Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Esküszöm, ha otthon lennék Mo.-on fizetnék neked egy sört, hogy csillapodjunk már le. Nem akarok én senkit se megbántani, de ahogy a párom szokta mondani te ''magasabbra szívtad mint kellett volna'' a dolgot.
Igazság szerint ha visszaolvasod amit írtál a topic elején akkor látni fogod, hogy meglehetősen könnyed stílust vettél fel. Lehet, aki ismer tudja, hogy ettől Te még komolyan gondolod, de (és nem sértegetésnek szánom, esküszöm!) vicces és nevetséges hatása van a fogalmazásodnak... Szerintem ezért történt, hogy másvalaki ebből kiindulva szintén kicsit poénosra vette a figurát...
Na nyugi, nyugi! OK? -
rogers
aktív tag
1. sztem poénos volt a megfogalmazás, erre próbáltam utálni.
2. Amikor a hozzászólás végén megnyomod az OK gombot, akkor vállalod, hogy amit írtál azt TE írtad. Az is a Te stílusod, hogy képes vagy ''felrobbanni'' egy vitában és az is, hogy ilyenkor nagyon jópofán fogalmazol.
Szerintem -ha már itt tartunk- neked kéne befejezni a rendreutasítgatást.:O
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest