- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
vihartigris #31350 üzenetére
Én egyébként szívesen fizetek érte, csak nem - az én használati szokásaimhoz mérten - aránytalan összeget... szimpatikusabb az egyszeri fizetési konstrukció, mint a Luminar esetében, de a topikot visszaolvasva nem sok pozitívumot olvastam utóbbiról.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget/ajánlást kérni szoftverre. Általában 30-40 képből álló galériákat szerkesztek, minimális basic módosítással/filterezéssel, épp ezért jól jön, ha a program tud több képet egyszerre, custom felbontásban exportálni, esetleg az sem baj, ha újranevezés is megy.
A Lightroom nyilván tökéletes erre, de az én heti 1-2 alkalmas használatom mellett kicsit drágának ítélem meg. Esetleg Luminar vagy más, ami vállalhatóbb áron tudja mindezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest