- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Szerintetek ez jó vétel lehet?
Komplett A6300 szettAz obikban egyáltalán nem vagyok biztos.
A pancake-et tegnap már kibeszéltük.
A Viltrox 85mm 1.8 II FE mire lehet jó? Portré? -
TCr
veterán
válasz
Tin_Shield #34766 üzenetére
Jahno:
Nem erőltetem, nem akarom megvenni, csak ránéztem, hogy papíron tud, és akkor láttam, hogy stabi nélküli.
-
TCr
veterán
Köszönöm mindannyiótoknak az eddigi válaszokat, mély tiszteletem nektek!
Mennyire ördögtől való kombináció az, amikor sem a vázban, sem az obiban nincs stabilizátor?
-
TCr
veterán
Egyelőre csak tájékozódom, illetve tanul(gat)ok, ahogy a (jelenleg nagyon kevés) időm engedi.
Te írtad korábban az A6000-et, eléggé rá is csavarodtam, máshol meg azt írják, hogy inkább ne, annyi pénzért (150 körül) inkább ne, sz@r a kitobi, sz@r a kijelző, menjünk fel 200 köré/fölé...
(Ha 200 körül keresek, akkor meg nyilván "célozd meg a 3-400-at", de ezt itt régi motorosként (házimozi, stb.) már megszoktam.)Szóval most adatgyűjtés van nálam ezerrel (meg hamarosan tervben a vásárlás is ofc), hogy minél nagyobb képet kapjak.
-
TCr
veterán
Sziasztok,
Tájékozódásképp:
Ezek vajon jó vételek lehetnek kezdőszettnek a Sony A6000 helyett? -
TCr
veterán
Pest megyei vagyok, újlengyeli.
Tökösnek tökös vagyok, de a pénzt nem szeretem ész nélkül szórni.
Ezért kezdenék tanfolyammal.
Pl. egyelőre azt sem tudom, hogy gépvásárlással milyen irányba induljak.
Ezt most néztem ki, jó vételnek tűnik, de tudás híján azért na...A fához, parancsolj.
47.91648995659025, 19.251293906663534 -
TCr
veterán
Sziasztok,
Úgy érzem, hogy kinőttem a telefonom nyújtotta lehetőségeket, szeretnék elindulni a nagybetűs digitális fotózás irányába.
Tudtok-e valamilyen konkrét tanfolyamot javasolni, ami az alapoktól kezdve végigvezet egy jó képzésen, ami által kezdő fotóssá válhatnék?Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest