- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
válasz
Balinov #21845 üzenetére
Vegulis megrendeltem a McGoat webaruhazbol, meglatjuk, ha nagyon gagyi, 8 napon belul vissza lehet kuldeni. Nem mertem ebay-rol rendelni a negativ velemenyek miatt. Van egy teli ND4-ND8-ND16, atmenetes ND, Coffee atmenetes, 77mm adapter, 3 reszes tarto+nagylatoszogu, mindezt 9500-ert. Max a posta arat bukom, de remeljuk ez azert nem lesz annyira szar. Holnap megjon, dobok fel majd kepeket.
-
sweet122
tag
válasz
Fandango #21840 üzenetére
Sejtettem, hogy nem a legjobb, csak remeltem, hogy valakinek van gyakorlati tapasztalata is. Ami a leginkabb kene, az egy atmenetes ND es egy teli ND szuro. Az atmenetes azert kene, hogy az eg ne egjen ki es kontrasztosabb is legyen, illetve ne kelljen HDR-t csinalni, ha nem muszaj. A teli pedig nyilvanvalo.
Hogy milyen erossegu kene, azt pedig nem tudom. Van nekem egy szinten ebay-es variable ND szurom, de az 72mm-es, a 17-40L pedig 77mm, de egyebkent azzal sok gondom nem volt, mikor hasznaltam regebben parszor.Tudnatok ajanlani akkor olyan 77mm-es ND8 vagy erosebb szurot, ami viszonylag jo minosegu, de megsem horror az ara?
-
sweet122
tag
válasz
r.levente75 #21838 üzenetére
Az nem baj, annyira kicsi a kulonbseg azok kozt csomagok kozt, amikben csak ND van es ekozott, hogy ha mar rendelek, akkor ezt. Egyebkent megprobalok eloszor hasznaltan keresni itthon, akar olyat is, amiben csak az ND szurok vannak, de ha nem talalok, akkor marad ez.
Leginkabb az erdekelne, hogy mennyire hasznalhato minosegu.
-
sweet122
tag
Erről valakinek gyakorlati véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest