- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
of korsz ... vagy mi ....
arra már rájöttem én is ... - sajnos késön - hogy ''magasabbra szívtad mint kellett volna'' a dolgot ....
de magamtól ezt nem tudom elsimitani ... én benne lennék, de X-COM még mindig heccel.... tök nyugi vagyok ... csak egy kicsit nem értem, miért jó ez neki ... pedig tökre egyet értek vele a foma 1-es témában ....
RESPECT .. vagy mi ....
bocs ha vadultásgomban veled is goromba voltam... :( -
rii
nagyúr
''........Szerintem -ha már itt tartunk- neked kéne befejezni a rendreutasítgatást..........''
két dolog van amit nem birok....
1. ha a LINOXot valamilyen szinten gyalázzák, mint most a ''szülőapján'' keresztül, ...
2. ha hülyének néznek....
X-COM elérte mind a kettöt egy hozzászólásával....
miért én fejezzem be.... én kezdtem el?
amugy én már korrigáltam magam, ha nem vetted volna észre .....
Engem már mindenki lehurrogott.... rog is, most te is.... ez tökéletesen korrekt dolog.... de hogy X-COMnak valaki elmondaná a forumozás lenyegét .... ÁÁÁÁÁÁ... dehooogy ... minek is ....
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest