Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morzen7
csendes újonc
Sziasztok
Szeretnék a napokban rendelni gépet, és kissé megzavarodtam.
Hétköznapi használatra szeretném használni. Esetleg játékra, ha beesik, de nem jellemző. Szeretném az árat alacsonyan tartani.A képen látható configra gondoltam. A táp és a vinyó(ez és ez ) a mostani gépemből jön ki, spórolási szempontból.
Kiszámoltam, wattban el fogja látni a táp, viszont kompatibilisek is?
A másik, hogy későbbiekben vennék videókártyát, viszont nem akarok semmit húzni, és a WLAN is benne lesz. El fognak férni szerintetek a házban? Vagy a WLAN kártyát inkább usb-n keresztül oldjam meg ne PCIe-vel?
A harmadik kérdésem, hogy az alaplap jó, amit választottam vagy inkább ez legyen ?
Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
-
jacint78
addikt
-
amnezia4900
csendes tag
Üdv. Kérdésem lenne.
Adott egy :
-Alaplap: MSI K9ND SPEEDSTER
-Pocesszor: Quad- Core AMD Opteron 2352 2.10GHz
Tegnap este kapott egy új OP rendszert. Eddig észre sem vettem de a 2 prociból csak az egyik megy.
Drivereket meg néztem.
Ilyen soha nem volt teljesen tanácstalan vagyok.
Előre is köszönök minden segítséget. -
jacint78
addikt
válasz lancellott #55092 üzenetére
Négycsatornás módban megy a memóriavezérlő? Amúgy ugyanaz a memória frekvencia DDR4-ben valamivel lassabb, mivel magasabbak az időzítések. Nálam 2133-on DDR3-al tud 31700MB/sec-et, a 2400-ra kb, stimmel a 34750, tehát tippre csak kétcsatornás a memória jelenleg.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
lancellott
tag
Sziasztok.. lehet rossz helyre kérdezem, de érintett az alkatrész is.. összeraktam egy gépet igen finom alkatrészekből. Viszont sajnos nem hozza azt amit vártam tőle. Gyakorlatilag lassabb a régebbi gépemnél, és nem tudok rájönni, hogy miért.
Régi gép:
2011-es foglalatú lap. ASUS Rampage gene IV.
DDR3-as memó 4x4GB. Gskill 2400MHZ
samsung SSD 520MB/sec-es olvasással
CPU i7 3820
kb 20% tuning van rajta
AIDA64 szerint a memória olvasási értéke kb 53000MB/sec
táp 750W chieftechÚj config:
2011v3-as foglalatú lap MSI X99A xpower
DDR4-es memó 4x4GB team elite + 2400MHZ
Samsung M2 SSD 2100MB/sec olvasással
CPU I7 6800
auto tunning van rajta 10%
AIDA64 szerint a memória olvasási értéke kb 34751MB/sec !!!
Táp 850W be quet
Na ezt valaki magyarázza meg mielőtt kiöntöm betonnal...Ne higgy olyan élőlénynek, amelyik 5 napig vérzik, de nem döglik meg!!!
-
sancy64
csendes tag
Most tettem bele régebbi BIOS-t ( 1.5).A helyzet nem változott.Nincsenek beállítási lehetőségek.
-
MrDerekas
addikt
válasz sancy64 #55078 üzenetére
Én megpróbálnám újra rakni a jelenlegi bios-t. Lehet, hogy bios hiba. Illetve, mivel itt a cpuban van az igp, nézz rá a proci lábakra, nincs-e görbült közöttük. Nem szakmaiként javaslom. Ilyet még nem láttam
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz tboy93 #55071 üzenetére
Szia!
"AURA RGB Strip Headers support standard 5050RGB LED strips with a maximum power rating of 12V/2A, it's best to keep the length within two meters for best brightness. If you're shopping for them online, just search for 5050 RGB LED or 5050 LED strip and there will be more than enough options to choose from."
Sancy64: Tuning van? Ha VGA-t kiveszed sincs jel az alaplapi kimeneten?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Adott egy Asus Rog Strix H270F. Elvileg lehet az alaplapra kozvetlenul rgb led szalagot dugni, kerdesem hogy milyet vegyek? Megköszönnem ha tudnatok linkelni egy megfelelot ebayrol/alirol
-
jacint78
addikt
válasz MaCS_70 #55069 üzenetére
Csak annyi kell, hogy a lemezmeghajtóhoz legyen driver, ha ahhoz van, úgy cserélgeted a lapokat ahogy akarod. Például, ha intel AHCI-vel lett telepítve egy windows akkor 775-től a legújabbig cserélgetheted a lapokat és mindíg el fog indulni, a többi drivert meg telepíti utána.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
félisten
válasz MrDerekas #55032 üzenetére
A jelek szerint akkor szerencsém volt -- még a régi alaplapon (890FXA) futó Windowsra telepítettem az új alaplap (970A) driverét (aztán felkészültem a legrosszabbra és mentettem mindent), kicseréltem az alaplapot, és szó nélkül indult újra a Windows -- sőt, érezhetően rövidebb lett a bootidő!
Egyedül a Windows aktiválása ment egy kicsit nehézkesen, de másodjára már elfogadta a helyzetet.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Whaazzup
senior tag
válasz Walter_White #55063 üzenetére
Ez egy nagyon könnyen javítható probléma.A szerviz nem foglalkozok vele mert simán újra írja vagy nem. Rengeteg biost írtam újra.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//-Mobil --06204489764. Csepel. Zöldfa utca..
-
Whaazzup
senior tag
válasz jacint78 #55059 üzenetére
Szia.Csak egy kis infó mint bennfentes .A legtöbb esetben nem kel la gyártónak a rossz termék.Nem forszírozza, hogy rossz vagy jó lehet, nem kéri küld helyette másikat a problémás termék meg itt marad a nagykerben vagy a szervizben az esetek 90°%-ban. A gyártó nem foglalkozik a postázással nem éri meg neki.Csak egy infó erről az egészről.Köszönöm.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//-Mobil --06204489764. Csepel. Zöldfa utca..
-
vigyori78
őstag
sehogy nem adna életjelet : Akkor biztos nem ,de bios frissítést ezekkel az új lapokkal, biosokkal ha balul sül el akkor még ad életjelet és kezdheted elölről.
-
Smiley
addikt
Mondjuk ennyi cucc melle mint ami neked van, egy 20e-s apc szerintem siman beleferne meg, es akkor nem kell parazni.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
vigyori78
őstag
válasz Walter_White #55058 üzenetére
Az mit takar, hogy balul sült el ?
Kétféleképpen is lehet frissíteni akkor is ha 1x valamiért megszakadt a frissítés.
1
2(#55060) Emunem
Ezen a fülön tudod kikapcsolni : KÉP[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
Hali,
az a "problémám", hogy a win10-es gép bekapcsol teljesen kikapcsolt állapotból egy bármely billenytű gomb lenyomásra.
Alaplap adatok:Alaplap: Asrock B85 Pro4 ATX
A bill meg egy PS2-es.
Tudom, hogy az UEFi-vel kell valamit bűvészkedni, de biztosra mennék.
A kérdés a következő:Hogy a bánatba lehet kikapcsolni...? nagyon idegesítő. (Vagy csak egy gombra redukálni, mondjuk jobb Ctrl?)
A választ előre is köszönöm.
"... hát persze ..."
-
jacint78
addikt
válasz Walter_White #55058 üzenetére
A garanciális lapokat általában vissza szokták küldeni a nagykernek, ami a gyártónak. Persze lehet, hogy a lánc valamelyik része nem akar szórakozni és megpróbálják javítani, de, hogy melyik szervíz mire képes azt nem lehet tudni. Az a leggyorsabb megoldás, ha közlöd iylenkor, hogy mi történt, amit én úgy tennék, hogy BIOS frissítés rendben lement, de utána nem indult el.
type your text here..
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok!. Ha esetleg véletlenül balul sül el egy Bios Frissítés, azt hogy tudják észrevenni a szervízben, ha beviszem gariztatni?
-
maxxenergie
senior tag
válasz #65675776 #55055 üzenetére
Köszi megértettem akkor bukó marad a csere nem hinném, hogy lenne akkor rá megfelelő BIOS ha ez a tényállás így már értem ennyire nem értek hozzá, de akkor ez a gondja R0 stepping, tehát ha cserélem is akkor erre kell figyelnem, mert gondolom Q9300-ból és a többi néygmagosból is van R0-ás meg más stepping na nekem akkor nem az R0 kell.
Köszi sokat segítettél
Tehát akkor a stepping ismeretében kell cserélnem ami a procik mögött van pl e8400 E0-a is bukó.... és így tovább...
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
törölt tag
válasz maxxenergie #55045 üzenetére
Egyetlen R0 steppinges procit sem támogat az a lap. Q9400-ból pedig csak olyan van. Ennyi az oka. Ezért van több procinál is megemlítve zárójelben a stepping.
-
MrDerekas
addikt
válasz maxxenergie #55053 üzenetére
Mikro kód szintjén minden proci típus más, gondolom nem azonos az utasításkészletük sem. Ezért aztán a hasonlóság rohadtul kevés a helyes működéshez. Elég sok moddolt bios kereng a neten. Hátha Azért egy vírustotál nem árt a letöltött mod használata előtt.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
maxxenergie
senior tag
válasz MrDerekas #55046 üzenetére
Köszi
Na jó de azért elég egyedi eset, hogy miért marad ki a Q9400 mikor ott van minden ugyanolyan proci q9300, Q9450 semmiben nem különbözik tőlük max minimál órajelben de ennél támogat alacsonyabb és magasabb órajelű ilyen Q-s procikat is.... nem egy speckó proci már akkor színen volt mikor a többi szóval azért nem értem.... 1333 FSB is stimmel 45Nm támogat szóval ekkora hülyeséget...
De körbenézek van-e valami BIOS mók hozzá, biztos valaki még beleesett ebbe a hibábáa, de no problem ha nem megy elcserélem valakivel egy Q9300-ra örömmel fognak cserélni de mondjuk egyszerűbb lenne a BIOS friossítés ja...
-
ceia
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy 1000x feltett kérdés, és béna, akkor bocs..
Ha a lapon csak 1db 16x és 1db 1x pci-e aljzat van, és a 16x-ba megy a vga, az 1x-be megy a hangkártya, akkor nem csökken le a 16x aljzat pl. 8x-ra? A lap Asrock H110M-HDS lenne, a cpu i3-6100, ami max 16 lanet támogat. A vga pedig gtx1050ti lenne. Szóval nem veszít így teljesítményt a vga?[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
dugo_
veterán
válasz Pepe78 #55047 üzenetére
Nem hülyeség a fejtegetésed. A Windows 7-ből hiányzik az USB 3.0 xHCI natívban.
A legtöbb alaplapgyártónak van saját programja, amivel meg tudod patchelni a telepítőt. Vagy magadnak csinálsz integráltat. Vagy letöltesz a virágboltból egy all in one iso-t, amit már Win10 telepítésvezérlőre húztak rá.
Ha feltelpíted, akkor folyamatos küzdés lesz az életed, mert az MS tűzzel vassal irtja a régi rendszereket. Kézzel kell mazsolázni azokat a frissítéseket, amit semmiképp nem szabad felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Z170A GAMING M3 lenne az aktuális alany.
WIN 7 64 bit-et szeretnék telepíteni de nem sikerül. ( Nekem jobban tetszik)
-Bios-ban engedélyeztem a Win7 telepítést
-a boot elindul
-nyelvet, bill-t kiválasztom
-következik a telepítés , katt és jön is az üzenet, hogy nincs megfelelő illesztőprogram a meghajtóhoz..
Csináltam már 1000x 1155-ös gépen minden gond nélkül.
Ha másik ssd-t dobok a gépbe amin már Win7 van akkor elindul persze vele , de nem akar menni a wifi antenna sem pl. win10 alatt ez is megy egyből.
Olyan mintha az USB lenne letiltva valahogy ami persze hülyeség hiszen látja a bill-t, egeret sőt a pendrive-ot is amin a win7 van.
Ha már az említett WIN7 es ssd-ről elindul a rendszer mindegy hova dugom a wifi antennát semmit sem érzékel, mintha halott lenne a port.
Ötlet? -
MrDerekas
addikt
válasz maxxenergie #55045 üzenetére
A támogatási listából pont azért hiányzik, mert csak azok szerepelnek benne, amit támogat. Megoldás csak az lehet, ha van kiadott újabb bios ami támogatja a kérdéses procit. Vagy keresel moddolt biost, mindenféle tech fórumokon. (Ha átnézted a támogatási listát, akkor komolyan nem értem, min vagy kiakadva... Az őrölt kávét sem a mosógépben főzöd le
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan segítség kéne, hogy adott egy Q9400-as proci és egy Asrock 4Core1333-eSATA2 lap.
Nem is gondoltam volna, hogy nem fog menni benne a proci, de az tény, hogy elindul a lap, de lefagy egyből indításnál azt írja Processzor Speed 12,69 Ghz és onnan ne tovább.
CPU support listában összes proci benne van szinte, de ez nincs közte a q9400-as. lehet hogy pont valamiért ezt nem támogatja, és ezért nem megy vele... Lehet erre valami megoldás.
Még azt sem tudtam így megnézni, mert a BIOS-ba sem enged be előtte fagy, hogy milyen BIOS van rajta, nyilván a frissítés sem opció, de van othon egy e2180-as procim azzal tudnék BIOS-t frissíteni ha megoldhatná a problémát, csak azt nem értem a támogatási listából ez a proci miért hiányzik kezeli vajon a LAP
Köszi előre is
-
MrDerekas
addikt
Nem biztos, hogy az elem rossz. Az elem érintkezőivel és azok forrasztásával is lehet baj. Tehát igen, akár a lap is lehet a hibaforrás. A tápot kizárnám ebben az esetben, mert az elemnek kellene biztosítani, hogy áramellátás hiányában se felejtse el a beállításokat a lap.
-
jacint78
addikt
válasz Pityu. #55040 üzenetére
Üresjáratban többet fog enni a processzor. Azért fütyül, mert annyira alacsony a terhelés, hogy a DC-DC konverter burst módban megy (ha tud ilyet), tehát nem folyamatosan és tulajdonképpen a ki-be kapcsolását hallani, vagy a terhelés szaggatott. Ezt csak úgy lehet megakadályozni, hogy nagyobb a terhelés rajta, tehát többet eszik a processzor.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
dugo_
veterán
-
Pityu.
nagyúr
Valaki próbálta már kikapcsolni az Intel C-State energia gazdálkodást biosban?Nekem egy msi b250m mortar alaplapom van és olyan furcsa sercegő hang hallatszik néha,azt mondják más lapoknál is előfordúl itt a videóban is mutatják,hogy kell kikapcsolni [link]
Ha kikapcsolom,annak van valami hátránya?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
dugo_
veterán
válasz apholyon #55034 üzenetére
Leginkább arra, hogy ne vegyél bele alaplapot. Értelmetlen. Híresen szar sorozat volt, sorban hullottak el, katasztrófa az a gép.
Aliexressről se úsznád meg 20k alatt a bulit a bontott, állítólag tesztelt darabokkal és azokra is kb csak kipróbálási garancia van. Ugyanúgy elhullhatnak pár hónapon belül.Egy hat éves, 2-3 év után eldobhatóra tervezett konzumer laptopra egyszerűen nem éri meg ennyit költeni.
-
vhw
addikt
válasz MrDerekas #55036 üzenetére
A bliszter szerint ez egy 2024-ig használható Energizer... ettől függetlenül lehet defektes...
Az új tápegység okozhat ilyen jelenséget (valami designból, kapcsolásból eredő probléma)?
Vagy időközben az alaplapon adta meg magát valami?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
A következő problémám lenne: gép nem jegyzi meg az időt és dátumot (illetve boot beállításokat; elsődleges meghajtó, ventillátor profil).
CMOS elemet a napokban cseréltem (az elem típusa jó, az alaplap csatlakozó érintkeznek).
Hétvégére lekapcsoltam a tápegységet. Most bekapcsolásnál újra elfelejtett mindent. Kicsit tesztelgetve; ha a tápegység kapcsolóját használom áramtalanításra, akkor elfelejti az időt, ha magát a kábelt húzom ki a konnektorból (ugyan csak pár percre), akkor nem jelentkezik..
Nem olyan rég cseréltem tápegységet, az előzővel nem volt hasonló probléma éveken át.
(A konfig az adatlapon)
Mivel lehet a gond?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Dell Inspiron N5110 lapos alaplapja meghalt, mire kell figyelni másik vásárlásánál? Illetve hol érdemes nézelődni (akár bel-, akár külföldön)?
Előre is köszi!
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
MrDerekas
addikt
válasz MaCS_70 #55031 üzenetére
Én speciel nem ajánlom. Tény hogy a win8-10 már a sok integrált driver miatt jobban tűri az ilyen kényszerhelyzetet, de semmi sem garantálja a kékhalál mentességet és a stabilan futó rendszert. Tőmondatban működhet ugyan, de tény hogy ettől sokkal bonyolultabb a dolog. Ha elindul és működik a rendszered, javasolnám a Gépházból való re-install-t, a beállítások és saját fájlok megtartásával.
-
félisten
Miután feladtam a BIOS-ba történő belépési kísérletezést, beszereztem egy új alaplapot.
Kérdés az, hogy a Windows 10 vajon újratelepítés nélkül átmenthető-e az új lapra úgy, hogy még a régin futó rendszer alatt telepítem az új alaplap chipset drivereit.
További kérdés, hogy hogy most pontosan mi is az ajánlott gyártói drivertelepítési eljárás -- mi az, amit kell, és mi az, amit nem ajánlott telepíteni.A régi alaplap: Gigabyte GA-890FXA-UD5
Az új: Gigabyte-A970-UD3Köszönettel: MaCS
-
marilllyo
veterán
válasz quailstorm #55029 üzenetére
Szervizben van a laptopom aztán ezen az irodai vackon próbálom életre kelteni a Ps-t meg az ID-t, hogy ne legyek meglőve...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
MrDerekas
addikt
válasz quailstorm #55026 üzenetére
Korán volt. Megkövetem magam. Hajlamos vagyok megfeledkezni régebbi dolgokról. Elnézést!
-
marilllyo
veterán
válasz quailstorm #55026 üzenetére
Ó köszönöm szépen! Munkahelyi gép aztán találtam itt a fiókban egy régi X800XL VGA-t és kíváncsi voltam melyikkel vagyok előrébb.
Köszönöm
-
quailstorm
nagyúr
válasz marilllyo #55023 üzenetére
Intel GMA3100. DX9.0b Pixel Shader 2.0 Vertex Shader szoftveres. HW T&L legalább már van, és Windows 7 WDDM Aero driver is van.
Intellimodder Sapphire GR való hozzá. Már ha 8.1-en vagy 10-en kell használni, gyárilag Win7 a max.Teljesítmény tekintetében kb low-end GeForce FX szint.
(#55024) MrDerekas : mellényúltál egy kicsit nagyon. Korán van? Északi hídban van az IGP.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
-
marilllyo
veterán
-
törölt tag
válasz Osi222 #55021 üzenetére
Nincs olyan tornyhűtő, amelyik érdemben hűtené a VRM-et.
Egyébként az, hogy a borda hideg akár rossz jel is lehet. Azt is jelentheti ugyanis, hogy a FET-ek nem adják át neki a hőt, csak magukat és a PCB-t fűtik. Ebben az esetben a borda és a FET-ek közötti gap pad-ekkel van probléma. Szóval lehet a PCB hátoldalát kellene megnézni, hogy az nem melegedik-e nagyon fel.
Egy K8 vagy 10(.5) proci nem veszi annyira igénybe a VRM-et, emiatt lehet azzal teljesen stabil a lap. Egy FX más tészta. Alacsonyabb TDP mellett is sokkal komolyabb terhelést jelent.
-
Osi222
tag
válasz #65675776 #55015 üzenetére
A borda és környéke teljesen tiszta, és a hűtés is megoldott, mivel az arctic cooling hűtőbordája a vrm felé is ad levegőt. Kézi tapintásra is max csak langyos, nem hinném hogy ez tényleges hibaforrás lenne. Különben meg az a 2 óra teszt linuxon nem tudott 100%-ra a root cause-ra rámutatni, de eléggé egyértelművé tette a dolgot.
Mindenesetre a gari remélem lezárja ezt a fejezetet is -
Buckey
őstag
És most jön a lényeg!
Alapjáraton, M.2 SSD + 2,5" HDD100%-os terhelés, + M.2 SSD, SATA3 HDD, 2db USB HDD, 1db pendrive.
Azt hiszem, nem fog túlmelegedni a 150W-os tápegység és a paneltáp sem.
Átlagban 1,2-2,8 A között mozog a terhelés, úgyhogy megnyugodtam, még USB HUB sem kell (külső táppal), elbírja amit el kell bírnia.Ezek után, ha valaki gépet akar összerakatni, főleg ilyen kicsit, akkor nyugodtan kihagyhatja a hangos ATX tápot és egy csendes masinát tud összeállítani. Semmi hangja sincs a ventilátornak.
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Megvannak az „alkatrészek”, összedobtam, működik!
Csak a helyét kell még megcsinálnom neki, de az előlap csak jövő hét közepén lesz kész.
És van egy kis meglepetés is ám!
De ezt majd az utolsó pár kép elmeséli, nem lövöm le a poént.
Ja, és nem ér röhögni, ez egy absztrakt modern műalkotás is egyben.[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz Walter_White #55011 üzenetére
Valóban új dolog és benne van a bios bug lehetőség is. Mindenképp jelentsd a hibát a lap supportjának. Kb ez minden amit tehetsz, illetve vársz egy hotfix-re.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Adott egy Asrock X370 Professional Gaming alaplap, 3 lanportal - Intel Gigabit- Wifi - és egy Aquantica 5Gigabites, ha a Wifist vagy az Inteles hálót használom akkor minden rendben,Viszont ha az Aquantikát, valahogy nem egészen úgy működik ahogy kell, több böngészőt is kipróbáltam, Torrent letöltés tökéletesen megy, letöltések mennek, oldalakat behozza, viszont 1-2 perc után gondol egyet és nem szakad meg a kapcsolat, mert pl Youtube videó, Zene megy, és bele is tudok tekerni, viszont pl Prohardberen olvasnék egy új fórum témát, csak tölt a végtelenségbe, több oldalnál is.. bezárom a böngészőt, utána tökéletes... online is tudok vele játszani, szakadás nélkül... de a böngészés körülményes.. lehetséges Driver vagy esetleg még a Bios nem elég kiforrott?
-
MrDerekas
addikt
válasz NandorHUN #55009 üzenetére
Ne azt nézd! Az Eszközkezelőben van-e ismeretlen, vagy felkiáltójeles eszköz? Ha van akkor szedheted hozzá a win7 drivert. Ha egy lapnak van win10 támogatása, akkor nem feledékenységből és support hiányában nincs minden driver egyesével feltüntetve, hanem mert a win10 alapból rengeteg driverrel integráltan van kiadva.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
"Új" alaplapot vettem, ami azt illeti elég régi 1155 z77-es. Még anno Win7-es időkből származik. Jelenlegi OP rendszerem Win10. Feltettem az összes drivert ami Win10 x64-hez kidobott a honlap, viszont néztem és azt láttam, hogy Win7 esetén sokkal több driver van fent, amire Win10-nél semmi nincs (pl. Intel grafika, Chipset, USB 3.0 stb..), ezek nincsenek sehol Win10 alatt.
Na most ezekből rakjam fel ami Win7-es linkben is szerepel? Vagy hagyjam a fenébe?
Köszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
lazatt
csendes tag
Hello
Alaplap: Asus Strix Z270F
Táp: Corsair RM750i
Videókártya: Asus Strix GTX1070 O8GA fényeket Aura programmal összeszinkronizáltam, mindent statikus kékre álítottam.
A problémám az amikor kikapcsolom a gépet az alaplap világítása tovább működik (a VGA nem).
Nem a beállított kéken hanem azt hiszem az alap színváltós módban.Nem találok sehol olyan beállítási lehetőséget ahol ezt kikapcsolhatnám.
Ha a tápot is kikapcsolom abba hagyja, de bizots van erre valami jobb módszer is.Valami ötlet?
Üdv
Attila -
jacint78
addikt
Memóriahibától nem merevedik meg a kép az biztos, annak látványosabbak a jelei. Ha a videókártya kizárható, akkor a PCI-expressz lesz problémás.
vigyori78
Lehet 3.3 és 5V is lapfüggő, de a 3.3V a gyakoribb, de soros ellenállás mindenképpen van a kimeneteken.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Ha esetleg valaki tudja vagy mérte már legyen szíves ossza meg az infót:
Az alaplapi Power illetve Hdd led csatik hány Voltot adnak le ?
Előre is köszi.Erre gondolok:
-
félisten
válasz jokeph #54989 üzenetére
Az én kedvencem anno a fordítva bedugott párhuzamosport-csatlakozó volt. A szerelő haver kérdezte is az ügyes felhasználót, hogy nem ment-e egy kicsit nehezen, mire mondták, hogy debizony, rohadtul meg kellett szenvedni vele, amíg sikerült.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest