- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivienn
csendes tag
http://www.nokiaportal.hu/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=183
Innen is telöltheted a témaszerkesztőt! -
Vivienn
csendes tag
Köszi a segítséget majd próbálkozok....!!!Csak most nincs olyan teló itthon amiről tudnék küldözgetni!!De majd megoldom
!
-
Vivienn
csendes tag
válasz
Viktor0610 #135 üzenetére
Szió!Bluetooth-al, de rájöttem hogy gépről hogy tudok tölteni hogy a kártyára menyjen!Már csak azt nem tudom hogy ha vki akar nekem küldeni egy nagyobb fájlt bluetooth-on hogyna fogom megoldani...!Azért köszi a segítséget
!
-
Vivienn
csendes tag
Valaki nem tudja hogyan lehet azt beállítani a telefonnál(nokia 6270)hogy automatikusan a memóriakártyára mentsen?Mert az a baj hogy nem kérdezi meg és folyton a telefonra ment, a telefon memóriája meg csak 8 mega körül van!Így nagyobb fájlokat nem is tudok küldeni rá!
-
Vivienn
csendes tag
Nem mindegyik telefonnál van ez!De én kimondottan utálom!Nekem samsung d500am volt!Ott is bekelett állítani h ne legyen ékezetes, mert különben egy smst, 3 sms-ben küldött el!De hál isten most az új telónál már nem így van
!
-
Vivienn
csendes tag
Dehogyis
!Most vettem egy új telefont, erre mondta a csávó hogy formázzam meg a telót és amint lemerül tölstem 16 órán keresztűl, vagy ahhoz hasonló!De fogalmam nicsen hogy kell egy telefont megformázni..én össz vissz ha vettem egy új telót mindig felraktam tölteni meg 1/2-1 napot aztán annyi! Szóval tök tanácstalan vok...!
-
Vivienn
csendes tag
Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni?Mit jelent az hogy meg kell formáznom a telefonom?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest