- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
genndy #15636 üzenetére
Igen, de időközben megoldottam VPN segítségével. Elindulni elindul, nagyon komoly, max. 20kb/s sebességgel, aztán fél perc és leáll. Néztem a Facebook oldalukat, sokan panaszkodnak rá, a javaslat, hogy a reggeli órákban próbáljuk...szóval miután a hiba Telekomot érintő, gondoltam, valahogy ki kellene kerülni, és itt ugrott be a fenti szolgáltatás. Kerestem egy böngészőből futót, és valami lengyel proxy-n keresztül lerepült kemény 250kb/s mellett
Erre a problémára hivatkoznak: [link]
-
törölt tag
válasz
genndy #14662 üzenetére
Találtam még egy magyar játékot: Bob: A thousand lives
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
genndy #14662 üzenetére
Ilyesmi, mint ezek (2.5 D-s) de sokkal pörgősebb, vadabb, akció dúsabb, kb. úgy fest, mintha a Cyberpunk lenne, csak oldalnézetben. Sokat kell benne lőni és szaladni előre, átugrani épületeken, ablakokon, stb... Már ahogy emlékszem a Trailer-ekből. Itt a Gamepod-on is volt róla hír, hogy készül, nem is egyszer, szóval nem valami B kategóriás Indie játékról van szó.
-
törölt tag
válasz
genndy #14658 üzenetére
Steam alján lévő játékok nem jók. Fele nem releváns. Az Ori meg Hollow Knightól 2 klikk után jutok el megint a pixeljátékokhoz meg az animékhez.
Ezeken már túl vagyok sajnos eredménytelenül.
De akkor nem marad más hátra, mint végignézni sok játékkategóriát, hátha esik néhány, ami jó lehet, csak az baromi sok idő, ami nincs, ezért is kezdtem videókat nézni, mert az részben mehet háttérben.
Itt meg vagyunk sokan, gondoltam van valakinek tippje. -
Sipike19
tag
válasz
genndy #14514 üzenetére
Köszi szépen, nagyon jó lista!
Megnéztem mindegyiket, szerintem egy darabig elleszek itt ezekkel
Így első körben akkor Death Stranding, Elden Ring, Horizon Zero Dawn mindenképp vétel lesz. Red Dead Redemption 2-őt már korábban megvettem.@ollie
Baldur's Gate 3 kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet, valószínűleg az is vétel lesz így első körben.
Pathfinder: Kingmaker -nek még utánanézek.
Köszönöm neked is!@wrongduke
Halo valahogy nem jutott eszembe, pedig régebbi részeit már játszottam, és jó volt, szintén vétel lesz.
Control is bejön, és a Metro Exodus is megtetszett.
Neked is köszönöm a tippeket!Ennyi játékkal el leszek egy darabig.
-
batman91
őstag
-
fiATHaLON
őstag
válasz
genndy #11713 üzenetére
Nem ez...
Amennyit láttam belőle, egy kalandjátéknak tűnt, a mai szokásos stílusban, hol
tps-ben látja az ember a főhőst, hol fps-ben,pl. amikor az elem berakással
matat az elején...
3D grafika, talán Unity...
Nem egy régi darab, és ahogy már írtam, részekben jön/jött? ki,
ahogy néhány mostani cím. -
hitvanyalak
senior tag
válasz
genndy #11479 üzenetére
NAgyon köszönöm a javaslatokat. Az a baj, hogy az első kettőt játszottam, a Dying light-ot szerettem is nagyon, az Evil Within meg túl para nekem. Meg mindegyikben rengeteg a harc. Felfedezős, gondolkodós, remek történetű, nem örökké harcolós, de az nagyon élvezetesen kivitelezett játék kellene
Lehet csak megveszem a Prey-t, sci-fi ide vagy oda
Vagy nekiállok újra a Dying Light-nak.
-
törölt tag
válasz
genndy #11431 üzenetére
Oblivionon már nagyon régóta gondolkozom, és már 2x elkedztem, de az első 30-40 percnél nem nagyon jutok tovább. Gondolkoztam az online verziókon is, ahogy látom lesz ismét egy újabb?
A modokat jó, hogy eszembe juttattad, el is felejtettem őket.
Néhány kisebbet próbáltam, a nagyokat még nem.(#11432) morfondőr Köszi neked is az infókat. Az nem lenne baj, hogy sokfelé kell figyelni, de nálam az irényíthatóság nem volt jó. Aztán lehet én voltam a béna, de ez a támadási/harcrendszer nagyon fura. Kalózos dolog mivoltát kicsit tompítaná az a dolog, ha nem a sablonos és klisés megoldásokat használja a játék.
Közben megnéztem a 3. rész videóit, kb. 20 percnyi anyag és nem tűnik rossznak és 15 euró nem is sok érte ha tényleg jó.
-
törölt tag
válasz
genndy #11279 üzenetére
Bocsánat, PC-re keresek Steamen vagy Originen keresztül.
Deadfall Adventures ismerős mintha már játszottam volna vele egy kicsit.
Jöhetnek még hasonlók ha tudsz. Tudom neked megy fejből sok.Köszi.
(#11280) Fred23 Köszi neked is, pont ma ajánlották a Syndicat-tel együtt.
Underworld-re nem emlékszem, szerintem azzal nem játszottam. Legutóbb a 2013-as verziót vittem végig. -
AVarice
tag
válasz
genndy #10827 üzenetére
Igazad lehet.
Ahogy néztem Steam-en a Season Pass alapfeltétele a CoD AW. Nálam a képen látható van, de nem vagyok benne biztos, hogy ez melyik is.. Lehetséges hogy csak plusz reklám lap..
Ha viszont nincs meg az alapjáték, akkor is bereggelhetnék vele Steam-en szerintem. Ha pedig mégsem, akkor gondolom nem azt a hibakódot kapnám amit kapok. A tokban amúgy 6 DVD van, viszont nekem nincs optikai meghajtóm.
-
laceszgamer
addikt
válasz
genndy #10408 üzenetére
Haszon valszeg még így is több a kiadóknak mintha a klasszikus megoldást választanák. Ott azért kezdődik azzal hogy a lemezeket sokszorosítani kell, hozzá tok, csomagolás stb, na meg utána szállítani is. Ez mind a kiadó hasznából megy le, nem pedig a boltéból ami eladja.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
genndy #10223 üzenetére
Semmi nem lett használva
Lányom játsza, Ő csinált egy karaktert, és eljutott már egy jó darabig.
Na most ezt az állást raknánk át erre az új játékra.
Ez annyival több, hogy van benne +3 DLC, ami a régiben nem volt, + ez eredeti.
Akkor simán felülírható a mentés mappa?
És még egy amatőr kérdés: eredeti játékra is felrakható a magyarítás?
Nem ér kinevetni!!!! -
De4d
őstag
Köszönöm.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy a Wolfenstein New Orderben van egy olyan grafikai beállítás hogy ppf.
Ez pontosan mit takar?
Nem nagyon szereti az ATI/AMD kártyákat?
Ha 32-n van, eszméletlenül "ugrál" a kép mint ha képkockákat vágna ki-szaggatás érzést ad, de frapsel mérve viszont az fps nem esik le 40 alá sose, de mégis olyan mint ha 10-20-ra esne le minden 2. mp-ben.
16-ra visszavettem, sok különbséget nem látok, de így meg stabil a 60 fps.
Ez valami Nv kártyákra kitalált dolog, mint pl a Witcher 3-ban a haj animálós beállítás?
(Semmi értelmes leírást nem találtam erről a ppf-ről) -
De4d
őstag
Gondolom "balanszolni" ez még nem fogja a játékot, tehát fejlődhetek tovább, de már könnyű lesz a haladás. (hiába emelkedik a korlát az ellenfelek nem fejlődnek fel hozzánk)
Ez a szint korlát csak engem zavart? Elveszti a sava borsát :\
Aki korábban végigvitte azt nem zavarta, hogy halad előre már nem fejlődik? -
flymi
addikt
-
-
De, a DLC-k többsége is úgy jelent meg hivatalosan, hogy van bennük magyar nyelv. Az utolsó 2-3-ban nincs, mert közben döntött úgy az EA, hogy a továbbiakban nem fordítja le magyarra a játékait.
mod: az Ultimate Edition más kérdés, ott egyben van az egész, és egyáltalán nincs magyar nyelv, mert értelemszerűen úgy nem adták volna ki, hogy nagy része magyar, egy kis része meg nem.
-
CJ4567
nagyúr
-
-
De4d
őstag
Foglalkozhatnak a modderek persze, de a leírás alapján teljesen hivatalos a dolog, így van alapból a boltokban, és ugye a Lucas Arts jó ideje bezárt.
Ugye az első kiadás, nem támogatta, hisz akkor még nem is volt win7. Nem tudok/tudtam róla hogy lenne második kiadás, és olyan dologról se hallottam mint az Ufo esetében (dosbox,)De a lényeg hogy akkor, működik, anno 2-ről azért maradtam le, mert win7-re váltottam (mert mire odajutottam, már voltak olyan játékok amik meg xp-t nem támogatták, illetve problémás volt az xp-m)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest