- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
fuximaxi #29457 üzenetére
Amit találtam az nem működött, tovább meg nem piszkálnám a kérdést, így is nullára brickeltem a telót. Akku ki, sim/sd ki, Emergency download mode-ban kellett visszahozni. Hiába csináltam tutorial alapján a fastboot romtelepítést, failed lett a vége. Maradok a fastbootból felrakom a recovery-t, abból a ROM-ot nál.
-
South Velen
addikt
válasz
fuximaxi #29123 üzenetére
Neked is a nagyobb chipes van? Azon az egy térerőgondon kívül nem volt baja, és igazítás után az is megszűnt, tehát én is erre tudok gondolni.
Természetesen bemegyek a T-be, de 4K-t nem fogok kicsengetni egy microSIM-ért (Függetlenül attól, mennyibe kerül a készülék amiben használom.) Bár a T-s szerződés meg ilyesmik már fogalmam sincs hol vannak, olyan rég kötöttem. Gondolom, ők ettől függetlenül is kicserélik, ha akarják. -
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #29063 üzenetére
Sorry a dupláért, csak elrontottam a második linket.
Szóval ezt a romot.
-
siebener
aktív tag
válasz
fuximaxi #28997 üzenetére
Konkrét javításról lenne szó, mégpedig Budapesten.
Egy HTC Wizard-ot kisfiam lasszónak nézett, miközben töltőn volt, egy kicsit megpörgette a levegőben, aztán leszakadt az alaplapról a mini USB. Szóval nem lehet tölteni...
Ehhez kellene segítség, hátha valakinek van hozzá tudása, meg eszköze... -
psg5
veterán
válasz
fuximaxi #28772 üzenetére
Köszi!
Amúgy akkor mi van, ha sim-krátyán is vannak névjegyek, de nem tudom felmásolni a telefonba, mert mindig felülír pedig azt nem szeretném?
Másik, hogy nem tudom beüzemelni ezt a google szinkronizációt. Minden oké a fiókkal, már töltöttem is le android alkalmazásokat, de nem találom sehol, hogy ezt a szinkronizációt hol állítom be.
-
Tompo92
senior tag
válasz
fuximaxi #28750 üzenetére
fuximaxi: Köszönöm
Valahogy sejtettem, csak kicsit előre gondolkodtam hogy mi lesz ha majd megtelik.ALL: Egyébként t-mobile-nál feltöltőkártyás valami internetes csomag létezik? mert én csak havidíjasat találtam amiről havonta küldenek csekket, 20 éve t-mobil(anno Westel) os vagyok azóta nem voltam semmilyen díjcsomagváltásba és kicsit le vagyok maradva.
-
psg5
veterán
válasz
fuximaxi #28764 üzenetére
Köszi, hogy tisztába tesszük
A google címtárat a szinkronizálás után törölhetem is akár? Vagy ha netet talál mindig szinkronizál és ha így kitörlöm akkor ő is kitröli egy szinkronizáláskor?
Az hogy a telefonon elhelyezem a vcf fájlt az lehet egy sima felmásolás a telefon adott mappájába?
-
Tompo92
senior tag
válasz
fuximaxi #28699 üzenetére
Értem, és köszönöm a segítségeket
Viszont fontolóra vettem hogy feltegyem az ICS 4.0.3 csak valahogy a menü kinézete, ikonok valahogy nem jönnek be, viszont láttam egy videót ahol a régi stílusú ikonok vannak ezt be lehet állítani az ics-ben ,hogy a régebbi kinézetű ikonkat használjak? Videó
Bocsi az ilyen alap kérdésekért de 2007 óta csak Apple ios és még csak kézbe se vettem androidot
-
Tompo92
senior tag
válasz
fuximaxi #28696 üzenetére
Köszönöm
Még annyi lenne a kerdesem lehet kicsit hülyén fog hangzani szóval ha feltöltöm a kártyámat es ugy internetezek a telefonon es pl ha haza jovok es csatlakozok a wifi hálózatra akkor honnan tudom hogy most nem fog penzt levenni a kartyamrol hanem a wifi halozatot használom?
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
fuximaxi #28537 üzenetére
Tudom miről beszélsz, és ez tény hogy hiba van a rendszerekben, de itt nem csak erről volt szó. A telefonban is hiba van, az pedig a Nokia sara.
"Amennyiben a felhasználó az SMS-ben kézzel, vagy a T9-es automatikus szókiegészítés révén az eredeti GSM jelkészletben nem szereplő karaktert helyez el, úgy az újabb készülékek automatikusan a Unicode kódolás alkalmazására váltanak át. Ezt a tényt a felhasználó számára mindössze egy a szerkesztőablak bal felső sarkában elhelyezett apró szám "1"-ről "2"-esre váltása jelzi. "
Ez a helyzet, ha nem állt fent (tehát gépeléskor nem vált át 839/2-re ezzel jelezve hogy a felhasználó túllépte az 1 SMS-re eső karakterek számát), akkor is 67 karakterre bontogatva küldte el automatikusan az üzenetet amíg "teljes karaktertámogatás"-ra volt állítva a telefon.
Egy hasonló telefon meg ugyanilyen beállítással rendesen 160 karakterben küldi el a szöveget. (Akár ugyanazt is)
Innentől fogva ez gyárilag szar szoftver az adott készüléken. Még ha apró hiba is, valakinek sokba kerülhet.. ahogy nekem is.
A vicc hogy Nokia Software update-tel frissíettem átvétel után a telót..
Mindegy, jó pap holtig tanul... amit használunk, azt ellenőrizzük le, hogy később ne legyen gond.. ennyi.
Spórolás gyanánt úgyis olcsóbb kommunikációs megoldásra kell váltani, szóval annyira nem nélkülözhetetlen..
A Nokia meg tehet egy szivességet.
Üdv! -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
fuximaxi #28530 üzenetére
Ez az eset egy szoftveres probléma eredete, ugyanis ha olvastad volna, az egyik előbbi üzenetem itt, kiderül hogy ékezet nélküli SMS-sel is kipróbáltuk a küldést.
A gond a teljes karakter kódolással van, ilyenkor akármit küldesz a telefonról az 67 karakterenként megy el, és a szolgáltató is úgy számlázza ki.
Át lett állítva korlátozottra, így tökéletesen megy. Hozzáteszem: Series 40 2008as telefonról van szó, ehhez képest ugyanolyan S40 2007es telefon csak nem 3G-s teljes karakter kódolásban is képes normálisan küldeni üzenetet (azaz nem 67 karakter után darabol)
Ebből gondolom hogy egyszerűen ez egy rosszul megírt szoftver ami most a telón van... csak későn jöttem rá.Most ki is próbáltam. és 1ben ment át 160 karakter "teljes karaktertámogatással" az én telómról. balra dőlő ékezeteket is használtam.. csak hogy ne legyen egyszerű az élet..
Köszi a választ! -
kgergo23
tag
válasz
fuximaxi #28331 üzenetére
Hali,
Az elso megoldast en is megtalaltam, hatha az jo lesz, a masodikat viszont koszi, megprobalom. Arra sajnos en is rajottem mar, hogy minden .csv fajl mas es mas. Elegge idegtepo a dolog...
Nokia Belle-nel lehet tudni egyaltalan hol tarolja az smseket es milyen formatumban ?
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
fuximaxi #28152 üzenetére
Ha elolvastad volna, amit írtam, akkor láthatod, hogy működésére garanciát vállalt, ráadásul nem is pár napot. Ha ezek után sem hajlandó kicseréltetni a plexit, vagy visszavenni, akkor már 2x vert át. Én viszont nem szoktam annyiban hagyni az ilyen dolgokat, főleg, ha nem 1-2 ezer forintról van szó. Ha azt kapom, ami a hirdetésben volt, akkor teljesen normális és kedves vagyok, ha viszont átvernek, akkor nagyon szemét tudok lenni és addig járok a nyakára, amíg ki, vagy vissza nem fizeti.
kaller1:
Megértem, de ennyi erővel a hírekben is mutatnak biztosítási csalásokat, rablásokat, az emberek pedig nem folyamodnak emiatt ilyen módszerekhez.
Mindegy, nem offolom szét a topikot, majd megoldom.
-
akoska23
aktív tag
válasz
fuximaxi #27881 üzenetére
Egy 60 éves autószerelőnél hagyták ott mert nem tudták rendezni a számlát teljesen. Ő adta tovább nekem.(azt sem tudta hol kell bekapcsolni)
Holnap felhívom a Nokiát hátha papír nélkül is megy a készülék száma alapján.+dobok fel egy hirdetést a PH! ra hátha valaki tud segíteni nokia gariztatásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest