- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
Én egy Samsung NX30-at vettem jó árban és ebben is APS-C szenzor van, nagyon jó elmosódott képeket lehet vele lőni 3.5-5.6 os obival is (16-50mm IOS f:3.5 5.6)
és nem utolsó sorban mindent tud amit sok más milc nem pár ilyen:- super amoled érintőképernyő
- evf 100%os lefedettséggel
- wifi
- nfc
- timelapse
- 1/8000-es záridő
- telefonról való teljes vezérlés
- stb.szerk.: köszönet: 80hun kollégának a segítségért
-
saril
senior tag
engem kizárólag fix objektíves gép érdekel! volt már dslr-em, de köszönöm nem kell se dslr sem milc csak kompakt vagy bridge gép érdekel 1" vagy 4/3" érzékelőkkel ha van ilyen jó áron vagy használtan ne tartsátok magatokban!
szerk.: köszönöm a milces linkeket btw! de én nem akarok obj cserével kinlódni meg raw-okkal utómunkálkodni (tudom hogy tud a milc és dslr is jpg-be fotózni de akkor sem érdekel)
-
saril
senior tag
Hello!
Azt szeretném megkérdezni van-e olyan kompakt vagy bridge gép megfizethető áron amiknek minimum 1" de inkább 4/3"-os a szenzor mérete?
ilyen feltételekkel szeretnék vásárolni akár használt gépet is mert az újak elég drágák (pl : pana fz1000)
100e körül szánnék rá maximum
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest