- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Janika(1982) #171 üzenetére
nem csinálsz jó reklámot ennek a szkmának
viszont szerintem a day-trading (ha saját pénzeddel csinálod) semmivel se jobb mint egy teljes állás, hiszen ugyanúgy teljes munkaidőben dolgozol, csak még a kockázatot is a saját pénzeddel viseled -
tlac
nagyúr
válasz
Janika(1982) #160 üzenetére
ha ez neked 5 éve megy, az igen jó
mert ami eddig kiderült a stratégiádból, félévet sem jósoltam volna -
nuke7
veterán
válasz
Janika(1982) #156 üzenetére
Off gomb..?
-
tlac
nagyúr
válasz
Janika(1982) #157 üzenetére
és ezt tényleg tudod sikeresen csinálni, hogy ebből élsz?
mióta?
bocsi a sok kérdésért, de eléggé nehezen tudom elhinni -
tlac
nagyúr
válasz
Janika(1982) #153 üzenetére
magyar részvényekkel day trade-elsz vagy mit csinálsz?
-
válasz
Janika(1982) #150 üzenetére
Igen, érteni kellene a pénzügyekhez, amihez én például teljesen hülye vagyok, de hiába pénzügyes a Nejem, a befektetésekhez pont olyan sügér, mint én...
-
Tasunkó
őstag
válasz
Janika(1982) #145 üzenetére
Ezt rendszerszinten kell kezelni, mivel a probléma szinte mindenhol jelen van, így leegyszerűsíthető. Egyébként ha problémázol, valamilyen határig nyilván lehet, de az új munkahelyen ahová felvennének, felhívhatják az előző helyet, és rutin hogy fel is szokják, lekérdezik és az sokféleképpen elsülhet. Valószínűleg ismerhetik is egymást, kicsi a világ. Mondjuk én nem dolgozom magas pozícióban, de első körben amit szoktam, hogy egy számot eltévesztek, ha kérdezik a telefonszámom, az is lehet néhány hónap, meddig kiderül. Persze a legjobb ha sosem derül ki, amit nem tudtak megmondani 8 óra alatt, az nem lehet fontos, nem vagyok sebész, vagy mentős.
-
válasz
Janika(1982) #145 üzenetére
Áááá, nem bírtuk volna pénzzel. Nyilván az ilyen cégek tele vannak ügyvédekkel, a végén még mi csesztünk volna rá, de legjobb esetben is megítéltek volna néhány havi fizetést, munkája ugyanúgy nem lenne, erkölcsi megerősítést vagy kapna vagy nem, de az idegei szerintem rámentek volna. El kell engedni az ilyet, és levonni a tanulságokat. Ennyire egyszerű. Két cégnél úgy dolgozott le eddig összesen 14 évet, hogy lelkes volt, vitte előre a dolgot, felelősséget vállalt, nem nézte a 4 órát, stb. Most végre megtanulta, hogy ennek a mai világban semmi helye, mert senki nem nézi semmibe, ugyanúgy egy erőforrás vagy a táblázatban, mint egy tábla lemez. De mit lehet várni egy olyan cégtől, ahol a tulaj bemegy az irodába, és mert előtte este bannolta az asszony, leborít idegből a földre néhány monitort az alkalmazottak szeme láttára!
Ennél a pontnál én jó eséllyel felkeltem volna, és egy szó nélkül távozok. A "nekemmindentislehet" szociopata újgazdag makkarcúakkal nem lehet mit kezdeni. De hát sokan kitartanak, mert nincs más lehetőség, vagy még megeszik a jó öreg 13-ik havi fizetés / céges karácsonyi buli / majális lózungot, ahol a tulaj hatvankettedjére is elmondhatja magáról, hogy mennyire f_szagyerek, és hogy nélküle sehol nem lenne ez a cég.
Kössz, nem. Nekem ehhez a felismeréshez elég volt 5 év, de hát nem vagyunk egyformák!
Bejárok dolgozni, a feladataimat a lehető legjobb tudásom szerint megoldom a munkaidőben, néha még fejlesztem is önmagamat saját pénzből, de ennél többet nem vagyok hajlandó áldozni az életemből csak azért, hogy a lassan folyamatossá váló leépítések közepette a főnik szalonúj luxus SUV-okkal érkezzenek reggelente.
-
tlac
nagyúr
válasz
Janika(1982) #129 üzenetére
tőzsdézésből élni?
arra kíváncsi vagyok hogyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest