- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
A kijelző egy olyan kütyün van, amit cserélgetni fognak. 2 kütyü létezik, egyik kijelzős, a másik nem, ezek lesznek tesztelve.
Egy dobozban lesz a kamera és ide csúszik be a kütyü is. Itt lesz a teszt is, a kamerával pedig a kijelzőn lévő infókat olvassák, amikor épp a kijelzős kütyü lesz tesztelve. Ez idáig biztos, mert én terveztem
De a kamera még egy sötét ló a mezőnyben, sajnos abban a kliens sem tud segíteni.Amúgy a kijelzőt figyelő kamera a rackszekrény tetején lesz, ezzel figyelik, hogy mit ír ki attól függően, hogy teszt során a szoftver mit kér a kütyütől.
Remélem kicsit sikerült tisztába tenni a dolgokat.
-
GrooveHero
addikt
Szia. Köszi a választ
Szerintem igen. De ezt még meg kell kérdeznem biztosra. Lehet, hogy az is elég, ha simán csak a kijelzőt figyeli. Nem tudom milyen infó lesz a kijelzőn, ezt is pontosítom majd hétfőn. Gondolom ez is olyan infó, ami szükséges a kamera kiválasztásához -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Elég nagy valószínűséggel rossz helyen kérdezősködöm, ha igen, légyszi adjatok útbaigazítást.
Hátha valaki még is tud segíteni, valamennyire talán témába vág. Adott egy kütyü, amin van egy 4.2"-os 720x670 felbontású LCD kijelző. Ezt kellene figyelni pixel szinten egy kamerával. Azt szeretném kitalálni, hogy mekkora felbontású kamera (objektív?) kell hozzá, és milyen távolról kellene a kijelzőt nézni? Kb 105-200 mm lenne a az ideális távolság.
Még annyi infóm van, hogy a kijelző 84mmx84mm.Ki tudná nekem ebben segíteni?
Előre is köszi
-
GrooveHero
addikt
válasz
r.levente75 #22033 üzenetére
Okés, köszi
-
GrooveHero
addikt
válasz
r.levente75 #22029 üzenetére
Köszi
Gondolom az 55-70 közé már nem kell semmi, ugye? -
GrooveHero
addikt
válasz
r.levente75 #22026 üzenetére
Ömm...igen?
-
GrooveHero
addikt
válasz
r.levente75 #22023 üzenetére
Köszönöm az észrevételt
Tudom, hogy az obi nem nagy ébresztés. De mivel 55-ig még vagyok, ezért lenne majd egy 55-300-as is, hogy komoly fotósnak tűnjek.
Ezen kívül memókártya, pótakksi, satöbbi, apróságok. Kb olyan 1000 fontot számok rá, nem tudom ez otthon mennyire számít kezdőnek. Itt angliában a szomszéd profi fotós, ebből él, több gépek is van, de a kettő leggyakrabban használt gépek olyan 6 misi körülozog obikkal együtt.
Na nekem nincs rá ennyim, ezért azerênyen csak ennyit engedhetem még magamnak.
Tudom, nem megfelelő topik, de milyen opit ajánlanál, ajánlanál ehhez a géphez?
Ismételten köszönöm -
GrooveHero
addikt
válasz
Fandango #22015 üzenetére
Épületek, tájak, ilyesmi. Elöször olyasmi, ami nem szól vissza, hogy "ne fotózzák köcsög"
Viccet félretéve először tényleg csak olyasmit, amit könnyebb. Nem ebből akarok élni, csak hobbi lenne, de szeretnék szép képeket csinálni. Laikusként úgy gondolom, hogy ezzel lenne értelme elindulni. Javítás ki kérlek, ha rosszul gondolom.
Köszönöm -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Nem biztos, hogy jó topicba írok, de azért még kérdem.
Ezzel a szettel állnék neki fotózni. Szerintetek jó választás ebben az ár kategóriában? Vagy tudnátok esetleg jobbat ajánlani?Köszi előre is a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest