- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, adott egy Sony A3000-es MILC fényképezőgép - kitobival, ez van, ezt kell szeretni, ezzel kell makro tárgyfotókat készítenem, de ez most kevéssé lényeg -, ami ARW formátumú RAW fájlokat készít. Ezt a digitális negatív fajtát a Lightroom 5.2-től támogatja, de nekem XP-m van, amire csak a 3.x Lightroom verziók elérhetőek. A kérdésem, hogy van-e olyan XP-n is futó megoldás, ami képes az efféle RAW fájlokat olyan digitális negatívra konvertálni (mondjuk Canon-félére, vagy valami univerzális formátumra), amit a Lightroom 3.x is felismer?
-
Crystalheart
őstag
Halihó! Továbbjutottam az SZFE első fordulóján, most 5 db. fotót kellene bevinnem június 8-án reggel. Egy fotó-etűdöt, azaz fontos, hogy jól sikerüljenek, de nekem sem kamerám, sem tapasztalatom a fotózásban. (Ugye fényképező nélkül nehéz.
)
A kérdésem, hogy van-e itt olyan Pest-közeli illető, aki jól tudja használni a jó fényképezőjét, van egy kis művészi érzéke, és aki egy héten belül ki tudna engem segíteni?
Nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest