Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Timer #34540 üzenetére

    "miért segítené a folyamatot azzal, hogy átad a tudásából?"

    Pénzért. Ráadásul soknál azt látom, hogy inkább oktat és fossa az online anyagot. Jelen időszakban sokszor teljesen jól profitál, bár szerintem tuti akad 1-2 nagyszájú is a piacon, akinél inkább átlagos vergődés és nem biztos, hogy keres is annyit, mint amekkora az arca.

    Amatőrök közt viszont már sokszor futottunk bele, hogy nem mondja és irigy is, vagy meercsak. Önmenedzselni jár a segítős fotós csoportokba is, ezért csuktam be jópárat és verem szét amit szét lehet. Én most 1-2 helyszínnel és lehetőséggel vagyok így, hogy megtartom magamnak, felőlem aki kérdez az kap egy Ana Brandtos linket, ha végzett és van kérdése, akkor meg úgyis mindegy :C Minden itt van a neten, de ehhez is hülyék.

    TFCDről én nem beszélek, hosszú, unalmas, csak a baj lesz belőle. Fotózok kavicsot, meg most próbálom megtanulni a timelapse fotózást. Nem csak beírok egy csoportba, hogy jajjsegíccsetekmitkellcsinálni. Felemeltem a seggem, kimentem a partra, megpróbáltam. Volt haver aki kérdezte mire jutottam, írtam Neki fél oldalt, de az is megfogta a lényegét, mert 2 másodperc múlva már azon ugrált, hogy miért a parlament ésmiért nem valami "más,érdekesebb". Hát, nekem van 8 próbám, Neked egy sem, mégis engem kérdezel, de azért, mert szépen mentek a felhők, útba is esett, ott volt, megnyomtam a gombot, nem úgy, mint Te. Azért a Parlament. Én előbb-utóbb meg fogom tanulni, lehet sokáig tart, de netes írást már lehet nem is keresek róla, annyi fasságba futok bele alapban és néha a nagyszájú öregeknek sincs fogalma semmiről.

    Tejút fotózásra:


    Gyutáv még határeset, de azért inkább 24mm meg alatta könnyebb lesz. És 20-30 másodperces expókon agyalunk, hogy valami legyen, meg éppen ne mozduljon be.

    Vagy ilyen alap axiómák, tele vele a dossziém.

    Ez utóbbin azért lehet rágni a gittet, mert alapban munkáról és körülményekről volt szó, de úgy kezdődött, hogy minek a zajon ugrálni, mikor max. 400-800ba minden is belefér.

Új hozzászólás Aktív témák