- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
tvamos #32602 üzenetére
Nekem ilyen lassulás sosem volt
Volt kezemben pár gép és azért csináltunk meredekebb dolgokat is, hogy napokon keresztül pld. csak annyit állt a kártya, míg gyorsan lementettük és már ment is vissza következő körre. Nem mondom, hogy minden héten, de fotóvideóban is, akadt mikor 10 napig csináltuk 24 órásban bezzegrégenaszépidőkben...
Akadnak olyan fotós haverok, akik a földön fekvő egy darab kavicsot is rövid sorozatokkal fényképezik, hogy aztán legyen mit letörölni, de ilyet szintén nem hallottam. Én mindenféle kártyát használok, sebességük érződik, de az konstans. Mostanában meg inkább a záridő hátráltat, nem volt elég fény ahhoz, hogy kellőképpen gyors legyen a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- EA Sports WRC '23
- Vallás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest