- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Táskában tudna valaki segíteni? Egy Canon 650d+18-135 és egy vaku kellene, hogy elférjen benne (meg persze pár apróság, elemek, irattárca). Viszont ami még fontos lenne: egy lapos zseb, amibe a 14x20 centis tabletem beleférne. Eddig a Lowepro Nova 2 AW-t néztem ki, abban elvileg elfér a hátsó zsebben. De ugye ezt már csak használtan lehet kapni, az újabb Nova-król pedig nem találok infót, hogy mekkora a hátsó zsebük. Esetleg akinek van újabb Nova-ja (140, 160, 170), azoktól kérdezném, hogy melyiknek mekkora a hátsó zsebe.
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Nem találtam erre szaktopicot, úgyhogy itt kérdezném: egy öreg, de jól működő Olympus E20 mennyit érhet manapság? Ismerős akarja eladni, mert csak áll neki a polcon, és hátha lenne valaki, aki tudná használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM profi zoom-objektív
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest