Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Egy Node 202-ben van 1050Ti-m, építést követő pár hónapban nem volt venti a házban a vga alatt, így csak a saját melegét kavarta egy baromi szűk helyen.
Azóta két 120-as Pure Wings tolja rá a levegőt egyből kívülről és csinál egy kis pozitív légnyomást a vga kamrájában.Tudod mennyit számított? 3 fokot maximumban. Egyszerűen nem fogyaszt annyit a kártya, hogy tényező legyen a melegedés.
-
dugo_
veterán
Ez csak az aktuális csúcskártyák esetén jelent pár százalékos veszteséget, az 1050Ti képességei nagyon messze vannak attól, hogy bottleneck legyen az x8 slot.
A H110 csak két ram foglalattal rendelkezik, kevesebb a sata port, puritán a lap, általában gyengébb integrált chipeket tartalmaz (hang, hálózat). FPS szempontjából ezek nem mérvadóak, de hosszabb távra érdemes a jobban felszerelt B-s lapok közül választani.
djkacor
Amid van. Elmegy néggyel is, de ha 4+4 EPS csatid van, akkor dugd rá az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
Az x16 nem vga aljzat, bármit dughatsz oda. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért raknak egy slot távolságra pcie aljzatokat egymás mellé. Egyébként ilyen igények mellett ATX lapot kell venni és meg van oldva a kérdés.
Az 1050Ti-nek akkor sem lenne nagy melege, ha az első opció esetén leárnyékolnád.
-
MrDerekas
addikt
Igazad van, ki is kell húzni. Különben hogyan is lenne "sz@r a winfos10/8/8.1//ájemdé/nvidija/stb gyártó" tábor???? Szerintem csapd le a fi relét is, mert az tutibb megoldás. Én tapasztalom az uefi előnyeit, mert vannak. Ajánlom figyelmedbe a P3-as gépeket, és életed végéig élvezheted a phoenix által nyújtott előnyöket, mert gombelem árban lehet venni raklapszámra.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
A netre már csatlakozik és online frissíti a szerverről a bios-t, fw-t, vagy akár driver-t is Egyértelműbb felépítés, számos kényelmi funkció, a biztosítás biztosítása is biztosítva van, lassan elb@szhatatlan önvédelmi protokoll lesz benne. Sok nyűgtől megszabadultam a grafikus és újragondolt felülettel. Tőlem jöhet a 3D is
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
Az én ismereteim szerint nem választható. Vagy uefi vagy nem. Talán pont a 1150-1151 tájékán tértek át erre. Mondjuk nem értem mi a gondod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest