Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Forestjo

    senior tag

    válasz spurika #26125 üzenetére

    Miért van az, hogy sok Nokia okosmobilra egyformán jellemző, hogy gyakran kiírja, miszerint "kevés a memória, töröljön adatokat". Amikor ez így volt hajdanán az N73-n és sok akkori társán, akkor is nagyon használhatatlanná tette a gépet, de ma visszanézve érthetőbb, "megbocsáthatóbb". Viszont a jelenleg is bőszen forgalmazott 2010-s modell, a C5-03-tól már nem várná az ember ezt a gyermeteg problémát!!!
    Mivel viszonylag sokan vettek manapság is ebből és hasonlóan gyenge társaiból (az a tapasztalatom, hogy főleg azok, akik hírből is alig ismerik a korábbi modellekkel való kiábrándító civódásunkat), azt szeretném kérdezni tőletek, hogyan lehet ezt az alapvetően nonszensz problémát hatásosan megszüntetni?

    Mert ugye az mégsem egy jó és tanácsolható megoldás, hogy állandóan teljes reset a mobilon és kezdjünk újra mindent elölről.
    Most pl. a C5-03-ra van sok ilyen panasz, hogyan lehet megelőzni, hogy az amúgy tényleg kevés (40Mb) memória ne okozzon használhatatlanságot az internetezés vagy a navigáció használata közben? Mert ha ezt a kiábrándító dolgot meg lehetne hatásosan oldani, akkor egy jó kis munkatelefonnak még én is vennék egy ilyent a T-nél. Most már nagyon olcsó - főleg ahhoz képest, hogy az elején mennyire túlárazták.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

    A készülék saját fórumában semmi komoly megoldás nem történt, sokan csak panaszkodtak.

    Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.

Új hozzászólás Aktív témák