Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
JóGeri.
üzenetére
Vagy veszel egy PS4 hardverű PC-t, minden cross-platform címet 1080p minimumon 30FPS mellett viszel, olcsóbban, nem csak a hardver miatt, hanem a játékok is 2-3000 forinttal olcsóbbak PC-re (vagy még többel), ráadásul kompatibilitásod lesz minden játékvezérlővel, és a felhasználási köre sem olyan kicsi, mint egy konzolnak.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
JóGeri.
üzenetére
Annak ellenére, hogy a Frostbite messze a legjobban optimalizált motor, nem fűznék hozzá nagy reményeket. Legalább egy DirectX 11-es kártya kellene (GTX 4xx vagy feljebb). Megfingatós játékok azok, amiknek "cry" van a nevében, vagy a benchmark-címek (most a Batman, a Grid 2, a legújabb Metro, csak nézz meg egy friss tesztet).
-
JóGeri.
tag
Hy all.
Segítség kéne..
A konfigom (adatlapomon) elég lesz a bf4-hez?
(elég hülye kérdés..
mind1 most nem ez a lényeg..
)
Van játék ami megfingatja?(nem igen tolom a játékokat,de kíváncsi lennék..bf3-al szoktam ,de amióta a hiperjó battlelog visszafokozott 17-re már nem érdekel az se..-.-" azt hiszem érthető
) -
VoidXs
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Akkor Windows 8 áruház, App Store, vagy Google Play. A gyerekeknek való játékok ma már mobilra vannak.
-
genndy
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Bármelyik LEGO-játék. Azokat ketten is lehet osztott képernyőn játszani, szóval segíteni is tudsz neki.
-
FZsolt15
aktív tag
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
-
Freddy TNT
őstag
Hello !
Játék tippeket kérnék tőletek. Nem ismerem a játékstílust. Valami mászkálós, ügyességi lenne a cél. pl: Croc: Legend of the gobbos, Jazz Jackrabbit, Rayman, Crash, Spyro
Szóval ezeknek valami modern változata érdekelne.Kössz !
-
EczkE
veterán
Üdv!
A Bioshock 1-hez van normális, használható magyarosítás? Eredeti, Steames verzióm van.

-
oettinger01
őstag
Remember me-ben elakadtam a Madam-nál. A végén amikor meg legyőztem van 3 gomb kombináció, első az ütés a 2. a rúgás, de aztán bead egy fogaskerék szerű szimbólumot és nem tudom ez melyikre vonatkozik. Tud segiteni valaki?
-
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:1. Hogyan lehetne megoldani hogy egy -windows paraméterrel elindított játékot menet közben váltsak full képernyőre? Streamelek twitchen, és sajna elég zavaró egy DotA meccs közben a tálca mivel nem tudok miatta rendesen navigálni a játékban és sajnos csak "select region" móddal tudom kijelölni a játékot amit utána kedvemre méretezhetek, csak hát a játék beállításai között ha jól néztem nincs full screen/windows mode hanem csak -windows paraméterrel lehet ablakban futtatni.
2. Androidos rpg-ket szeretnék streamelni a közeljövőben (pl Inotia széria) amihez eddig nem igazán találtam normális Android emulátort. Bluestack sajnos a 30-40 mb os inotia részek betöltése közben lefárad és befagy. Esetleg valaki ismer más jól bevált Android emulátort?
Köszi bármelyikre is válaszolsz!

-
Loner
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszönöm, esetleg valami más mmo féle ami nem on-line valaki tud ajánlani?
-
Brian_GT
őstag
Az a baj, hogy megértelek és nehéz dolgod van, csak azok a kritériumok, hogy:
- no erőszakosság
- no vér
- no szexjelenetEz kb kizárja az fps-tps-rpg játékok 99,9%-át

Mert ami tényleg olyan lenne, nincs atom vér és percenként 500 halál az a Mass Effect, amivel viszont gond az erős érzelmi majd később még erősebb érzelmi vonal
és az, hogy annyira story centrikus játék, hogy egy 12-13 éves gyerek nem fogja kibírni türelemmel a sokszor 10 percig is eltartó eszmecseréket, amit a karakterek tolnak le egymás fele.Igazából az a baj, hogy a kis disney, meg legós meg ilyen-olyan játékokhoz nyilván idős is már, meg unja is e végett, de a nagyobb kategóriába nem kóstolhat bele, szüli szigor révén.
Ergo nem marad mivel játszania, ami esetleg lekötné is.Annyit talán próbálj beszélni az anyjával, hogy így nem tudsz mit adni a gyereknek. Olyan korban van ahol vmit engedjen neki vagy előtte agymosásos beszélgetés mi a jó-nem-valós-virtuális stb. Nem mondom nézesse meg a gyerkőccel a Fűrész szériát ( azt még én se nagyon bírom
) meg rakja be neki Michelle Wild életmunkásságát
csak vmin engedni kell, mert ez így zsákutca.Én ha szülő helyében lennék, nyilván a szexuális tartalmú játékokat még nem engedném annyira, ebből elég kevés is van azért, deee ha nem is horror, de egy Call of Duty szerű dolgot engedhetne. Sok sikert

daad79: nem tudom a játék használ-e vmi külsős alkalmazást hozzá...steam...origin...gfwl... mert ha igen azokon keresztül megy a mentés is, ergó ha nincs profilod, nem vagy bejelentkezve akkor nem lesz mentés sem. Első körben ezt mondanám. Persze gyáriról beszélünk, nem tesco-s verzióról

-
daad79
csendes tag
Erre valaki válaszolna?

[link] -
mexel
veterán
Ez mind igaz amit írtatok, én is így gondolom. De nem akarok szembe menni az anyával, egyelőre a gyerek nagy gyilkolászós véres játékot nem kaphat. (mondjuk a crysis pont az) Inkább olyan lövöldözős kellene ahol nem emberekre kell lőni, esetleg valami űrhajós, stb, és nem túl félelmetes.
A tomb raider régebbi részeiből melyik az ami jó grafikájú játék? ( az új az eléggé nem gyerekesnek tűnik) -
Brian_GT
őstag
Én személy szerint egy 13 éves gyerek esetében szerintem akár tvben akár barátok révén, több dolgot látott már amit anyuka lelke el tudna viselni, de ez az én véleményem

Általában ami tiltott egy gyereknek az az a gyümölcs ami úgy is érdekelni fogja, az anyuka tiltása ellenére is, így szerintem egy felügyelet melletti úgymond bevezetés sokkal jobb lenne, mint komplett tiltás.Nem arcoskodni akarok, csak szerintem ez így jobb lenne. Játékra lefordítva, talán egy Crysis 1-2-3 részek jók lennének, mert mégis csak kevesebb fér fröcsög, szexuális tartalom nincs benne, de kellően hosszú és érdekes.
Aztán szépen lehet így emelni a lécet.
Szerintem egy CoD sem akkora halálos dolog még, mint egy GTA 4 akár. GTA 4 esetén ha annyira vacakol az anyuka lehet későbbre hagyni, nehogy komolyan gondolja belőle a gyerkőc a dolgokat.
Amúgy közbeiktatva, ezek a dolgok szerintem annyira neveltetés és gyerek függő és nem korhoz kötött.
Ha a gyerek tudja ez egy nem valós dolog stb. akkor lehet 10 éves is érteni fogja mi a pálya és nem fogja összezavarni a lelkét egy GTA. Mivel nem vagyok benne kompetens nem tudom mennyire ,, földhözragadt" a kiscsávó és mennyire tudja már különválasztani a valóst a kitalálttól. Ezt te jobban tudod
Amúgy a Mass Effect részek időben bőven lefoglalnák a srácot, főleg, hogy az 1-2 magyar felirattal elérhető így még élvezné is mert értené, de a szexuális tartalma miatt, így nem mondanám mostanra még.
Bár ez is furi oldal, mert egy lassan-lassan 14 éves fiú esetében már kicsit beszélgetni kéne a szex kérdéséről. Nekem még nincs gyerekem deee szerintem ami a suliban osztálytársaktól befolyik ,,tudás2 azt mindig jobb megelőzni otthon és tisztába tenni.Amúgy minden tiszteletem a tied, 2 tűz között vagy eléggé
Mindkét oldalnak felelj meg.Up: Katsi-é is igaz, mai fiatalok simán köröket vernek ránk, pedig én se vagyok idős ( 26 ) ( nálam is kb baromi fitala koromban az ilyen játékok és filmek nagyon mentek már. Alien filmek stb. simán. Sőt nagy kedvencek voltak és nekem ezeket engedték mert tudták nem fogok pulzusfegyverrel xenomorphokat üldözni a suliban
) de amit a mai fiatalság hoz az kemény. Erre úgy látszik anyuka nem készült fel 
-
mexel
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Rokon

-
mexel
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mivel nem vagyok az apja nem hiszem hogy nekem kell dönteni
Az a baj, hogy van androidos telefonja, azon meg nyomta a gta3-at és mindenféle Crysis-hez hasonló gyilok játékokat és az anyja mikor meglátta kicsit letiltotta. (teljesen érthetően - annak ellenére hogy szerintem a mai gyerekek sajnos ilyenekkel játszanak)
Most raktam össze egy gépet neki és játékokat is teszek rá, de igyekszem olyat hogy ne legy benne fröcsögés. tehát a gta-k, a crysis, metro és hasonlók kimaradnak (bár ő ezeket szeretné).
mass effect-et is akar, de az is 18-as játék.
Így van egy csomó autós ( sajnos nem olyan beállítottságú) és van jópár stratégia. Egyszerű bugyuta játékok nem fogják érdekelni.
Ő kérte még a Half Life 2-t, úgy hogy az anyja ne tudja, de nem akarok cinkoskodni a gyerekkel, bár szívesen megtenném
De a józan ész szerint ezek nem neki valóak. (arról most ne beszéljünk hogy valószínűleg pár héten belül megtanul annyit a gépről hogy felteszi magának amit akar)
Azért lenne jó sok klassz játék, hogy ne akarjon mást. -
mexel
veterán
Milyen játékot lehet még 12-13 éves gyereknek a gépre tenni? Ő nagyon szeretne valami lövöldözőset, de az anyja (érthetően) nem akat véres jeleneteket látni. van valami ami még beleférhet, jó a grafika és játszhatja a gyerek is? Egyébként bármi jó játékötletet elfogadok.
-
Loner
tag
Sziasztok!
Olyan MMO vagy hasonlo játékot keresnék, mint pl a metin2 de nem on-line kellene, tudtok ilyeneket mondani?
És ha lehet valami kisebb gépigényut! core2,2gb ram 256mb vga, elöre köszönöm! -
mexel
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
És azt hogyan? mert ha feltelepíti a játék (egy régebbi verziót) azt írja nem lehet csatlakozni mert nincs internetkapcsolat, pedig van.
tud valaki valami konkrétat? -
mexel
veterán
honnan lehet letölteni a Games for Windows Live legújabb verzióját win8 x64-hez?
-
daad79
csendes tag
Hali!
Valami megoldást tudnátok arra, hogy miért nem menti el a játékállást a Call of Juarez:Gunslinger? Csak new story-t tudok indítani minden alkalommal mikor akarnák játszani és continue nincs! -
Brian_GT
őstag
-
chungee
addikt
Estét!
Win 8 64b alatt nem akar működni a Logitech Dual Action gamepadom
XP-n és 7-n működik a megszokott XBOX 360 Controller emulator v3.0-val a megszokott játékokkal (FIFA, Driver SF, TDU). De itt 8-ban hiába. Mi lehet a baj
Érzékeli, látja lehet karibrálni meg minden, de játékban süket 
-
Syklas
tag
Sziasztok.. tud valaki ajánlani 64bites Win7-en is működi Flipper játékokat!? Jöhet minden bár nem kis alap játékokra gondoltam hanem komolyabb minőségi látványos flipperekre!

-
zseko
veterán
Üdv, keresnék egy régi játékot. Elég régi, ha jól emlékszem még a dos-os időkből való, egy újságmellékleten volt demo. Amire emlékszem belőle, hogy fps lehetett, a területen ahol mentem volt egy kráter ami robbanástól lehetett, abban volt egy összevissza görbült vas szerkezet, kb. mint egy villanyoszlop, de nem a sima hanem olyasmi mint az eiffel torony, tehát ilyen négy lábon álló. Akik jöttek ellenem azok mintha robotok, vagy félig robotok lettek volna, és az egyik fegyverem egy vascső volt.
-
mexel
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én is ilyen gépet használok és egyelőre elég az új autósokhoz is, most raktam fel a grid 2-t kipróbálni, jól megy. A dirt 3-at megnézem.
Várok még ötleteket ha van valakinek. Bármilyen játékötlet jöhet amit egy12-13 éves gyereknek felrakhatok. -
mexel
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszi! az nem túl régi? (garfikailag is?) Egy elég erős gép lesz i3, 7770.
-
mexel
veterán
Szaiasztok! Egy gyereknek (13 éves) rakok össze egy gépet. Autós játékok kellenek neki. Milyen autós játékok vannak amik jók? Vannak NFS, Grid, és mik vannak még? Ha valaki tud párat írni megköszönném. (régebben a Toca-t nyomtam, F1-et és azt hiszem a Test Drive Unlimitedet) de nem tudom mik vannak még. Jó rally és páyaversenyes játékok is érdekelnének.
Esetleg Age of Empire-hez hasonló jó stratégiák is.
Előre is köszönöm a segítségeket. -
ZS3NI
őstag
Hi!
Az English Country Tune játékról szembe jutott egy régi játék. Nagyon hasonló volt a szisztéma, csak ott sajtokat kellett tologatni. Nem emlékszik rá valaki véletlen? Mi volt a címe?
Úgy rémlik, hogy egy egérrel voltál és a sajtokat adott helyre kelett tolni. Ha fal mellé nyomtad beszorult. Felülnézetben volt az egész.

-
törölt tag
Üdv!
Valaki rendelt már játékot gamefly-on keresztül? -
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan MMO-kat mondani amikben játékbeli pénzzel lehet venni előfizetést (mint pl. az EvE-Onlineban) vagy a prémiumot? -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Haverral szeretnénk valami autósjátékkal nyomatni egy gépen osztott képernyőn. Sajnos nem vagyunk otthon az autós játékokban, ezért javaslatokat várnánk. Kategória nem számít, viszont valami újabb játék kellene azért.
Köszi a segítséget!
-
zsol@sz
csendes tag
Üdv mindenki.
Elég ritkán fórumozok, de most rámjött valami......... Keresek egy stratégiai játékot. Kinézetre és játékmenetre leginkább az Imperial Glrory-ra hasonlit (ha jól emlékszem), viszont szerepet kapnak benne a papok és az egyház: az elfoglalt ország lakóit az általunk irányitott ország által követett vallásra kellett megtériteni. HELP PLS nagyon fontos keresem a játékot.
Köszönöm a segitségeteket előre is. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A monitorodnak van egy frekvenciája, ami egyben a maximális FPS-t mutatja. A gép attól még generálhat ezreket, a monitor ugyanannyit fog mutatni. Itt jön képbe a V-Sync, ami limitálja a képkockát, és megelőzi, hogy két fél kockát mutasson egy helyett. Tehát be KELL kapcsolni, kivéve a Pure-ban, ahol a a betöltés FPS-től függ.
-
Bjørgersson
félisten
Aki már találkozott ilyennel, tudna nekem linkelni egy akár magyar, akár angol nyelvű cikket arról, hogy multiplayer játékokban a V-Sync ki vagy bekapcsolva jobb? Próbáltam guglin keresni, de semmi értelmeset nem találtam.
-
holozis_HUN2
tag
Már ellinkelték nekem

-
holozis_HUN2
tag
Helo! Az lenne a kérdésem hogy a bf3,4; cry2,3; far cry3; nfs-ek; metro;gta4,5; tomb raider milyen beállításon mennének az y500 laptopon? Core i5-3230m gt650m sli 8 gb ram. Mert ezt szeretném megvenni. Egy kis frapsre is akár. Lényeg hogy 30 fps-sel menjen

-
válasz
hoffman_
üzenetére
Azért lesz nagy a videó alapból, mert valami minimális tömörítést használ, hogy ne terhelje a rendszert játék közben, hogy ne essen nagyon az FPS, vagyis ne menjen a játszhatóság rovására. Minél jobban akarsz tömöríteni egy videót, annál több erőforrásra van szüksége.
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Metro LL benchmark nem akar elindulni.
Videóbeállítások megadása után "Run selelcted", majd teljes képre vált, de csak fekete képernyő van, semmi más. Maga a játék fut, csak a benchmark nem. Tudom, fordított eset lenne a gáz, de méricskélni akarok.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
guftabi96
addikt
Sajnos ugyan az a helyzet

Mostmár kezdek nagyon ideges lenni, ez volt az egyik játék ami miatt új gépet vettem
De köszi a segítséget, kiírom oda is
-
guftabi96
addikt
sziasztok. Van egy kis problémám a Sleeping Dogs nevű játékkal, konkrétan nem indul.
Videokártyámhoz kaptam ajándékba egy steam kódot, amivel le tudom tölteni a Sleeping Dogs-ot. Letöltöttem, de indulásnál először bejön egy fehér ablak, majd fekete lesz a képernyő, utána meg olyan mint ha ki lenne kapcsolva a monitor. Nyomok ctrl+shift+esc-et akkor bejön a feladatkezelő. Itt azt írja, hogy a Sleeping Dogs nem válaszol. Kattintok egyet a feladat bejejezésére, akkor újra a fehér ablakban leszek, egy kis szürke egér lesz, újra elindítom a feladatkezelőt, és akkor megint, ott van, hogy Sleeping dogs nem válaszol, de van még egy olyan is, hogy HKShip.exe és ez a gép szerint rendben fut. Ha ezt leállítom, akkor bezáródik a fehér ablak is a szürke egérre. Driverek frissek, directx feltelepítve, vcredist is,
AMD FX-4130 4mag 3,8ghz
MSI R7770 Pmd1gd5 (hd7770, 1000mhz/5000mhz)
szóval ha nem is full grafikán, de valamennyire vinnie kéne
Próbaként letöltöttem egy nem eredetit, de azzal is ugyanezt a tünetet produkálta.
Mi lehet a probléma?
Ja és Windows 7 64bit (sp1, pár nappal ezelőtt volt windows update) -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
féloff kérdés. milyen programmal tudnék felvenni rendesen hanggal gameplay videót? fraps van, csak ugye az baromi nagy videókat csinál, nem szeretnék konvertálgatni. van valami jó tipp? illetve ha nincs jobb, akkor fraps után mivel érdemes konvertálni?
köszi előre is!

-
wolfman
veterán
Picit játékos is a kérdés, de szerintem ide jobban illik.
Van nekem egy ATI 7950-es VGA-m, korábban a 13.1-es driverrel. Játszottam a Dishonored-el meg az új Tomb Raiderrel. Dishonored nagyon jól ment, ha nem volt maxon az élsimítás, Tomb raiderben az árnyékolást medium-ra véve, de emellett minden maxon elment mondhatni jól. Megjelent a 13.4-es driver (a 13.5 beta-val egyetemben), mondják, hogy jó kis teljesítménynövekedés érhető el velük. Feltettem hát (nem update hanem friss install), most meg előjött a játékokban kameralaggolás. Tényleg jobban futnak a játékok, de ha nézelődöm az egérrel akkor picikét rezegve megy arrébb a kamera. Látszik hogy a játék maga nem lassul, csak a kép, az is picit rezegve, ilyen mikrolagg szerűen. És nem is akkor jön elő mikor nagy terket nézek, hanem tök véletlenszerűen, kis helységekben is, szóval nem hinném, hogy a gép nem bírja, ráadásul a driver előtt ilyen nem volt.
Érdekes, hogy a BF3 meg tökéletesen fut!
Erre ötletek? Fordult elő hasonló mással is, vagy ez csak nálam van és kéne Windowst újrarakni?
-
kopygege
tag
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok, de ide irányítottak a joystickos kérdésemmel.
Nem vagyok már nagy gamer, ezért 6 ezer környékén nézegettem botkormányt, de nem tudok dönteni,
légyszi segítsetek!A4-Tech JSK-420 FlightStick 3D
Genius Metalstrike 3D Joystick
Sajnos csak a másodikhoz találtam tesztet, de fényképen az A4-tech is igényesnek tűnik.
Ha rossz helyen kérdezek, elnézést kérek!
Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
(elég hülye kérdés..

Egyébként hogy konkretizáljuk a Warcraft 3-ról lenne szó, de általánosságban is érdekel a dolog mert lehet belefutok majd még 1-2 hasonló játékba.

XP-n és 7-n működik a megszokott XBOX 360 Controller emulator v3.0-val a megszokott játékokkal (FIFA, Driver SF, TDU). De itt 8-ban hiába. Mi lehet a baj