Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
88Prot
tag
Nem nem az Ai Suite-ban is úgy van ahogy Spista mondja... a proci droppol csak a DIGI+VRM nem engedi neki ellenszabályoz gondolom
Más:
Nagyon jó ez a fórum amúgy csomó dolgot megtanulok meg megtanulja az ember hogy nem mindig van igazaMegint más:
Spista tőled kérdezném:
Szal adott egy Sabertooth 990Fx namost ha megdurrantom a feszkót az FX6100nak és belövöm mondjuk egy Prime stabil 4450MHz-re akkor mért van az, hogy néha mikor sokat állt a gép nem indul be felpörögnek a ventik aztán kikapcsol... ha kihúzom hálózatból várok míg kisül viszadugom azt írja hogy oc failed bla bla egy LC power 650W-os tápom van lehet az a gondja hogy a feszkókat nem tudja olyan patentul megtartani? mert néztem hogy nem is egy ágon eltérés van 12V-os ágon pl kevesebb mint 12V
-
leonel
aktív tag
Sziasztok,
Még mindig azzal küzdök, hogy alvásból nem tudom kiszedni a gépet.
A power led villog, a ventik és a cpu hűtő megy , de semmire nem reagál csak a reset gombra.
Túrtam a Biost és az energia gazdálkodást de eddig még nem leltem megoldásra.
Van valakinek ötlete? Vga (radeon) driver esetleg okozhatja?www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
spista222
addikt
-
CoolMan
MODERÁTOR
Rakhatod, de akkor nem x16-on fog menni hanem csak x4-en. Aztán, hogy ezért lesz-e látható, érezhető sebesség különbség azt nem tudom, majd te azt leteszteled.
"3 db PCIe 2.0 x16 (két x16 vagy x16, x8, x8)"
"1 db PCIe 2.0 x16 (x4 mód, Fekete) "
"Két grafikus kártya használata esetén a kártyákat az első és a harmadik PCIex16-ba helyezve érhető el a legjobb teljesítmény."
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest