteq-et.
- nézd meg a navon beállításában, hogy usb mire állítva: töltés, vagy adatátvitel. -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! A notebook miért nem ismeri fel a GPS-t USB-n keresztül? Navon N490 plus. Van egy hulladék térképpel rendelkező WayteQ-m, azt egyből felismeri. Valakinek van valami ötlete?
-
wihar123
aktív tag
válasz
bigoneoszi #8887 üzenetére
Szia!
Mcs10 tagtársunk nem tartotta érdemesnek, hogy visszajelezzen, neheztelek is miatta...
Nem a működése miatt, mert az köztudott, hanem a kölcsönös tisztelet viszonzása miatt. Elküldöm neked is. -
törölt tag
Szevasztok!
Személykocsihoz, Budapestre melyiket jasoljátok okostelefonra?
-
SzaChe
tag
Sziasztok,
Egy TKSTAR905 ös GPS nyomkövetővel kapcsolatban kérnék segítséget.
Telenor feltöltőkártya van bennen, pin kikapcs
pénz és net van rajta
gprs sms re --> ok
apn sms re --> ok
kék és sárga led felváltva villog (elvileg ekkor jó)
SMS ben kérdezett pozícióra penge éles pozíciót ad vissza
a mytkstar net weboldalra fellépve pedig a termék még mindig offline és kinában van.
És az istenért nem hajlandó online pesti gps ként működni
Esetleg valakinek van valami tapasztalata, javaslata, mi lehet a gond?
Köszönöm -
wihar123
aktív tag
válasz
Tamas.H #8879 üzenetére
Egyértelmű a hibaüzenet, mint DM43 írja (NO OS_IMAGE - nem ismeri fel a képfájl adatait, vagyis inkompatibilis) Nem fog működni, mármint azzal a ROM csomaggal, úgyhogy ne kínozd. Visszamegyek a gpszone fórumra és megkérdezem, de mint írtam ott sincs olyan ami naprakészen letölthető.
-
Tamas.H
csendes tag
Megcsináltam mindent! Pár újraindítás után végül lefutott, ez lett belőle. Aztán kikapcsolás, memóriakártya ki, de után vissza már nem tudtam kapcsolni. Memóriakártya vissza újraindítás után a boot lefutott, de most megint a 0%-on dekkol. Gondolom további próbálkozás árán megint random felmenne egy újraindítás alkalmával... de van értelme? Működni fog ez még?
-
DM43
őstag
válasz
Tamas.H #8874 üzenetére
Én nem tudom, hogy milyen anyagot kaptál, de a hatodik sorban én ezt olvasom: NO OS_IMAGE! Ez pedig az álmoskönyv szerint nem igazán jó!
Viszont ez az "Az első reakció, hogy úgy fog indulni mint amikor hibás volt ..." duma számomra ismerős, tudom, hogy kitől származik. A leírásban szereplő minden dolgot megcsináltál? -
Tamas.H
csendes tag
válasz
wihar123 #8873 üzenetére
Köszönöm! Az új ROM-mal talán lesz belőle valami. Biztatóan hozzáfogott a csatolt kép szerint de most már vagy fél órája áll a szürke 0%-os képernyőn. A ROM-hoz csatolt readme-ben ez áll: "Az első reakció, hogy úgy fog indulni mint amikor hibás volt, de a következő pillanatban elkezdődik a frissítési folyamat (ezt nem látni, de teszi a dolgát, úgyhogy Türelem!!).", szóval egyelőre várok, remélem nem csak lefagyott...
-
Tamas.H
csendes tag
válasz
wihar123 #8869 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Formáztam egy 2Gb-os SanDisk MicroSD-t (sima, nem SDHC) a HP USB Disk Storage Format Tool-al FAT-ra (illetve próbálkoztam SD Formatter-el is, Win10-em van, úgy látom XP alatti formázást javasolnak néhány helyen de azt nem tudom megoldani). Indítottam a GPS-t csak reset-elve és a bekapcsoló gombot nyomva tartva is. Vagy nem látja a kártyát vagy a ROM-ot nem ismeri fel amit találtam (egy data.hu-s linken) de nem akar boot-olni. Egyéb ötlet vagy trükk, esetleg egy másik ROM? Szívesen fogadok minden ötletet! Köszi!
-
wihar123
aktív tag
válasz
Tamas.H #8867 üzenetére
Szia!
Visszaolvastam a posztokat és az jött le, hogy rá ment a firmware, de az eszköz elektronikája még beteg volt, mert "kikapcsolás után nem lehet bekapcsolni".
Javaslat:
- a kártya max. 2GB. legyen
- fájlrendszer FAT/FAT16 és WinXp, vagy az ingyenes HP USB Disk Storage Format Tool -al formázni volume label nélkül
- frissítés előtt az eszköz legyen feltöltve, ez nagyon fontosSajnos több gyógyszerem, nincs hozzá.
-
Tamas.H
csendes tag
válasz
csabyka666 #8051 üzenetére
Üdv,
megoldódott végül ez a helyreállítás, ha igen hogyan? Ha jól értem a leírtakat, ugyanez a probléma állt elő, bár itt egy Navon 490 Plus-al, nem reagál a hiába próbálom a ROM telepítést erőltetni MiroSD-ről. -
ooloo
őstag
Üdv ,
Tegnap vettem egy Wayteq 985 BT navigációs készüléket , amin WinCE operációs rendszer fut . A probléma a bekapcsolását követően azonnal jelentkezett .. Úgy 10 másodpercenkén bedobja , hogy a GPS vevő ki van kapcsolva . Ezt követően 10 másodperc múlva magától rákapcsolódik a jelre . És ez így ment ma több órán keresztül 10 másodpercenkén váltogatva egymást . A reset gombot is használtam ... hasztalan .
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
a here wego alkalmazásban van már sávasszisztens? Én nem tudtam előhozni, de ez azt jelentené, hogy már dolgoznak a térképeken?
[link] -
válasz
LamerGyuri #8860 üzenetére
Megvan, megvettem az egész fullos kiszerelést, tényleg minden van benne ami kell.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Citroware #8855 üzenetére
Sebességhatárt nem jelzi a Google térkép, de a sav információt igen.
Ebben mondjuk az IGO az uberkiraly, mert pontosan azokat a táblákat teszi ki a képernyőre, mint ami az úton is van.
Csak sajnos az IGO nem frissül :(Sygicbol van pár napos próbaváltozat, nem tudom milyen funkciói vannak benne ingyen.
-
-
Tudna valaki ajánlani navigációs alkalmazást androidos mobiltelefonra a következő igényekre? Lehet fizetős is, csak jó legyen.
Google térképet használok, de vannak hiányérzeteim. Láttam másnál a Sygic 3D-t, és tetszett az, hogy kijelzi, hogy mi a sebességhatár ott, ahol megyek, valamint hogy melyik sávban kell menni ami a cél felé visz majd. Azonban hiányoltam azt, hogy nem veszi figyelembe a torlódásokat úgy, mint a Google Maps, amelyik gyorsabb útvonalat ajánl ha valahol dugó van.
Továbbá jó lenne, ha jelezné az alkalmazás, hogy hol van kamera, sebességmérés és közúti ellenőrzés.Van olyan alkalmazás, amelyik egyben ezt így mind tartalmazza?
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EA Sports WRC '23
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest