- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Most találtam még egy számomra fontos dolgot. Eddig a Google naptárat használtam, mert csak az volt képes megjeleníteni színeket és az esemény nevét havi nézetben, de végre a gyári is tudja.
-
joey04
titán
Ja, btw nem értem a cikkben miért az van, hogy nem lett említve az rcs. Rajta van a fő dián, és külön az ios bemutató végén meg is említették.
-
joey04
titán
Egyébként ez nem jobb vagy rosszabb, csak más. Eddig androidon volt jellemző ez, az apple más úton haladt, nekem az az út szimpatikusabb volt. Mostanra kezd túlságosan hasonlítani a 2 rendszer. Szerintem az a rendszer amiben külön kereső van (kell) a beállításokban, az már túl van bonyolítva, és túl sok a funkció. Most is hozzányúltak, mert már átláthatatlan volt. A kevesebb néha több. Ezt felejtették el almánál.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #25 üzenetére
Pl ahogy nyomkodod a hangerő vagy bekapcs gombot. Ez nekem már fontosabb, mint a csoda AI
-
joey04
titán
Szerintem rengeteg újdonságot hozott az új iOS, bár nekem személy szerint egyik sem olyan fontos, mert nem annyira érdekelnek a testreszabhatósági lehetőségek. Viszont az új animációk faszák, nekem azok többet tesznek hozzá a felhasználói élményhez. Kíváncsi leszek, hogy az ikonok színezése, témázása milyen lesz amúgy, mert droidon minden esetben a külsős appoknál bukott meg a dolog, ott vagy nem ment, vagy béna lett. Itt is csak almás appokkal mutatta. Majd kiderül. Voltam 6 hónapig droidon kitérőn, nekem onnan 4 dolog hiányzik, azokból 1-re lett megoldás. Az első: Ha már testreszabhatóság. Hiába lehet bárhova tenni az ikont, ha nem lehet 5 app egy sorban. Nekem ez azért fontos, mert pofásabb, ha nem csak ikon van a képernőn, de azért nem fogom csinosítani, hogy funkcionalitásban veszítsek. Tehát nem fogok kevesebb appot egy oldalra tenni, hogy egy fasza widget elférjen, vagy jobban mutasson a háttérkép. Nekem úgy van, hogy első oldalon a gyakran használt appok, másodikon a ritkábban, harmadikon meg az alig. Ha lehetne több ikon egy oldalon, akkor beleférne a csinosítás, mert a minennapi appok mellett maradna hely. És így a 2. és 3. oldalon is. Így nem sok értelme van, max ha nincs tele az oldal, akkor lehet lentről építkezni, hogy a teteje üres maradjon kényelmi funkciók miatt. A másik a notik. Jó lenne, ha ki tudná bontani teljesen, nem csak az első pár sort mutatná. Ez ritkábban jönne jól, de néha igen. A harmadik pedig a vágólap. Ritkán kellett, de akkor hasznos volt az a funkció, hogy elértem az előzményeket, nem csak egy dolog volt ott. A negyedik, hogy a hotspot funkciót gyorsabban el lehet érni. Ez az újj cc-ben opció lesz. Szóval nekem nem hozott sok újat, de alapvetően egy korrekt update. Droidon nekem továbbra is picivel több a zavaró dolog a saját szempontjaim szerint, de továbbra is nyitott leszek a droidos készülékekre, mert összelegózva már lenne olyan készülék ami jobban megfelelne mint az iPhone, de konkrét droidos telefon még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest