- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv mindenki! Egy ismerősöm árul használtan egy Sony DSC-H300, mennyit ér ez?
Gondoltam megveszem kezdésnek jó, telefont leváltani főleg. Aztán majd lecserélem jobbra ha belejövők.
Nem akarom irreális árat se kifizetni érte. -
carl18
addikt
válasz
jjeahh #23935 üzenetére
Oké kösz a videókat átnéztem!
Brutális videót vesz föl
Valóban mozifilm szerű hatása van a videóknak!
Ha ilyen szinten venném fel a táncvideókat volna öröm a szívemben!
És ezt a mozifilmszerű videófelvételt hogy lehet kihozni belőle? Akkor számít az opjektív meg hogy meg a kamera beállítások? -
carl18
addikt
válasz
jjeahh #23932 üzenetére
Oké kösz!
Akkor amiket írtatok azokkal nem lesz gond!
Hát még mindig jobban járok a egy kamerával mint egy Drága telefonnal, még esetleg csinálnák vele itthon ilyen kisfilmeket. Akkor arra is be lehetne fogni ezeket a kamerákat
+ Saját Dragon ball epízódot.
De gondolom ezek a kamerák nagyobb fájlokat jobb minőségbe vesznek fel, szóval videóvágás céljából i3 2100-at cserélhetem I7-re igaz? Sony Vegas használom. Ott azért a renderelést igen lefogja az i3-at.Ez a GH2 ilyen videókat csinál?
Állam leesik tőle
[link]
-
carl18
addikt
válasz
jjeahh #23927 üzenetére
Ez milyen kamerával vették fel például! ?
[link]
1:11 innen kell néziÉn olyan volnák aki lerakná a kamerát utána meg táncolna
Na ez a videő minőség már király volna nekem
Olyan kamerát szeretnék ami videózásra a legjobb és a fent emlitett videóminőségbe tudjon felvenni! Na meg hogy valahol ne rugjon 100 felé az ára se!
-
carl18
addikt
válasz
kalmanahos #23922 üzenetére
Oké kösz a infot!
Elég brutál szinten tud felvenni egy a D3200 is!
[link]
Esetleg ilyet találtan hardverapron használtan Panasonic Lumix DMC-GX80 105E forint! Erről mi a véleményetek? Jobb mint a Nikon D 3200 ?
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!
Táncvideók miatt szeretnék vásárolni egy aránylag jó kamerát! Esetleg az se gond ha használt!
Mit ajánlotok 50-max 100E forint a határ, ennyiért mi a legjobb amit kifoghatok?
1080P videó már elég volna !Sajnos nincs túl sok tapasztalatom, de azért egy telefont örülnék ha mindenkép überelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest