Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csuhika megin.
Kérdés a következő;
PS3-as
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII-2
Final Fantasy HD Collection
Tales of Vesperia
Tales of Xillia
BlazBlue: Continuum Shift + Chronophantasmagémeknek van-e olyan verziója, ami japánul beszél és angol felirat is kapcsolható? eBay / amazon-on kívül érdemes még valahol nézelődni Stuttgart közelében?
-
Tom5
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
Tom5
addikt
N4S Shift vagy Hot pursuit?! Akciósak most steamen. Melyik a jobb?
-
válasz
energy4ever
üzenetére
Szia,
Milyen témájú játékokat keresel?
Játszok elég sok mindennel, és magam is hasonló setupot használok. Ami majd nagy barátod lesz az a Wide Screen Gaming Forum.
Pont itt találsz egy ilyen listát:[link] Itt oldalt látod hogy Native-ban nyomja a játék a nagyobb felbontást vagy nem. Néha pedig ahol nem támogatja ott is van megoldás.
Szerintem inkább nézz ki 1-2 játékot, amiket szeretsz/szeretnél, és nézd meg hogy támogatja-e valamilyen formában az Eyefinity-t.
Amúgy a 3db 6970-es kártyának az új játékokat is vinnie kellene ezen a felbontáson ha én a 6870-emmel elvagyok. (persze nem fullon minden de natív felbontáson (5040x1050). szóval lehet hogy itt valami más
Szerk: UHH de atom régi post-ra írtam. bocs, rég jártam erre és elnéztem, de itt hagyom hátha hasznos még valakinek
-
LOTR
addikt
sziasztok
nem tudom, hogy ez mennyire ide vágó téma, de ilyen böngészős és egyéb játékokban lévő karakterek adás-vételével foglalkozó portál létezik e, és ha igen, tudnátok mutatni?
köszi előre is -
djdaniel
senior tag
válasz
800.henrik
üzenetére
szerintem ez nem attól van hogy húztad a cpu-t meg a gpu-t, simán bugos a játék.
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik
üzenetére
-
Brian_GT
őstag
válasz
800.henrik
üzenetére
csinálhatja abban az esetben ha sok már a tuning... használj kimondottan olyan programot ami 100%-os terhelést ad mindkét egységnek és megmutatja ha hibázik...akkor vissza kell venni.... minden tuningnál ezt így szokás...nem csak hasracsapva...én alapból tuning ellenes vagyok szóval ebben nem én leszek a megfelelő segítséged, de igen okozhatja.
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik
üzenetére
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok, Flatout 2-ben mindig falnak/vízbe mennek az autók....
A CPU/GPU tuningtól csinálja ezt? -
kilcsifalo
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
..igen,bármilyen szerverre próbálok rácsatlakozni ez a hiba,néha van hogy betölt,de akkor meg nem tudom mozgatni a karaktert,mert beugrik az egérmutató és csak az mozog..

-
wolfman
veterán
Batman Arkham Origins-ben lehet állítani az egér érzékenységét? ha igen, hol?
-
FehérHolló
veterán
válasz
kilcsifalo
üzenetére
Net alapján szerveroldali probléma.
Mindegyik szervernél ezt csinálja? -
kilcsifalo
csendes tag
Találtam egy megoldás,ha elkezdek offline botok ellen játszani és ott lenyomok pár kört utána beenged az online szerverekre is..
..ha egyből online szerveren próbálkozom,akkor megáll ugyan úgy a "játékadatok betöltése" -résznél......WTF?? 
-
Mustármag
őstag
válasz
kilcsifalo
üzenetére
Téves
-
törölt tag
Valaki tudna olyan játékot mondani ( ingyenes) mint például a hearts of iron?

-
kilcsifalo
csendes tag
válasz
kilcsifalo
üzenetére
Egyébként volt win frissítés nálam is előtte,ha az okozta esküszöm tökön nyalom magamat

-
VoidXs
nagyúr
válasz
kilcsifalo
üzenetére
Van egy ismerősöm, aki ebben a tévhitben élt hosszú-hosszú ideig. Nem. Én a helyedben ki is kapcsolnám, mert értékes gigákat foglal le.
-
kilcsifalo
csendes tag
rendszer visszaállítás segíthet vajon??
-
VoidXs
nagyúr
válasz
kilcsifalo
üzenetére
Nálam egy-egy rosszabb Windows Update után ezek szoktak az okok lenni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
kilcsifalo
üzenetére
Próbáltad már a tűzfalat vagy antivírust kikapcsolni?
-
kilcsifalo
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám CS:GO-val ,hogy mikor játékkeresőben belépek egy meccsbe és elkezdi betölteni a pályát a "játékadatok letöltése" résznél megáll és nem megy tovább
Már újraraktam a steam-et,a játékot is,de mindig ugyan ez van...ez egyik napról a másikra jött ki,eddig nem volt vele gondom.Ha valakinek lenne valami ötlete,nagyon megköszönném,mert abszolút tanácstalan vagyok....
Üdv.
Most kicsit tovább vártam(kb.5perc),hátha ...és betöltött a pálya,de nem tudtam irányítani a karaktert,csak az egérkurzort tudtam mozgatni
Komolyan mondom besz@rok ezen....írtam már a steam-nek is,de le se sz...nak....mi folyik itt??
-
törölt tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az F1 2013-nak hol találom a mentéseit?
Köszi
-
Geza26
senior tag
Hello!
Tudnátok ajánlani stratégiai játékot amit lehetne otthon LAN-ban játszani mindenféle külső szofver ill. online kapcsolat nélkül?
Köszönöm!
-
nofi
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Értem és köszönöm a tippet, első körben szerintem ez lesz majd

-
nofi
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Fú ez a Brothers nagyon jónak tűnik, bevallom kicsit jobban is érdekel mint a LEGO (bár azt is be fogom szerezni). Brothersnél hogyan működik a coop? Egyszer az egyik karakterrel cselekszel, aztán a másikkal?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én pont ilyen célból vettem egy LEGO Complete Collectiont, eddig nagyon tetszik neki.
Mondjuk én azt mondom, érdemes egyből két kontrollerrel játszani, távolabb is lehet ülni a tévétől és azzal természetesebb az ellenfelek püfölése, nagy precízióra meg itt nincs szükség.
Ajánlom még a Brothers: Tale of Two Sons című játékot is, azt akár egy billentyűzetről is lehet/érdemes.
A Stanley Parable demóját próbáltam, értem a humorát, de nekem sem tetszik.
-
nofi
addikt
Igazából nem is a coop a lényeg feltétlenül, mert kaland-/logikai játékoknál a mászkálás csak másodrendű. Most pl. ezzel a Stanley Parable-el játszottunk, néha én, néha ő irányította a karaktert és együtt döntöttünk, de a kritikusokkal ellentétben szerintem baromira vontatott és erőltetett "humora" van a játéknak.
Amúgy a LEGO-k jó ötletek, végül is van kontrollerem (tudtommal a PS3-masat is működésre lehet bírni indows alatt) és akkor egyszerre tudunk haladni. -
genndy
addikt
Lara Croft and the Guardian of Light (én nem próbáltam, de DeFranco állandóan ezt ajánlja barátnős coopnak...
Biztos tényleg jó, nézzétek meg.)
Illetve bármelyik LEGO játék (Indy, Karib-tenger, Star Warsok, Batman, LotR, HP, van már millió).
Sajnos coop kalandjátékot nem ismerek. -
nofi
addikt
Hello!
Kicsit tágabb kérdés, de barátnőmnek ígértem olyan PC játékokat amivel együtt tudunk játszani a TV-n.
Valami keresgélős, gondolkodós, akár point and click játékot keresek, ami pl. a Puppet Show-ra hasonlít. Legyen Windows 8 kompatibilis, nem szeretnék emulátorozni. -
genndy
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Valószínűleg olyan frekvencián akarja hajtani a videokártyádat, amit az már nem támogat, azért ugrik vissza. Config fájlba próbálj piszkálni, kézzel megadni a paramétereket. Nem ismerem a játékot, úgyhogy nem tudok többet segíteni hogy melyik fájlt kellene és az hol van.
-
Sziasztok!
AoE 3 asian dynasties. Elindítom a játékot, és csak 1024x768-ban hajlandó futtatni. Ha feljebb veszem a felbontást, akkor elsötétül a kép majd visszaugrik az eredetire. Valami tipp, hogy mit lehetne vele kezdeni?
A sima 3 az tökéletesen megy.Köszi
-
Balazs_
senior tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Lista az Eyefinity kompatibilis játékokkal.
-
energy4ever
addikt
Tudtok ajanlani valami regebbi jatekot, ami tamogatja az Eyefinity-t?
Ezeknek a mai jatekoknak, kegyetlen milyen gep kell, hogy ultran 4032x1024-es felbontasban elmenjenek!
-
freelanced
addikt
Hello! Tudtok valamilyen jó többjátékos játékot ajánlani?
Olyan kéne amiben azért olyan 5-6 játékos (minimum) részt tud venni.
Jó lenne valami Minecrafthoz hasonló (mármint amibe lehet építkezni) csak több akcióval.
De ez csak egy, minden ötlet jól jön.
-
AAgAm66
csendes tag
Sziasztok!
Realisztikusabb háborús játékokat keresek, amik elmennének az adatlapomon található gépen. Régebben a Battlefield 1942-vel játszottam, de most valami újabbat keresek. -
törölt tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Már segítettek l4d2 topicban (utólag kerestem rá)

-
törölt tag
Üdv, egy kis segitség kéne...
Ezen a konfigon el fog futni a left 4 dead 2?
AMD Athlon x2 dual core 5000+ processor
Nvidia9600GT 512mb videókártya
4GB ramVálaszokat előre is köszönöm
-
genndy
addikt
-
Wollf
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
FehérHolló
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszod!
A mikrofon problémám megoldódott hála neked!
Bárcsak valahogy meg tudnám hálálni!
Üdv

-
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem egy mai darab, sztem van vagy 5-6 éves, de sehogy sem jut eszembe a neve. Űrben játszódik, és a fegyver és a sisak attól beszél, hogy a játék közben meghalt bajtársaink chipjeit rakjuk bele, így ők továbbélnek a sisakon, illetve a fegyveren.
Valaki nem emlékszik a nevére?
-
aktív tag
Siasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi a neve annak az FPS-szerű játéknak, amiben a fegyver és a sisak is tud beszélni, és néha haláli dumájuk van.
??? -
xenom0rph
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
NEM warez, mivel ingyenesen letölthető, mégpedig innen:
CD1 (INSTALL)-->>http://www.swine10.atw.hu/dl/swine_install.iso
CD2 (PLAY)-->>http://www.omegaportal.atw.hu/dl/swine_play.iso
Patch 1.9.-->>http://www.omegaportal.atw.hu/dl/swine.exeBocsi a 3x egymás utáni hsz-ért
-
xenom0rph
őstag
Olvastam valahol ,hogy a S.W.I.N.E nevezetű játék ,hivatalosan ingyen letölthető.. Na de honnan?
-
F e Z o
veterán
..téves topic..
-
xenom0rph
őstag
sziasztok!
Nem tudja valaki hogy melyik az a játék ahol távírányítós autókkal mész (nem a Re-volt!!) ilyen zárt pálya szerűségen, és van ilyen dőlt kanyar meg minden. Elég régen játszottam vele..
-
Wollf
tag
Valaki esetleg valami segitséget tudna nyujtani nekem?
Legyetek szivesek szánjatok rám egy kis időt ha tudjátok a megoldást!
-
Wollf
tag
Sziasztok!
COD 4-ben miért nem halljuk egymást multiban?
Benyomom a "z" gombot mielőtt beszélek, de nem hallja egyik játékos sem
Sem a csapattársaim sem az ellenfél.
Voice chat/on És az a jel is ugrál miközben beszélek, tehát a mikrofonom működik és a játék is felismeri.
Havernak se működik, mert én sem hallom.
Win7 64bit
alapértelmezett rögzitő eszkö a mikrofon, vételi erősség maxon van mind a játékban, mind a rendszerben.
Valaki segitsen PLS
Köszönöm
Üdv Urak! -
Neszójábe
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Már válaszolt Neked az itteni Házigazdaféle, de azért had fűzzek még hozzá valamit.
Nem mindenki töltötte az elmúlt egy (vagy több) év 80%-át számítógépes játékok előtt. Én kb. a CSS-nél szálltam ki belőle. Most vettem egy aránylag jó videókártyát (nem a játék miatt) és gondoltam, meghajtom valamivel. Nem sok mindent tudtam volna hozzátenni a kérdésemhez, bár egy-két dolgot talán igen. Viszont. Ha ennyire kényes vagy erre, javaslom hozzál létre egy összefogalaló első hsz-t a topikhoz ezekről a szabályokról, mit illik kérdezni és mit nem, illetve amit illik azt hogyan illik. Vagy akár egy frissített összefoglalót, amiből pl. kiderül az, amit kérdeztem és akkor fel szem teszem a kérdést.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Talán ilyenkor érdemes megkérni a kérdezőt, pontosítsa kicsit, mit szeretne, mert nem lehet tudni, kinek milyen a tájékozottsága, felkészültsége. Amint látod, nem is várt semmilyen extra választ, úgyhogy kérlek, fejezd be a szőrszálhasogatást.

Köszönöm. -
FehérHolló
veterán
válasz
Neszójábe
üzenetére
Azóta négyszer olvastam vissza, és csak kétszer mentem el.

Már nem adja az igazi érzést.Nem mellesleg meg tudod állapítani az alapvető különbséget e kettő - [link] [link] - és a te kérdésed között?
Előbbi kettőre halomra érkeztek a válaszok, a tiedre pedig valamiért nem. Fura, biztos a válaszadókban van a hiba. -
Neszójábe
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Úgy látszik, van akinek sikerült válaszolnia, de remélem találkozunk még valami szakmai topikban, ahol tudok Neked segíteni, én ugyanis nem ilyen válaszlehetőségekre verem a faxom...

-
Neszójábe
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Crysis 3, Battlefield 4"
Ilyenekre gondoltam, köszönöm!
-
Neszójábe
senior tag
Sziasztok!
Melyek most a legjobb fps játékok, amik már megjelentek, vagy meg fognak jelenni?
(Gép nagyjából adott, fx-6300, 7850 2gb.)K. L.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos tényleg jó, nézzétek meg.)