- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
akkor ide irnám kérdésem : titan quest csak win modban hajlandó normálisan futni full screen-ben az egér szaggat nem lehet irányitani. Felbontás mindegy mindig csinálja ??
Valaki vami ötlet !!nothing is true everything is permitted..
-
Raptus
tag
válasz gabor128 #399 üzenetére
Feladatkezelőben azért szerepel a játék neve és hogy mennyi memóriát foglal? Vagy ott sincs semmi? Azért kénytelen vagyok megkérdezni, hogy eredeti játékkal próbálkozol?
Ha gyári, akkor javaslom egy patch feltelepítését a fejlesztő hivatalos honlapjáról (Jowood), hiszen ez a játék ha jól emlékszem kétezer négyes, és lehet hogy ezért vannak problémái az XP SP 2-vel. egy próbálkozást mindenképpen megér.
AlyArkhon: Google a barátodMég olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Sicilian
addikt
nem tud senki segíteni titan questben ?? mi lehet a baj ??
nothing is true everything is permitted..
-
AlyArkhon
őstag
Már megrendeltem az automextől illetve már Amex-Tec KFT-től , s azt mondták Péntekre megérkezik ..
Remélem működni is fog rendesen , egyébként bakkari híján , nehézkes a SOE-től letölteni a gamét , de nemsokára meglesz már a karim :
Tényleg , nyomod még az EQ2 -őt ???Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
HaaS
addikt
válasz AlyArkhon #405 üzenetére
A gamecard is felejtő, ha megvan a bankkártyád, minimális az árkülönbség, megéri szerintem bankkártyáról intézni...
Nem játszom már vele, mert szinte minden áldott napomból elvett 2-14 órát, ami baromi sok, nonPvP -t meguntam, PvP olyan amilyen. Vanguardra várok, nem egyedül.
[Szerkesztve]"a sárkány is csak ember" - oxox
-
M3nyus
aktív tag
Hello
a Red Alert 2 nek kéne mennije simán win xp alatt? Mert nekem sehogysem akar elindulni Feltettem a legujabb patch et hozzá 1.0006, meg a yuri revenge-t is, és asztcsinálja, hogy elinditom, jön egy fekete képernyő, mintha beakarna tölteni, de visszadob az asztalra hibaüzenet nélkül Valami 5let?Én vagyok M3nyus!
-
Raptus
tag
válasz gabor128 #411 üzenetére
Írd le, hogy milyen gépen próbálod, hátha abból okosabbak leszünk. Ha csak egy pillanatra tűnik fel a feladatkezelőben, akkor néhány dolgot kizárhatunk. Addig is azt javaslom, hogy re-install, valamint ha tudod, próbáld ki valami ismerősnek a gépén, akinek szintén XP van SP 2-vel.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Debilon
addikt
Screamer 4x4 el kapcsolatban tudna valaki tippet adni, hogy miért villognak nálam a texturák?
akármilyen felbontás/graf beáll kombónálSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Raptus
tag
Mert ez egy baromi régi játék és szerintem a jelenlegi videókártya driver-ed nem szereti. Próbáld meg a játék beállításánál variálni a textúraméretet, ha ez sem megy, akkor rakj fel egy lényegesen régebbi driver-t. Kb. 3 évvel ezelőttit.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
expression
csendes tag
Hellosztok
A half life 2-ről szeretnék érdeklődni:nézelődtem a neten és több része is van(lost coach,episode one),hogy ha az elejéről szeretném kezdeni a half life 2őt melyik részt kell leszednem?Az episode one meg episode two önmagukban is játszaható részek?Vagy hogy van , nem vágom.
köszönöm a segítséget -
_stick_
őstag
válasz expression #418 üzenetére
Mindegyik különálló rész. A loast coach-t nem vágom.
HL 2-vel kezdd, utánna értelemszerűen episode 1 és majd ha kijön a 2. -
expression
csendes tag
kösz a választ
egyébként rosszul írtam lost coast a neve -
_stick_
őstag
válasz expression #420 üzenetére
Ha jó tudom, az egy kiegészítő lehet a 2-höz, a Stream-en keresztűl lehet letölteni, amihez persze eredeti verzió kell, úgyhogy én innen többet nem tudok segíteni.
-
szállitó
senior tag
válasz expression #420 üzenetére
a lost coast csak egy 20 perces rész fullbrutál képi hatásokkal brutál videokarikhoz egy cd méret és egy csonaktol felmész egy templomba enyi az egész, egyébbként warez is televolt vele ha kell cim pü ben adok de nem játék nem is kiegészitö ugyhogy ne fájon érte tulzottan a fejed.
-
-=ZR=-
csendes tag
Nem tudja valaki,hogy hol lehetne megvenni a Doom 3-at?
-
rolko
őstag
Üdv!
[link] <-- Nem tudja valaki ezen a videón az utolsó játékvideónak mi a címe? és lesz e PC-re? -
akasp
senior tag
a day of defeat, ami a counter strike source hoz jár, az teljes?
-
Debilon
addikt
válasz szállitó #430 üzenetére
medal of honor nekem is ment 6600Gt-vel..
ezért is lepődtem meg, hogy screamer nem megy..
rscneten találtam ezt az opengl-es trükköt, igaz ehhez meg rivatunerrel az opengl kompatibilitást 1.5-re kellett állítanom, mert 2.0-val kiakadtSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
szállitó
senior tag
B Ú É K
-
pamacska
tag
hali:
egy gyors kérdés: a heroes4-ben az első pályán valami élet keresztet kell megtalálni. az merre van? már 2 napja keresem 10sereggel, de semmi.... köszi előre is!Carpe diem!
-
R@ymonD
tag
sziasztok! valaki nem tudja, hogy létezik-e pc-re kézilabdás játék? ha valaki tud akkor lécci a nevét írja meg nekem! thx
-
szállitó
senior tag
a panzers ek titkos küldeztéseit honnan tudnám megismerni könyvbe nincs, leirva nincs ???
-
DroneZ^
őstag
hol tudok legolcsóbban hyperglide-hoz jutni?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
LucifeI2
őstag
HYPERGILDE FOR MS 3.0 1.990 Ft + áfa
HYPERGLIDE FOR G1 1.990 Ft + áfa
HYPERGLIDE FOR G5/G7 1.990 Ft + áfa
HYPERGLIDE FOR MS 4.0 1.990 Ft + áfa
HYPERGLIDE FOR MX310 1.990 Ft + áfa
HYPERGLIDE FOR MX510 1.990 Ft + áfa
HYPERGLIDE FOR RAZER 1.990 Ft + áfa
HYPERGLIDEFOR MX1000 1.990 Ft + áfa
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest