- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
jjeahh #26260 üzenetére
Zoner Photo Studio-ban és windows-os képnézegetőben is jó. Egy spyder3 expressem van (tudom nem sokat ér) és ezzel szoktam kalibrálni. Mint mondtam ez nem szokott ilyen lenni máskor mindenhol ugyanazt láttam. Most viszont lr-ben és ps-ben az átmenetek és a sötétebb részek iszonyat szarok. A sötétebb részek teljesen bebuktak és semmi részlet nincs, az átmeneteknél meg tiszta "lépcsős".
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy mit állítsak be ahhoz, hogy normálisan jelenítse meg a színeket a ps és az lr
Régebben laptopon volt már ilyen problémám, de nem emlékszem hogy szűnt meg. Szóban nem tudom hogy jellemezni, ezért képet rakok be róla. A bal oldali kép ps-ben és lr-ben, a jobb oldalon pedig exportálás után egyéb képnézegetőben. Máshol sincs probléma csak ps-ban és lr-ban.
szerk.: most, hogy böngészőben megnéztem a képet ott a jobb oldal is hasonló, szóval nem értem már ezt...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Kh@oSz
aktív tag
Üdv!
Újratelepítése előtt állok és cs5-ből szeretnék kimenteni pár action-t amit én hozta létre az idők során és ezt hol találom, melyik mappába?
Előre is köszönöm az infókat! -
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nehezen tudom definiálni de olyan dologra lenne szükségem amit fehér háttérpapírra le tudok teríteni, ezzel védve a koszolódástól valamint adna egy kis tükröződést egész alakos fotóknál. Sok képnél látok ilyet de nem tudom mi ezeknek a pontos megnevezése így rákeresni se sikerült.
Képeken már láttam olyat is ami kicsit mattosabb és olyat is ami csak egy áttetsző fólia és az jobban is tükröződik. Szürke háttérnél is jól jönne hogy ne kelljen feltekernem portréknál, mert a barna lakkozott padlóról nem túl nyerő színeket kapnak a modellek.Ha nem voltam érthető akkor itt egy kép róla
: [link]
Szóval ebből az átlátszó és a tejfehér érdekelne hogy ennek mi a megnevezése és esetleg hol lehet beszerezni.
Előre is köszönöm az infókat! -
Kh@oSz
aktív tag
Lehetőségem adodott egy 25 négyzetméteres szobát "stúdióvá" alakítani és arról kérnék véleményt hogy a falakat, mennyezetet mire érdemes lefesteni? Maradjon fehér vagy esetleg valami sötétebb tónusra, a fény még inkább kordában tartása végett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest