- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
mikrofon #26802 üzenetére
Én is köszi a hozzászólást. Nekem ez a Tenba BYOB elég szimpatikus és sokkal olcsóbb, mintha vennék egy fotós túrahátizsákot és ezt másba is be tudom rakni (sima hátizsák, bőrönd stb...).
Ha meg nem válna annyira be akkor még mindig ráérek utána keresni valami táskát.
Köszi még egyszer!
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok,
Fotós táska ügyben szeretnék segítséget kérni. Túrázáshoz kéne nekem egy megoldás amiben biztonságban tudhatom a vázat és legalább 2 obit. Van egy 40L-es túra hátizsákom amit nagyon szeretek, de nem fotós hátizsák. Alapból valami ilyesmibe gondolkodnék: [link], de furcsa módon nem nagyon találok ilyeneket magyar forgalmazóknál. Szerintetek érdemes egyáltalán ezzel foglalkozni vagy jobban járok nézek egy fotós túrahátizsákot? Ha igen akkor milyet érdemes szerintetek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest