Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav<3
tag
Sziasztok!
Nemrégiben cseréltem le az alaplapom egy ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II-ről egy ASUS ROG STRIX X570-E GAMING WIFI II-re de valami nem klappol...
Átépítés után minden rendben ment, kérdezte, hogy resetelem-e azt a TPM-s vagy tököm tudja micsodát, rányomtam, hogy Y, azóta pedig bekapcsolás után csak addig a képernyőig jut el, hogy bejön az ASUS logó, alul írja, hogy ugye nyomjak DEL-t vagy F2-őt, hogy beléphessek a BIOS-ba és ennyi. Nem megy tovább sehova, hiába nyomok bármit a BIOS-ba sem lép be... Nincs lefogyva sem a rendszer, mert a Num-Lock-ot nyomogatva a LED felvillan és elalszik. DeBug LED-en 00 van, plusz a másik DeBug LED is zöld, tehát elvileg amúgy minden rendben... Nem értem... Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi!
Üdv.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest