Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz atkaforce #29469 üzenetére
Besétálsz egy bemutatót terembe (pl. szolgáltató vagy speedshop) és megnyomkodsz egy pár készüléket és megnézed, hogy neked melyik az amelyik a leginkább megfelelő. Mivel az emberek látása eltérő így hiába mondom azt, hogy szerintem ennek vagy annak van jobb képe. Általánosan persze egy i5 vagy s3 kijelzője nyilván jobb, mint egy x10 mini-é, de ettől függetlenül nem tudom milyen színmélységű kijelző lenne neked jobb. Illetve a színhűség szerintem sokkal érdekesebb dolog, mint a színmélység. A fehér a Sony kijelzőin sokkal jobb, mint másokon a fekete pedig a Samsung amoled kijelzőin. 100 szónak is egy a vége. A személyes tapasztalat a legfontosabb.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
meroly
veterán
válasz atkaforce #29469 üzenetére
Én is csak személyes tapasztalatot tudok mondani. Régebben összehasonlítva két nokiát nem nagyon volt észrevehető a különbség ha csak a színek számát nézem. Most nyilván mások már a kijelzők, akár ugyanolyan színmélységnél is nagy eltérések vannak.
Ha mondasz konkrétat, lehet többet tudunk.Impossible is nothing
-
fuximaxi
senior tag
válasz atkaforce #29472 üzenetére
Hát én ezeket már most elfelejteném a helyedben. Jobban jársz ha olyan készüléket veszel amit itthon is forgalmaznak.
Nekem a leírt paraméterek alapján az első a szimpatikusabb. Mennyibe kerülnek ezek a készülékek? Biztosan van itthon valami vállalható alternatíva.
Markgx10: Beállítások/eszköz névjegye/szoftver frissítés - legalábbis a galaxy s3-on így van
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest