- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemroni
csendes tag
válasz
vihartigris #27417 üzenetére
milyen zársebesség érdemes kb, és S módban más nem állítandó?? Sajnos a fény adott/ nem adott, de volt vakum emiatt.
Előtte a nem mozgó benti szülinapi kép is rossz lett, de az volt a próba, nulla tapasztalattal.
köszönöm -
szemroni
csendes tag
Sziasztok,
Nikon DSLR-emet cseréltem le Panasonic LX100-ra, mert a Nikon már túl nagy volt. (MILC kit obival nem lenne jó, és nem cserélgetném az obikat). Mindenki javasolta ezt a gépet, de kicsit bonyolultabb, mint gondoltam. IA módban és P módban fotóztam.
Lettek jó képek is, de nem vagyok elájulva (valószinüleg az én hibám, nem a gépé). ezeknél mit tehettem volna, hogy éles legyen? Kiszámíthatóan, de gyorsan mozgó téma egyik bent, másik kint. Sorozatfotóra állítottam, de egyik sem lett éles. Van valakinek ilyen Panasonic gépe?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest