- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
válasz
Santiagain #14989 üzenetére
Lampat sikerult szervalni - igazit, igy azzal nem lesz gond.
Viszont kb. 100 termeket kell majd befotozni, ami nem lesz egyszeru mutatvany. -
mutyuru
aktív tag
válasz
Santiagain #14985 üzenetére
Sajna rovid az ido, mert onnan kethet lenne a szallitas es nekem mar kelleni fog par napon belul. Valamint No.ba szemelyesen atvehetem, mert itt vagyok kinn jelenleg.
Akkor a lampasat hagyom a fenebe majd nezek ket masikat. Egyebkent asztali lampa mennyire hasznalhato hozza...? -
mutyuru
aktív tag
-
mutyuru
aktív tag
válasz
Santiagain #14977 üzenetére
Kosz a leirast!
Gondoltam nagyobb meretueket keszitek RAW formatumba es majd azokat dolgozom at. A kepek webre kerulnek fel, tehat max 150kb. korul megall a meret.
Az elkepzeles szerint szimpla feher hatterrel, amihez a sator jo lesz.Udv,
M -
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Most indulo vallakozasom szamara szeretnek termekfotokat kesziteni - portfolio: tea, kave, bor, csokolade.
Elotte meg nem nagyon csinaltam ilyet es szeretnem kerni a segitsegeteket, technikai tanacsaitokat.
Jelenlegi felszerelesem:Nikon D40es vaz
Nikkor fix 55os 1.8G obi
Sigma 18-200as
es persze allvanyUdv,
M -
-
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Mar kattogtatok egy ideje egy Nikon D40t es van par - szerintem - jol sikerult kepem a csaladrol ill. kulonbozo helyekrol, ahol jartunk. Kepek meretevel nem szoktam szorakozni es szinte mindig a max felbontason dolgozom. Szoval a kepeket szeretnem elohivatni nagyobb meretben - nem fotoalbumba -, hogy fali kep legyen beloluk. Ehhez viszont kicsit megpiszkalni a fotokat - nagyobb reszt jpg-k es van nehany raw formatumu.
Tudnatok ajanlani valamilyen megbizhato es ingyenes kepszerkesztot?Kosz!
M
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest