- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #23963 üzenetére
Nincs egy jó könyv. Az ultraszintű érthetetlen és olvashatatlan lenne elsőre. Menj el könyvtárba, anno én is onnan hordtam amit találtam. A fotózás olyan mint a nyelvtanulás. Sokszor találkozol egy fogalommal, végül megérted, megjegyzed. Így nem gond, ha átfedések vannak a könyvek között. Elsőre talán ezeket, de utána ami hozzáférhető számodra. Sajnos nincs sok fotós könyv...
Albumokból és netes fotókból látásmódot tanulhatsz. Azonban azok néha olyannyira válogatott képek, hogy lehet soha nem lesz esélyed hasonló felszerelésre, helyszínre, pillanatra...
Ehhez kellett a helyszín: [kép]
Ehhez a hangulat is: [kép]
Ehhez a pillanat is: [kép] -
Terapeuta
őstag
válasz
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Félautomata alatt pl. A módot értettem, ahogy a záridő automatikus, de pl. a rekeszt meg egyebeket te állítod be.
Könyv... mondjuk Scott Kelbyt is olvasgathatsz, de neten is rengeteg tananyag fellelhető minimális guglizással.
A beállítások nagyját a super control panelből is elérheted akár, a többiért a menüt kell túrni
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest