Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methos07
tag
válasz kaller1 #26193 üzenetére
Annyira nem égető, mert jól használható pár beállítás után angollal is, de azért másképp is megfogalmaznám a kérdést
Van e mód arra, hogy usb adatkábellel leszedem a telefon aktuális ROM-ját, elsődlegesen természetesen biztonsági mentés céljából, és milyen progival lehet rá tölteni romot vissza?
Mellesleg kínai teló, másolatnak épp nem másolat, mert nem találtam hasonlót, de ha valaki tudja melyik klónja lehet, szívesen veszem, miután egy tok jól jönne hozzá.
Katt a képért: linkJa és meglepő módon nagyon szép a képe, és abszolút jól használható.
-
Methos07
tag
válasz spurika #26206 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, öcsém felvetette a Salsat is, de az alsó gombsor sehol sem stimmel.
A hátlap alapján(és a htcken láttam talán azt a hatalmas órát) egyértelműen HTC teló dizájnra nyúltak rá a srácokViszont méretekben az sem stimmel, így lehet kicsit kutakodnom kell, mert nem árt, ha a kamera is szabadon van, és nem kell folyton levenni a tokot(bár nem mintha sokat használnám a teló kameráját, de ki tudja).
Lehet csinálok egy logout tesztet róla, ha holnap nagyon unatkozom
[ Szerkesztve ]
-
Methos07
tag
válasz kaller1 #26207 üzenetére
Újonnan vettem, kínából és aki hozatta nekem féligmeddig érthető okokból nem szeretné felfedni a forrását
Lehet írok az android-salenek, ők ha jól láttam már 4.0 droiddal dobálják ezt a telót, hátha tudnak valamit.
Van egyébként mód rá, hogy rátenni a másik romot?
Tudnál nekem akár priviben írni progi neveket? -
Methos07
tag
válasz felhasználó2 #26214 üzenetére
Nem adtál sok távpontot, de ez elvileg 3,5mm jack adapter Sony Ericsson mobiltelefonokhoz.
Erre keress rá, de lehet nehéz lesz találni, miután kb másfél éve nem nagyon gyártják már szerintem -
Methos07
tag
válasz napoleon2323 #26242 üzenetére
Ha ugyanaz a típus, akkor kompatibilis lesz.
Az,hogy mit írnak rá, relatív, de ha minden jól megy, akkor többet fog bírni, így meg pláne, hogy a másik akksi hibás ez pedig új -
Methos07
tag
Aki tudna nekem segíteni Root jogot szerezni az android x15i kínai telómon, kiáltson rám egy privi formájában
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest