- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
rii
nagyúr
of korsz ... vagy mi ....
arra már rájöttem én is ... - sajnos késön - hogy ''magasabbra szívtad mint kellett volna'' a dolgot ....
de magamtól ezt nem tudom elsimitani ... én benne lennék, de X-COM még mindig heccel.... tök nyugi vagyok ... csak egy kicsit nem értem, miért jó ez neki ... pedig tökre egyet értek vele a foma 1-es témában ....
RESPECT .. vagy mi ....
bocs ha vadultásgomban veled is goromba voltam... :( -
rii
nagyúr
MSG #1: könyörgök kiméljenek a leugató hozzászólásokok .... PLS THX SRRY meg a többiek ....
ezt azért irtam, mert tudtam, hogy vannak olyan emberkék, akik nem birják ki, és azt hittem, talán ezzel fel lehet fogni az ilyet .... sajnos tévedtem ....
tudsz olvasni ugye........?
kösz, hogy megtetted a ''magadét'' ....... :( -
rii
nagyúr
igazságszolgáltatás YEAH....
-
rii
nagyúr
''........Szerintem -ha már itt tartunk- neked kéne befejezni a rendreutasítgatást..........''
két dolog van amit nem birok....
1. ha a LINOXot valamilyen szinten gyalázzák, mint most a ''szülőapján'' keresztül, ...
2. ha hülyének néznek....
X-COM elérte mind a kettöt egy hozzászólásával....
miért én fejezzem be.... én kezdtem el?
amugy én már korrigáltam magam, ha nem vetted volna észre .....
Engem már mindenki lehurrogott.... rog is, most te is.... ez tökéletesen korrekt dolog.... de hogy X-COMnak valaki elmondaná a forumozás lenyegét .... ÁÁÁÁÁÁ... dehooogy ... minek is .... -
rii
nagyúr
of korsz .... higgadok.... nem egy ilyen üzenetet vártam ....
-
rii
nagyúr
amugy igen....
rohatt májkroszoft pfujjj pfujjj .... !!!!!!!!!
nem elég, hogy szinte tökéletes monopóliumot épitett ki, lopott cuccai voltak vannak, erre még máig is el akar nyomni mindenkit ÉRTEEEED??? Mindekit !!!!!!!!
de ha nem érted ez mieért baj, akkor sajnállak ....
valaki irta hogy
tedd sebességbe az agyadat mielött beinditod a szádat....
nos, ... ez rád most különösképpen vonatkozik .....
:((( -
rii
nagyúr
figyejjé már állatka .....
tudod mibe pofázol bele...?
ha nem, jobb lenne ha visszaülnél a vindózod mellé!!!!!!
Hogy lehet valaki ekkora PARASZT, hogy értelmesen nem tud hozzászólni valamihez, de beleugat?
Marhára felhúztál haver, ...
.... vegyél vissza mer kisordódsz......
....
amugy mond már meg mi a bajod???????????
kaptam egy hirt, és megijedttem.... a többiek normálisan beirták, hogy KACSA .....
VAGY TE VAGY WINDOWS! nevű lelkes vindóz-védő????????
ha lenne egy kis rálátásod a helyzetrem akkor kussba marattál volna........!!!!!!!
remélem még ások is letolnak téged ezért a hülyeségért ..........!!!!!!!!!!!!! -
-
rii
nagyúr
nnnnnnnnnnnnnoooooooooooaaaaaaaaa .....
az az éffolyamtársam az a tipus, akinek a szavára ilyen témábana adok ....
progranozó a lelekem, PHP, C, C#, assembly, html, LINUX, proxy-apache-awk ....
parcinak
Mindenki asziszi, hogy valami oltári nagy baromságot irtam topic cimnek, pedig csak a bizonytlanságomat akartam kifejezni benne ... és csak a második felét kellett letötölni, és emiatt is ''rovást'' kaptam .... :)
amugy megpróbálok majd rendesen irni ....
ewribádii
nem tuttátok eloszlatni kézelyeimet, söt sokan alá is támasztották.... most ako mi van... megvett, vagy bnem vette, ha megvette, akkor veszelyt jelent...? -
rii
nagyúr
HEJA .......!
aszondákolja nekem egy éffolyam társalákom a lépcsözeten, hogy mikrofo$ megvette a azt a UNIX-ot, vagyis egy céget, ... szal azt a UNIX-t, ami nagyon régi...és minden ebböl indult ki .... tehát most aszt a LINUX-ot használjátok, aminek az öse a mikrofo$-ná van, ... és ő aszongya, hogy a most fizessenek neki, mert nála van aforrások forrása .... a SuSE most várja az emes megkeresését ....
télleg ez van...?
...ha igen ... mekkora a gáz
gáz van...?
....ha gáz van ... akkor mi lesz most ....?
könyörgök kiméljenek a leugató hozzászólásokok .... PLS THX SRRY meg a többiek ....
és mongyátok hogy nem igaz ....
sokáig nem leszek, hétfön nézek ide vissza legkölebb ...
Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest