- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Mennyi különbség van képminőség, zajosodás meg ilyesmi téren 1/1.7" vs 1/2" a két szenzor méret között?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Ricardo128 #20839 üzenetére
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat,jól esik nagyon
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Ricardo128 #20828 üzenetére
Ennyire érdekelne az a pár kép?
-
Pityu.
nagyúr
Életemben először,kiállításra vinnék képeket,nos nézegettem ,hogy 20x30 as kép kéne és választható fényes vagy matt fotópapír,melyiket érdemes választani?
-
Pityu.
nagyúr
Kromatikus aberráció ellen lehet valahogy védekezni?
-
Pityu.
nagyúr
Hál isten,hogy nem vagyok profi,legalább nincs ekkora arcom,mint itt egyeseknek
-
Pityu.
nagyúr
válasz
*Ropi* #19892 üzenetére
Őszintén meg mondom,nem is érdekel a dolog,engem nem érint ki mit fotóz,én csinálom amit csinálok,magamnak,mindíg fejlődik az ember pláne új dolgok kipróbálásával,nekem is vanmég mit tanulni,az meg aki azt hiszi,hogy csak nyomni kell a gombot az meg is érdekli.Hál isten az én gyerekeimről nem készülnek ilyenfotók,ha csak örökbe nem fogadok vagy kettőt
A fotós dologgal az a baj túl sok ember csinál jó képet a világon,meg túl sok ember csinál szar képet,mint szakma meg pont olyanmint a többi,felhígult.Nekem is van ismerősöm aki ezzel foglalkozik hogy aztán milyenek a képei döntse el mindenki maga,kicsit ilyen egyen szakma ez az egész,én pl nem vagyok oda annyira a szabályokért de erről nem is nyitok vitát,mindenki azt csinál amit akar vagy amiért megfizetik. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Colonel993 #19888 üzenetére
De tudom,hogy a mostani tudásommal meg tudnám e oldani a dolgot,nem tanultam nem olvastam róla,de meg próbálnám,ennyi.Egyébként meg én növényeket ,bogarakat,vagy tájat vagy néha embereket fotózok,mivel hobby fotós vagyok és nem fényképész vagy modell fotós,de biztos menne az is ha gyakorolnám.Nekem csak az a furcsa ha egy amatőrebb hozzászól valamihez kicsit jön az a profi szintú lekezelés,olyan "spanyol visza" téma.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
*Ropi* #19878 üzenetére
Én erre azt mondom,nem jártam fotós iskolába ,meg csak hobby fotós vagyok,de ha ahogy írtad,ide adnád a felszerelésed azért meg próbálnám,mert ha valamit nem csinálsz sosem tudod meg,hogy lenne e hozzá tehetséged esetleg,vagy hogy neked való e a dolog,vagy hagyd a francba.Próba szerencse,na meg a kutya is a próbán döglött meg
#matyi012345
Na de gondolj bele,mi van ha ez nem egy vérkomoly felkérés,és tisztában vannak azzal ,hogy a srác mennyire van otthon a dolgokban,ha meg ezzel sőórolni akarnak,akkor az az ő saruk ha a végeredménnyel nem elégedettek.Ennyi erővel én sem próbálhattam meg volna sok mindent mondhattam volna magamnak,hogy á nekem ez úgy semmegy.
-
Pityu.
nagyúr
Szerintem itt páran kicsit túl spilázzák ezt az osztályfotó dolgot
-
Pityu.
nagyúr
Úgy néz ki lett két kinézett táska
Úgy néz ki ,hogy lett két kinézett táska amibe mind az 5 objektív géppel meg apróságokkal elfér
Vanguard Adaptor 45
Vanguard 2GO 46 de ez a leg befutóbb
A hama miami 190 meg megy vissza a boltba.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Colonel993 #19849 üzenetére
Hát objektívet azt most vettem még egyet,meg majd később is tervezek,bár igaz manuális objektíveket,de igen rá jöttem túl nagy a táska,meg azon is agyalok,hogy eddig volt itthon két táskám egyikbe viszegettem a cuccokat bár az nem volt valami nagy,a másikban meg tároltam,Csak ugye mikor vettem ezt a táskát arra gondoltam,hogy jó lenne minden egyben lenne és nem oldal táskában,mert a hátizsák kényelmesebb,de azon agyalok,hogy így viszont mindent viszek mindíg mindenhova,ha ki szaladok a határba fotózni,akkor is nálam van a töltő,meg vezetékek meg ilyesmi,pedig az nemkell a határba,viszont ha meg megyek vidékre akkor egyben van minden.Nehéz dolog ez a táska választás,nézegettem egyet ami talán jobban kihasználható,ezt néztem Case Logic SLRC-206 : [link] ez ugyan kicsit drágább de úgy nézem a tartása egész jó,viszont külföldi fórumokat olvasgatva azt írták,hogy nem igazán vízálló,mert esőzsák sincs hozzá.Meg néztem tegnap már annyi táskát,de piszok nehéz 5 objektívem van a gépen lévővel összesen és jó lenne egy táska amibe minden belefér,de ugye ott jön az a képbe,hogy akkor miben tároljam a töltőt ilyesmit,bár ebben el férne amit néztem,csak ugye a vízállóság a többi olcsóbb táskát nézegetve meg ugyan csak mind kompromisszumos.
Egyenlőre most van egy canon 1100d,canon 18-55mm,canon 55-250mm,helios 50mm,sigma 50mm f.2,8 macro,meg egy Cosinon 135mm F/2.8 objektívem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Lassú Víz #19842 üzenetére
Hát én most nézegettem egy másik táskát,kicsit drágább de ott is van kompromisszum,pl úgy láttam ahhoz nincs ilyen esővédő huzat,de valaki ízt írta egy városi sétakor esőben beázott neki "Case Logic SLRC-206" pedig azért már 26Eft ért az ember azt várná,hogy vagy ne ázzon be,vagy legyen védő zsákja.
-
Pityu.
nagyúr
Vettem nemrég egy Hama miami 190 es táskát
Ár érték arányban ezt találtam a legjobbnak,még mondjuk nézegettem volna a daytour változatot is de a kisebbik változat itthon nem kapható,annak a belseje nekem kicsit stabilabbnak tűnt.Nos elégedett lennék a táskával csak egy gondom van nekem kicsit puhák a belső tartó rekeszek,egy canon 1100d gépem van pár objektívvel,meg még tervezek vásárolni,de a gépem mozog a táskában.Ez nagy gond lehet?Tehát ha előre hátra mozgatom érzem hogy billeg a táskában belül.Viszont ennyiért ilyen méretű más márkájú hátizsákot nem lehet kapni,mondjuk még 21EFt ért lenne hama daytour 230 csak az meg tényleg bazi nagy 2 gépnek való meg 11 objektívnek.
Bocsánat a kép minőségért,ennyi hely van a fényképezőgép felett,gondolom ahogy a belső zsebek összébb esnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest